Да пусна малко инфо за TSWF от тазгодишната партида: На ауто фан работи много по-добре и поддържа точно зададената температура в сравнение с предния от 2022г. Помещенията са сходни около 20 кв.м.
Да пусна малко инфо за TSWF от тазгодишната партида: На ауто фан работи много по-добре и поддържа точно зададената температура в сравнение с предния от 2022г. Помещенията са сходни около 20 кв.м.
На тази фирма star-light в кой град им е фабриката, какъв им е сайта някой знае ли?
Ако намериш - пиши, че и мен ми е много интересно …
Няма такава фирма, няма фабрика някъде си. Това са партиди климатици поръчани от дадения търговец за производство на друг реален производител на климатици и продавани с търговското име "звездна светлина".
Ей тука се произвеждат
https://youtu.be/zsDXKBjqcoA?feature=shared
На Мидея заводите са същите като оборудване, ако не и по-автоматизирсни.
Вчера на едния TSWF изписа на дисплея P7 след рестарт се оправи какво означава тази грешка?
Здравейте, някой знае ли TSWF дали може да се монтира с външно захранване?
Копелета.Благодаря за отговора.
Здравейте,досега ползвах климатик Осака 18 BTU поставен в коридора.Ползвам го основно за охлаждане и рядко за отопление в преходните сезони,както и да е дойде му времето за смяна и се загледох в климатиците Stар Light искам да взема този път 24 BTU който струва 1399 лв разликата в цената между 18-24 е 400 лв,дали си заслужава?Другата марка която гледам е Arielli в Метро там 24 е 1149 лв.Моля за съвети кой да избера.
Не знам 18ката с какъв компресор е, но преди време имаше един линк, според който 24-ката е с компресор на Sanyo. Изчакай, може да влезеш в промоция и да падне цената. Моя го взех за 1099
Измерих турбината на ACT12 - 94*578, вътрешен захват. Някой има ли идея откъде мога да намеря турбина с такъв размер?