Страница 15 от 25 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 361
Like Tree2Одобрявам

Нова акция с/у торент тракерите?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Нова акция с/у торент тракерите?

в този ред на мисли - www.vodbg.com от какъв на какъв ще ми дават да си тегля DivX/Xvid?
    филмът с авторски права не се разпространява от Universal/Trimark/..... на DivX/Xvid, а на DVD. ако ще трябва да плащам - искам си това, за което е редно да ми искат парите - оригиналния продукт, в оригиналния вид, с оригиналното качество!

black adder, и навохудоносор да ни беше президент сега - пак щеше да е същото, така че би ли спрял ни в клин, ни в ръкав с политическите си подмятания. колкото и да не ти харесва, първанов е единствения български президент, който народът е харесал за втори мандат; "соколът" си е постоянното присъствие и се присмива на петърстояновци, иванкостовци, жоржганчевци, жанвиденовци и всякакви подобни "бушони". консумирай си своята "истина" в домашна обстановка, а на политическа тема ни просвещавай поне като стане време за избори. и без това ми се повдига от мисълта, че същите боклуци ще се самоиздигнат и самоизберат за евродепутати, и ще си пълнят гушките с КЕ (KiloEUR), че да чета лозунги и тук...

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Колко му е,ще спретнем една партийка.Ето хазарта например си има лоби в парламента,защо и ГИПС да няма.Като нищо ще ударя един глас на изборите,то от тия в парламента така и така нищо не става.

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@Black Adder,
    И аз нещо не мога да навържа в логическа връзка ДПС с решението на Руската дума, Първанов с торентите и изборите с действията на НСЛеща. Единственото логическо обяснение май е C2H5OH над мярката...

PS
    При щателното изследване на Бернската конвенция, основа на основите в защитата на авторското право....
    @Eddie,
    От кого е проведено и къде е публикувано? Интересно е да се прочете от първоизточника.

5. YG
    YG е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2002

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    И за да е пълен цирка, сега на арената трябва да излезе бат'Бойко и да произнесе знаменитата си фраза: "НИе ги ловим, те ги пускат"....
    А иначе става дума за поредния спектакъл за външна консумация....
    Човече, ти просто ме кефиш максимално!!!
    Иначе, то бива простотии, ама всичко би трябвало да има и граници. Голяма борба се води, за сериозни интереси - това е!
    Ако трябва да цитирам един мой преподавател от университета: "Колеги, парите миришат, да и то много добре миришат!"

6. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от dark
    накратко както каза г-жата от амотера, за да им пробие на пазара отрочето http://www.vodbg.com са се спазарили с МВР да погнат тракерите. това, което ми е интересно на мен е, дали има начин да се кракнат тия WMV-та от въпросния сайт. т.е. ясно е, че може, въпроса е как и колко усилия изисква.
    Тук http://clubs.bol.bg/index.php?t=msg&...4efe#msg_35888 има нещо по въпроса(в мнението на ilkor),макар че не съм пробвал самата програма

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    @Black Adder,
    И аз нещо не мога да навържа в логическа връзка ДПС с решението на Руската дума, Първанов с торентите и изборите с действията на НСЛеща. Единственото логическо обяснение май е C2H5OH над мярката...

Lupus, а замислял ли си се че може причината да е в теб, за да не схващащ логическата връзка? Кой ги гласува законите? Кой ги избира депутатите? Кой гледа да се наведе и да се хване по-здраво за палците? Кой чака да му кажат да пръдне, за да се насере? А като няма общо Първанов и Станишев и прочее дружинка с ГДБОП, аз ли имам, или ти или бай Петър от Горно Камарци?
    Единственото логическо обяснение за мен може да е C2H5OH над мярката..., единственото обяснение за теб май е ЕГН-то, другарю
    --------------
    @FearMe
    Нали беше ПРЕЗИДЕНТА на всички Българи? Нали и правителството е на 3 партии? Защо трябва да чакам избори за да си кажа мнението ? Не си съгласен с мен ли? Ми кажи тогава кой е виновен и най-вече отговорен за тая цялата полицейщина? Сигурно Осама бен Ладен?
    Да ви напомня ли че преди месеци под такъв натиск бяха и Електронните Библиотеки!!!!! Да си чул какво са отговорили Станишев и Първанов на отвореното писмо до тях по този повод? Не си нали, няма и да чуеш, щото ги боли фара за теб, за мен и за народонаселението. И ще продължава да не им дреме на всички, щото повечето вълнестоподобни индивиди от народонаселението си кютат. зер - Преклонена глава сабя не сече я. Затова и ако не беше Руско-Турската война още да сме с 'Османско присъствие' колкото и да не им се иска на някой хора да го признаят.

