Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 67

Какво искат жените ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Какво искат жените ?

Чувства.нежност дрън дрън....ако това не е подплатено всичко е до време

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Едно от най-ужасните неща, които съм чувал през живота си, е че ако няма пари -> няма и любов</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

100% вярно

Колкото и да голямо аморето,рано или късно нящата винаги опират до там

че коя що годе прилично изглеждаща и недай си боже интелигентна жена ще живее със мъж(във 80% от случаите и със родителите му),във панелното гето заедно със разни кремави,селяндури и безработни диджеиКакво може да и предложи той?

Наистина всичко в крайна сметка опира до здраве и пари,надали някому това е приятно но е фатк

Знайте че жените винаги сравняват,ама винаги,и е много лошо ако имат за приятелка някоя състоятелна реститутка примерно[:D]

Лично аз съжалявам тия същества чиято цел в живота е да снесе 1-2 чавета:дуднещи,вечно недоволни и тнт и тнт

от друга страна жени които имат друга цел в живота си са си меко казано опасни[:D]

И аз да едитна:А така Съни кажи им го в очите,да си знаят и имат едно на ум[:D]

А ти на тия дето си изоставят дцата мъже ли ги наричаш?

2.  

3. Тук е от
    Feb 2005

Какво искат жените ?

Не става дума нито за подаръците - жестове, нито за сигурността и обезпеченоста на семейството и потомството.

Макар че там и двамата могат да допринесат; законът достатъчно е обезпечил жените майки, и някакви пари получават, но преди всичко се осигуряват, и работното им място се пази и т.н. За Бг- толквоа може, толкова дава държавата, не е малко.

Става дума за една все повече рзширяваща се женска клика, които виждат в мъжа предимно пари и подаръци. От другото не се интересуват. Също и от деца; от тях пък хич! Или семеен уют... Само луксец, ресторантчета, колица. И като мине некой с по - хубава, оп - скочат в нея. Израстване!

Не ми казвайте че ги няма; има ги от край време. Сега май даже взеха да стават повече.

Това за мен си е вид продаване, и именно тая клика, която обикновено се пробутва навсякъде, дават лошото име на жените.

Щото много по малко са мъжете, които гонят богати мадами и наследници.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Какво искат жените ?

Евалла Fearme, Fori, DPetrov - поздравления за успешното попадение на Вашите любими!

Останалите изказвания се обобщават в един хленчещ, мрънкащ образ, привърженик на Т. Мор или казано с думите на баба ми - Мъж - като лай*о след дъжд!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Щото много по малко са мъжете, които гонят богати мадами и наследници.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Много патетично!

[:D]

5. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Какво искат жените ?

@КоМпЮтЪрЧо

защо го приемаш лично? Прощавай, но съм писала <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Останалите изказвания се обобщават в един хленчещ, мрънкащ образ</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

p.s. явно и не следиш темата, защото ясно и точно пише в предишните постинги какво съм - жена, още по-зле[], блондинка (перхидролка) - влюбена и обичана, самоиздържаща се ... [:D][:D][:D]

6. Тук е от
    Feb 2005

Какво искат жените ?

Ок, перхидролке. Трия тогава.

А го приемам лично, защото е лично; теб ако те нарекат "лаино" принципно ли ще го приемеш?

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Какво искат жените ?

Fire & Forget

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Какво искат жените ?

@@КоМпЮтЪрЧо

Спомни си само на какъв кон се появява юнакът от приказките.

Жребец. Расов.

И кого взема?

Принцесата заедно с половината царство.

И с колите е така. И с мобилните апарати. И с "престижните" професии. И с имиджа. И с марковите дрехи. И с ...

Замяна на ценности и следване на стереотипи.

Така е и с вечерята на свещи, цветята за празниците (като проява на внимание), и всичко друго, което е прието да се възприема като "романтично".

В крайна сметка е забавно.

Светът е едно доста смешно място. Прилича на арабски пазар, на който се продават ... мечти. И надежди.

10. Тук е от
    Feb 2005

Какво искат жените ?

Аз не скачам на тая мантинела Ясно ми е, че има такъв момент, отнасящ се до парите в обществото. Дали е справедливо, а то е ясно, че не е, дали е необходимо и правилно - трудно е да го осъждам.

Просто понеже спорът взе да се извърта, опитах да покажа каква е точната му насока, не да съдя или да защитавам.

Друг обаче е въпросът, доколко принцът на белия кон взема принцеса или нещо друго. А после ядат, пият и се веселят, и поданниците са щастливи

Лошото е обаче принцесите като вземат да скачат от кон на кон

Представяш ли си и в приказките да беше тъй?

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Друг обаче е въпросът, доколко принцът на белия кон взема принцеса или нещо друго. А после ядат, пият и се веселят, и поданниците са щастливи

Лошото е обаче принцесите като вземат да скачат от кон на кон

Представяш ли си и в приказките да беше тъй?

<div align="right">Originally posted by КоМпЮтЪрЧо*-*26/04/2005*:* 16:11:08</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Огледай се около себе си - скачат скачат Сега разбираш ли защо в приказките принцесите ги превръщат в жаби...щото много скачат

И друго - в приказките се срещат жаби, които след като ги целунеш стават чудни принцеси - реалността обаче е инверсна...тук взимаш принцеса, целуваш я, а тя се превъща в ...жаба

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Какво искат жените ?

Споменавате пари, компромиси, внимание...

Нещата са въпрос на баланс.

Малцина са мъжете, които виждат процесите, които движат жените, "чувстват" ги. Те имат природната дарба да балансират.

За останалите, трябва Ви:

1.Информация (цялата, а не тази която ни изнася на нас, мъжете)

2.Ангажираност, мотивираност, виталност (ясно е, дори да си взел предвид всички фактори, които влияят на половинката ти, ако се пльоснеш във фотьойла пред телевизора за да го отпразнуваш с 4-5 бири, аман ти е работата...)

3.Умение да изтъргуваш предимствата, които ти дават горните две точки (а не да заринеш дамата на сърцето си с ... цветя например и после да я хванеш за косата и да я задърпаш към спалнята или непрекъснато да повтаряш като папагал "колко си хубава...колко ти отива това..." без НЕОБХОДИМИЯ БЛЯСЪК на преклонение в очите)

4.Да се мисли: не да се седне и да се умува абстрактно, а в прости и изпитани с практика (яка Ви душа докато се ошлайфате) схеми от рода на: аз ще и кажа така, тогава тя ще се сети, че вчера обещах... а не, не, тогава първо ще купя цветя, ааа, не така тя веднага ще се усети, я да взема да... СИ ПРИЗНАЯ ВСИЧКО И ДА Я ПОМОЛЯ ЗА СЪВЕТ при така сложилите се обстоятелства (този номер не минава вечно, не се дънете перманентно, а поне редувайте всяко омазване с по един убит дракон).

Хмм, както е казал Джийвс: Опознай психологията на индивида!

Винаги бъдете една крачка пред любимото същество, това ще Ви помогне да бъдете конструктивни и с лекота да преодолявате конфузните моменти на колебание и безидейност! (Това в 92,4% от случаите е невъзможно, защото отдавна сте "премерен"и "изчислен" и тя знае точно с колко крачки си мислите, че сте пред нея и с лека смяна на посоката пак Ви поставя в догонваща позиция)

5.Късмет

Ааа, трябва Ви и

6.Любов, истинска, 1 (един) брой (но два персона), с която по подразбиране си вървят:

-доверие;

-готовност за компромиси;

-уважение към партньора;

-загриженост за другия

Точка 5. е от особена важност. Не само за тези от нас, на които някоя от другите точки не им е ясна или им куца и така успяват да свръхкомпенсират, а за всеки, докато натрупа опит, трансформира го в мъдрост и успее дори и частично да намери БАЛАНСА.

Един съвет към мъжете: престанете да се виждате като жертви.

Ако не се справяте - преразгледайте си приоритетите и вижте дали случайно не се получава така, че навсякъде се поставяте на първо място...

Преди дори да се опитате да дефинирате, какво в поведението на другия не Ви е приятно, превъртете лентата назад или просто се поставете на негово място и почувствайте, какво го е тласнало към поведението, което е засегнало Вас.

Вижте голямата картина,

наречена Жена.

(Извинявайте, моля, за дългия replay, но ме развълнувахте на стари години)

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Какво искат жените ?

Вчера по BTV хванах някакво reality-show, много точно описващо подобна систуация.

Хванаха един багерист, пообработиха го, дадоха му уж че има 40 милиона, замък и т.н. и вкараха при него няколко жени. Е никоя не го попита нищо за него конкретно а: "как се почувства като наследи тия пари", "как си харчиш парите" и т.н. Голям майтап ще е накрая като каже на "последната останала в замъка" как няма пари.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Огледай се около себе си - скачат скачат Сега разбираш ли защо в приказките принцесите ги превръщат в жаби...щото много скачат

И друго - в приказките се срещат жаби, които след като ги целунеш стават чудни принцеси - реалността обаче е инверсна...тук взимаш принцеса, целуваш я, а тя се превъща в ...жаба

<div align="right">Originally posted by skynet*-*26/04/2005*:* 16:18:19</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

"Вървял си един програмист и гледа - жаба! Взема я той, а тя му проговаря:

-Виж кво, аз не съм обикновена жаба, аз съм принцеса. Само ме целуни и гледай в каква хубава девойка ще се превърна.

Погледал я програмиста и я сложил в джоба си. Повървял, повървял, пък я извадил. Пак почнала тя :

- Само ме целуни...

И така няколко пъти. Разплакала се жабата, ядосала се :

- Няма ли да ме целунеш най-после!!!

- Виж сега - на мен принцеса не ми трябва, говоряща жаба по ме кефи!"

[:D][:D][:D][:D][:D]

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Какво искат жените ?

Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!

Трябва само да си добър:

1) Приятел

2) Другар

3) Любовник

4) Брат

5) Баща

6) Учител

7) Възпитател

8) Майстор готвач

9) Механик

10) Водопроводчик

11) Дизайнер на интериори

12) Модист

13) Електротехник

14) Сексолог

15) Гинеколог

16) Психолог

17) Психиатър

18) Терапевт

19) Остроумен

20) Симпатичен

21) Атлетичен

22) Нежен

23) Внимателен

24) Кавалер

25) Интелигентен

26) С богато въображение

27) Съзидателен

28) Благ

29) Силен

30) Разбиращ

31) Толерантен

32) Благоразумен

33) Амбициозен

34) Даровит

35) Смел

36) Решителен

37) Заслужаващ доверие

38) Съобразителен

39) Страстен

40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:

1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.

2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея

самата,

3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и

какво прави...

Особено е важно да:

Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата,

абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви

целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й,

на най-добрата й приятелка.

За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че

ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е

нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се

хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!

Бог е казал: Обичайте ги!!!! ... НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ "РАЗБЕРЕТЕ ГИ".

Какво струва мъжкото ни щастие?!

НЯМА НИЩО ПО-ЛЕСНО ОТ ПОСТИГАНЕТО НА МЪЖКОТО ЩАСТИЕ

На мъжа му трябват единствено :

1) СЕКС

2) ХРАНА

Ей, жени, хайде сега кажете, дали не ви излизаме почти гратис?!

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...

почти гратис?!

<div align="right">Originally posted by Djeff - 27/04/2005 : 11:48:30</div id="right">

От почти няма смисъл - при съотношение на "изискванията" 40:2 ... [)]

18. Тук е от
    Feb 2005

Какво искат жените ?

Хм. Само секс и храна, а Джеф

А би ли налетял на някоя 150 килограмова готвачка, 1,60 висока?

Има необходимите данни...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. За мъжете, жените и секса... ;)
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 23-05-18, 20:01
  2. Луничките гаснат и светват, когато си искат......?
    От apeiron във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 7
    Последно: 26-08-11, 22:59
  3. Жените искат iPhone, мъжете - Android смартфон
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 4
    Последно: 06-12-10, 15:49
  4. Какво търсят жените в мъжете?
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 02-07-10, 16:20
  5. Отговори: 0
    Последно: 03-07-06, 02:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе