Застудя лекоScreenshot_20240418_211742_Tuya Smart.jpg
Застудя лекоScreenshot_20240418_211742_Tuya Smart.jpg
Здравейте, за хол от 30 -32 квадрата югозападен кооперация със тухли на и пвц дограма около 7 - 8 квадрата не изолирана, Starlight 12 или 18 е по добре? Имам и детска 16 квадрата която е свързана с коридор от 4 квадрата със хола бихте ли ми дали съвети за отопление и охлаждане.Апартамента се намира в Пловдив.
Благодаря предварително!!
Има тема за избор на климатизатор, ако зададете въпроса си там, повече хора ще ви отговорят - само трябва да попълните въпросника за по-добър съвет.
Здравейте, след като отлежа 2 години в гаража, за да изтече гаранцията tswf най накрая е монтиран.
Питането е как да изключа мелодиите които пее когато изпълнява команда от дистанционното?
Благодаря.
Понеже гледам са изчерапни: някой може ли да предложи нещо подобно на тея цепеници с нисък минимум, че се оказа голям гот тая "екстра", за която нищо никъде не пиша на никой климатик?
Здравейте, искам да попитам според вас заслужава ли си да чакам TSWF да го пуснат отново, или да взимам ACT-12WIFI или ACT-12BLWF, които ги има в момента налични и с отстъпка от електроуикенд излизат на по 510/535лв според модела? Развали ми се 15-годишната Osaka в хола (около 30кв.м.) и гледам с какво да го заменя. Няма да се ползва целодневно климатика, 2-3 от горещите месеци ще се пуска за по 1/3 от деня и 3-4 от студените месеци по същия начин (от Варна съм и тук температурите не стигат такива екстреми, че да трябва по цял ден да работи климатик).
За ACT-09TSWF има ли вече отзиви?
Tака като го гледам нищо общо няма с tswf. Това си е 09 wifi, само дето са му сложили надупчени клапи.
Този пост е редактиран от Lucky Acho; 02-07-24 в 11:31.
Тази 9 ка се е показала съвсем наскоро , така че едва ли има отзиви . На пръв поглед вътрешното е като на 12 ката , ако са пипнали софтуера като за 9 ка може да е добра машина. TSWF нямше 9 ка досега .
На снимката изглежда същото както 12 но в описанието са дадени 6.5 кг а външното 22, ако е вярно много са го окастрили
ACT-18TSWF пък е с друго вътрешно, няма я и гаранцията от 5 години.