Неми издържаха нервите и след работа разглобих вътрешното тяло! .Бладарности към Hidefinition. Машината си я оправих,Вече издухването на турбината е равномерно и доста силно дори и на втора степен.
Неми издържаха нервите и след работа разглобих вътрешното тяло! .Бладарности към Hidefinition. Машината си я оправих,Вече издухването на турбината е равномерно и доста силно дори и на втора степен.
Този пост е редактиран от its large; 08-03-24 в 23:47.
Здравейте, моля за съвет. Имам два ACT-12TSWF монтирани скоро. При монтажа е вакуумирана системата и няма пропуск. От единия съм много доволен, но другия не работи добре. При зададена температура 31 градуса и консумация 1300-1400W топлата струя не може да подмине 35 градуса в най-добрия случай. Другия пък при тези настройки е змей. Според, човека, който ги монтира, проблема не е от липса на фреон. Климатика не дава нкакви грешки.
Ще съм благодарен на полезни съвети и насоки от Ваша страна.
"човека" как реши че не е от липса на фреон ,торба с боб ли ползва или гледа на кафе ?
Да разбира се че ще споделя. Защото е пропуск при сглобяването!Нямаше разтояние между двата реда на вътреният испарител от към моторът на тйрбината.Оказа се че липсват два милиметриви винта на планките който държът определено разтояние, Милиметрови винчета не намерих, но две рапидки тип копче свършиха работа. От към фтулката испарителя се държи на ПВЦ прорезън държач и там нямаше проблем с засмукването на въздух.Днес звънях на въпросният господин дето ми продаде машината през сайта на Емаг, Зада му кажа да звънне в Пан сервиз, да не обикалят София да ми търсят оставеното вътрешно тяло ама не вдигна.
Този пост е редактиран от its large; 09-03-24 в 19:51.
Този пост е редактиран от neovk; 09-03-24 в 22:35.
Здравейте,
Взех една цепеница TSWF, монтирана в офис 30м2. Пробвах го на топло външна температура около 12 градуса, духна топло, стопли помещението но се развъртя до 700вата при положение че го бях пуснал на 31…
Днес реших да го тествам на охлаждане и при външна температура 18-20градуса, нагласен на 16 от дистанционното, за около 35-40мин вдигна до 650вата консумация за кратко и се спря на около 450-500, а не се усещаше да е толкова студено в помещението(още нямам термометър). Външното тяло почти не се усеща че работи.
Как да го накарам да се развърти на макс, или има някакви датчици които следят и външната температура и не му дава зор…
Като цяло съм впечатлен от машината, настройките от апп-а са супер.
Само се чудя защо не иска да се развърти на макс?
Като стане навън +40 ще се развърти
с малки топлообменници е така ,ще му свикнеш
Днес е пуснат на 23,5 градуса(да охлажда) и вече няколко часа си работи тихо и кротко на около 80вата/час и духа хладно. Нормално ли е да слиза толкова ниско без да изключва? Гледам го на приложението от самия климатик и от едно Тапо 110.
Къде е толкова топло в България та се налага охлаждане?
В Русе сутрин е 5 градуса, следобед е 24 :-) Цял ден слънцето пече в офиса и става голяма жега, за това от сега е на охлаждане.
А ясно, нямате щори