Страница 137 от 140 ПърваПърва ... 87127135136137138139 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,041 до 2,055 от общо 2096
Like Tree851Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

По евтиния работи и на - 12, но не става за спалня. Колеги са го пускали през приложението на някаква тиха степен, но не вярвам да е чак толкова тиха, че да става за спалня. На моята девятка външното е 23.2 кг с едноредов топлообменник. TSWF не вярвам да е с двуредов, а и напълно е възможно да са сменили ТРВ-то с капилярка.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

TSWF 9та според мен с това 22кг външно,тяло си е някакъв хибрид. Външното е wifi модела, с вътрешно TSWF, което ще си е пълна греда. Това външно в по студено време,няма да смогне да стопли вътрешното [emoji3]. Хубаво ще е някой да сподели параметрите на 9та TSWF ,като снима табелките.
    А за всички останали wifi,eawf или който и да е wifi,било 9 или 12 външното е еднакво. Тъй,че моята препоръка е, взимайте 12та.Има по голямо вътрешното тяло,следователно има повечко дебит. И да се има предвид, wifi моделите с 22кг външно,бичат дефрости под 0та,на всеки час,за по 3мин. Една зима е ползван вкъщи,като най ниската темп бе -9гр,не мога да се оплача,топлеше си. Мен не ми е шумен,но всичко е субективно.Дори дефростта не бих казал,че е шумен,на TSWF е по шумен.
    slimini одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Да не ми се смеете, но мисля да вакуумирам с ръчна помпа и понеже за пръв път ще ползвам конусна дъска и ще връзвам медни тръби, мисля да надуя системата за примитивна проба със сапунена вода и чак след това ще държа няколко часа вакуума да видя дали няма да мръдне. Та питането ми е - нали няма проблем да надуя до 3 атмосфери, преди да вакуумирам. Няма какво да избие по фабрично все още затворени кранове според мен, но все пак да се изкажете и вие, пък и да се посмеете с моя примитивен монтаж

5. Member Аватара на frick
    Тук е от
    Apr 2011

С какво ще надувате системата, ако е с въздух по-добре недейте. Въздуха има определена влажност и при недобро вакуумиране част от влагата остава в системата, което изобщо не е за пренебрегване в една хладилна система.
    slimini одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

С топъл августовски въздух, но така или иначе и вакуумирането няма да е много качествено, но поне ще е по-добре от нищо.
    Този пост е редактиран от slimini; 27-08-24 в 03:57.

7. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Явно решиха, че се кълве яко на "TSWF" забелязвам че сега се опитват да побутват 18-ка която е корено различна като визия.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Това е TCL T PRO

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2021

Даже не е и t pro. Като му гледам размерите, това си е най-ниската серия elite, само, че са му сложили надупчени клапи.

11. Member
    Тук е от
    May 2015

Здравейте на ACT 09-WIFI работи ли му бутона за самопочистване?

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2017

Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Здравейте.Добрата стара ламя Спаска в хола - конвенционална 18-ка Мидеа на 410 лятото взе да прави чалъми и мисля да се разделям с нея,че нямам нито време ,нито желание да се занимавам да я правя (някъде по платката е драмата).Непредвидено се събрахме с нея,сега така ще се и разделим.Та ситуацията е следната-топлим се на термопомпа вода-вода с водни конвектори,като до преди няколко години не ползвахме хола ,понеже не беше готов.Като почнахме да го ползваме,се оказа че конвектора при 36 градуса на водата няма душа да стопля хола или поне не над 16-17 градуса и взех съответната мидейка кажи-речи за без пари,монтирах си я сам и 4-5 години си пееше безгрижно.Ползваме я основно за отопление,лятото се пуска за няколко дена в най-големите жеги да поразхлади колкото може навсякъде и това е.Хола е около 25 квадрата на 2.5м висок с външна 10см неопор и дъртичка но дебела ПВЦ дограма.След като изчетох на бързина цялата тема се реших и поръчах една 12-ка TSWF,като мисля ,че няма да се зори,но взех да се колебая дали пък 18WIFI няма да е по-удачен вариант,за да има и някакъв запас,но пък от друга страна останах с впечатлението от четеното ,че WIFI моделите са по-орязани (капилярка вместо EEV и кой знае още какво) и накрая да не се окаже,че реално е еквивалентен на 12-ката TSWF?.Разликата в цената между двата е на практика никаква - има няма 50-на кинта,което пак ме навежда на тая мисъл.Та някой може ли даде акъл,че след 170 страници ,вече всичко ми стана качамак и забравих вече всичко...
    А и другото - в случай на рекламация,от Емаг търсят ли протокол за монтаж или не,че ми се стори по-назад в темата някой спомена ,че не са му търсили нищо?
    Ще си го подменя сам,че като чета на какви марди-монтажници попадат хората...Въпроса е ,че няма да имам протокол за монтажа,ако се наложи рекламация някога (дано не се).
    П.П-Като чета как масово никой не вакуумира и не съжалявам нито за месеците прекарани в четене на дебели книжки и гаражното самообучение,нито за немалката сума с която се разделих за инструменти - манометри,дъски,вакуум помпа,бутилка с редуцир за азот,станция и разни други дреболии.За пореден път се убеждавам,че колкото повече неща знаеш и можеш-толкова по-добре.Поне няма да се налага да се ядосваш на чуждата некадърност и немарливост.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Този, който си поръчал е напълно достатъчен и ще има запас

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2017

Re: Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    Този, който си поръчал е напълно достатъчен и ще има запас
    Благодаря.Утре или в четвъртък трябва да дойде.Кога ще го монтирам е съвсем отделен въпрос,но след като го направя ще пиша как вървят нещата.Така ,като гледам ,със всичките неща дето подхванах,тъкмо ще е станало време за зимни тестове

16. Junior Member Аватара на its large
    Тук е от
    Jan 2016

Тя машината тетовете е минала. Напиши годината на производство да разберем дали продължава пройзводствения процес. Отвори външното тяло и направи снимки дали няма някакви промени. Както и вътрешното може да с монтирали ойнизатор.

17. Member
    Тук е от
    Aug 2002

Някой има ли наблюдение от 12FOWF?
    Или е по-добре 12WIFI с доплащане за още 2г гаранция? Първия си идва с 5г от емаг, а другия с 2г… защо бях останал с впечатление, че всички са с 5г

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2017

Пичове, абе аз ли нещо направих не знам ама тоя климатик 12TSWF нещо откачи и взе сутрин по някое време да минава на охлаждане. Задал съм му режим отопление, има два таймера от колко до колко какви теператури да прави. Още нещо съм направил. Щракнах от приложението някаква функция Reservation и сега не мога да я изключа. Някакви идеи?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе