Страница 136 от 147 ПърваПърва ... 86126134135136137138146 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,026 до 2,040 от общо 2193
Like Tree869Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Току-що ги сменихме. Човека каза, че за пръв път му се случва. Остана му съмнението, че съм напъвал с кози крак отдолу...
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Като гледм снимката на външното тяло , тия тампони бая са напънати на опън , има 3÷4 см . просвет . Тампоните с прекъснат болт работят на натиск и ако монтажа е правилен трудно се късат , а и да се скъсат не се забелязва защото са натиснати от машината . Ако не е оправен проблема може скоро да се очаква втора серия на некачествени тампони . Впрочем точно тия тампони не вършат никаква работа защото са много твърди , но някои монтажници ги слагат защото са много здрави .
    Този пост е редактиран от gerhar; 18-08-24 в 16:26.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Снимката е част от клипче, което изпратих на монтажника, за да види за какво иде реч. Не е напъван на опън, а и не виждам как би могъл да бъде напънат на опън. Надигнат е само за снимката. Монтиран е предния ден и няма какво да му се е случило за няма и 24 часа. Не зная, дали не се късат от престягане.
    Този пост е редактиран от slimini; 18-08-24 в 17:24.

5. Novice
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от t0n3 Виж публикацията
    При връщане на климатик към емаг, възстановяват ли сумата за доставка или само сумата на климатика?
    Възстановява се само цената на климатика. Връщането е безплатно.
    t0n3 одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от Karata Виж публикацията
    Направих доста експерименти и ето това по-долу би трябвало да работи беотказно:
    Най-накрая се добрах до климатика, с който имах проблеми със свързването в WiFi. Свърза се от "раз" по метода на Karata!

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2017

Като гледам в магазините предлагат китове за монтаж но нещо тръбата ми се вижда тънкостенна. За фреон R32 дават 1мм , а в китовете тръбата е 0,7мм.Вие с каква тръба ги свързвате? И още нещо,как ще обясните това от снимкитеIMG_20240808_170217.jpg , IMG_20240808_170047.jpg
    В крайна сметка с какъв размер трябва да са тръбите. Предполагам че китайците са объркали щампата на гайките
    Този пост е редактиран от na$$ko; 22-08-24 в 08:19.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2023

на мицубишито(пак R32) в мануала пише минимум 0.8мм . Като отидох в магазина си взех тръби с изолация на метър ( то освен 0.8 друго нямаше ) - по спомен беше 4лв/метъра , правих си сам конусите , купих си и гайките и така , тоест не се допрях до тия китове , но едва ли са лоши

малката трябва да е 6.35 , голямата 9.52 - при теб голямата е 10ка , освен ако не е елипса и да те лъже шублера . Относно щампата на гайките - май е грешка щото отговарят на 11 и 16 мм .
    na$$ko и slimini харесват това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Взех още един 12 EAWF. Този път мисля да опитам да си го монтирам сам, но гайките за медните тръби, които са в комплекта са размер 7/16 и 5/8, а готовите китове за монтаж са 1/4 и 3/8 или 1/4 и 1/2 и сега шах с пешката - не зная какъв да взема и ме съмнява, че ще станат.
    Едит: след замерване с шублер показва на малката около 6.4 мм и на голямата около 9.6 мм, което си е точно 1/4 и 3/8 след отчитане на грешката при замерване, но защо тъпия китаец е дал гайки с такива означения е мистерия за мен, освен ако няма и друг стандарт. Прилагам и снимки на гайките, за да не съм голословен и някой новобранец като мен. айко реши да поръчва тръби след като погледне техните означения, да не се подлъже
    Този пост е редактиран от slimini; 22-08-24 в 14:03.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2015

Днес приключи сагата с поръчката на TSWF на моите приятели. Първо има пратиха различно вътрешно тяло. Върнаха климатика и чакаха доста време докато се оправят документи по поръчката. В крайна сметка на последната промоция поръчаха отново ,за няма и 680 лева с доставката 5години гаранция. Днес го доставиха както си трябва окомплектован. Поне според кашоните няма промяна на килограмите на вътрешното и външното тяло.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Колко кг е външното тяло на EAWF?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Правя уточнение, че и двата кантара са антики и не се знае колко мерят, аз и затова ги показвам да се види какви са, а и аз не зная колко тежа и не мога да калибрирам по себе си. И има една малка подробност, че дойде с лек демидж външното тяло (на третата снимка-вече леко поизправих ламелките) при транспорта и ако има вариант да е изтекъл хладилния агент, значи сваля още близо кило и той. Силно се надявам да не е изтекъл, че ще пия студена вода, но все пак да подсетя хубаво да оглеждате кашоните още при куриера.
    Този пост е редактиран от slimini; 22-08-24 в 20:29.
    HiDefinition одобрява това.

14.  

15. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Нищо му няма, дишай спокойно. Ако изпусне фреона със сигурност няма да олекне с 1 кило. Два такива трябва да изпуснат фреона за кило.
    ccankov73 одобрява това.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от slimini Виж публикацията
    Взех още един 12 EAWF. Този път мисля да опитам да си го монтирам сам, но гайките за медните тръби, които са в комплекта са размер 7/16 и 5/8, а готовите китове за монтаж са 1/4 и 3/8 или 1/4 и 1/2 и сега шах с пешката - не зная какъв да взема и ме съмнява, че ще станат.
    Едит: след замерване с шублер показва на малката около 6.4 мм и на голямата около 9.6 мм, което си е точно 1/4 и 3/8 след отчитане на грешката при замерване, но защо тъпия китаец е дал гайки с такива означения е мистерия за мен, освен ако няма и друг стандарт. Прилагам и снимки на гайките, за да не съм голословен и някой новобранец като мен. айко реши да поръчва тръби след като погледне техните означения, да не се подлъже
    Това което е написал китаеца на гайките не е диаметъра на тръбата , а диаметъра на резбата на крановете . Няма мистерии .
    hgeorgiev и slimini харесват това.

17. Novice
    Тук е от
    Aug 2024

Здравейте колеги, набързо да въведа в ситуацията, колебая се между моделите Star-Light ACT-09WIFI и ACT-09TSWF, в момента цената на първия е 450 а на другия 750 в емаг.
    Стаята е около 11 квадрата спалня, ще бъде ползван на не повече от 22градуса и то нощем,денем все ми е тая, в тухлен блок с малка външна стена около 1,5квадрата,другото нагоре прозорци с не много добра дограма, две вътрешни стени и четвъртата е откъм стълбището,също студена(като махнем една колона за тръби и гардеробите, обема намалява драстично), че се колебаех за 12ка, че разликата е 20лв за TSWF,

НО основното ми питане: разлика в сметката голяма ще усетя ли между двата модела. 300 лв не е много и в дългосрочен план ще се избият.

Гледах килограми на външното тяло 23кг срещу 22кг в ползва на по евтиния и това не го разбирам.
    За TSWF четох че има външен двуредов топлообменник, дали и wifi е с такъв или не?

В общи линии не се стискам, в основното ми жилище взех тошиба и митсубиши и съм много доволен, тук съм в нещо като квартира временно а и ми е любопитно starlight как ще се държи, та ще купувам нещо под 1000лв.

Бих бил благодарен на някой с наблюдения между тези два модела.
    Монтажа ще бъде от добър техник, имам му доверие, вакуумира и отделя време и внимание, та от тази гледна точка няма да имам проблеми.
    Благодаря!

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

TSWF 9-ката обаче може и да не е с двуредово външно тяло. Аз изчетох цялата тема и си взех EAWF модела, защото имаше колеги, които са дали отзиви че топли, макар че в студено и мъгливо не намерих категоричен отговор че може да му се разчита. Ако искаш сигурност за студ и мъгла - 12 TSWF. Може и да говоря глупости, но12-ките на стар лайт по отдавана мощност са малко по слаби от маркови такива, така че моето мнение е да се насочиш към 12-ка, а вече ти си преценяваш каква. Аз си избрах EAWF, даже взех 2 броя, но за зимата имам известни резерви, а и към момента има само разопакован от модела.Прикачвам ти за сравнение енергийния етикет на старлайт и фуджицу - обърни внимание на отдаваната мощност на отопление
    Този пост е редактиран от slimini; 25-08-24 в 16:00.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе