в този ред на мисли - www.vodbg.com от какъв на какъв ще ми дават да си тегля DivX/Xvid?
филмът с авторски права не се разпространява от Universal/Trimark/..... на DivX/Xvid, а на DVD. ако ще трябва да плащам - искам си това, за което е редно да ми искат парите - оригиналния продукт, в оригиналния вид, с оригиналното качество!
black adder, и навохудоносор да ни беше президент сега - пак щеше да е същото, така че би ли спрял ни в клин, ни в ръкав с политическите си подмятания. колкото и да не ти харесва, първанов е единствения български президент, който народът е харесал за втори мандат; "соколът" си е постоянното присъствие и се присмива на петърстояновци, иванкостовци, жоржганчевци, жанвиденовци и всякакви подобни "бушони". консумирай си своята "истина" в домашна обстановка, а на политическа тема ни просвещавай поне като стане време за избори. и без това ми се повдига от мисълта, че същите боклуци ще се самоиздигнат и самоизберат за евродепутати, и ще си пълнят гушките с КЕ (KiloEUR), че да чета лозунги и тук...