Чувства.нежност дрън дрън....ако това не е подплатено всичко е до време
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Едно от най-ужасните неща, които съм чувал през живота си, е че ако няма пари -> няма и любов</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
100% вярно
Колкото и да голямо аморето,рано или късно нящата винаги опират до там
че коя що годе прилично изглеждаща и недай си боже интелигентна жена ще живее със мъж(във 80% от случаите и със родителите му),във панелното гето заедно със разни кремави,селяндури и безработни диджеиКакво може да и предложи той?
Наистина всичко в крайна сметка опира до здраве и пари,надали някому това е приятно но е фатк
Знайте че жените винаги сравняват,ама винаги,и е много лошо ако имат за приятелка някоя състоятелна реститутка примерно[:D]
Лично аз съжалявам тия същества чиято цел в живота е да снесе 1-2 чавета:дуднещи,вечно недоволни и тнт и тнт
от друга страна жени които имат друга цел в живота си са си меко казано опасни[:D]
И аз да едитна:А така Съни кажи им го в очите,да си знаят и имат едно на ум[:D]
А ти на тия дето си изоставят дцата мъже ли ги наричаш?