8.  

9. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

БТК частично са махнали филтъра - от тракера. С http://kalin.org:1111 могат да се свалят вече торенти.

10. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

И форума на Арена тръгна....чудя се какво е по-различно от миналата седмица?Преди борбата с пиратството имам предвид.Май нищо,четох някъде че и Линкос ще тръгне на 21 или 22 март.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Естествено е в крайна сметка почти нищо да не е променено. Въпросът е, че МВР разиграват цирк, който за съжаление е за наша (Интернет потребителите) сметка в буквалния и в преносния смисъл - хем трошат работните си часове, които ние сме платили, за глупости, хем ги трошат за загубени каузи, хем се опитват да ограничават свободата ни на достъп до Интернет. Явно единствения начин, по който могат да разберат, че това, което вършат е неправилно, нередно и дразни, е да се спретне един хубав митинг. Да, скоро избори няма да има, но хората помнят - когато му дойде времето, аз лично ще припомня на най-разпалените привърженици на сегашния режим кой се е опитал да им ограничи незаконно правата и свободите. Защото с тези действия МВР няма да ни изкара от списък 301, но ще ни вкара в други списъци наред със страни като Виетнам, Йемен, Китай, Арабските емирства и други такива демократични държави. Да, има и такива списъци:

http://www.opennetinitiative.org/mod...rticle&artid=1

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Прочетете това мнение относно филтрирането на арената от някои доставчици.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...collapsed&sb=5

13. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Народа е изтрещел,гледайте:

Собственика на Арена се кандидатира за евродепутат:
    http://groups.google.com/group/arena...7baa7d765cc1cd

14.  

15. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

я вижте тоя адрес
    http://arenabg.ws/

16. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Народа е изтрещел,гледайте:

Собственика на Арена се кандидатира за евродепутат:
    http://groups.google.com/group/arena...7baa7d765cc1cd
    Комедия...

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    я вижте тоя адрес
    http://arenabg.ws/
    Всички пътища водят към Ри... ъъъ... АренаБГ.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Служителка на Съдебната охрана в Районния софийски съд си е извадила медицинско свидетелство за това, че била ухапана от журналист в събота, когато в събота на 17 март собственикът на arena.bg Елиан Гешев беше пуснат от ареста.
    В отговор на информацията всички репортери, присъствали в сградата на съда в събота, са готови да дадат отливки от зъбите си. Това беше съобщено на среща на министъра на правосъдието Георги Петканов, заместника му Димитър Бонгалов и Станислав Стефанов - главен директор на охранителната дирекция. Петканов заяви, че до сряда, 21 март, ще е приключи проверката на жалбата, която журналисти от БНТ, БиТиВи, "Нова телевизия", БТА, ТВ 7 и БиБиТи внесоха в МВР. Те бяха изблъскани със сила при опит да интервюират освободения Гешев. Петканов се извини за случилото се и заяви, че никой не е искал да се стига до подобни действия. Той получи подписка в подкрепа на журналистите. Междувременно стана ясно, че Александър Кашъмов от "Програма достъп до информация" ще внесе жалба във ВАС срещу приетите правила за журналистите в Съдебната палата. В сега действащата нормативна база е записано, че снимането в съда става само с разрешение на началника на областното звено на съдебната охрана. По-рано днес главният прокурор Борис Велчев заяви, че приетите от ВСС правила за работа на журналистите в съдебната палата са неадекватни и ще бъдат преразгледани. Велчев обеща да следи за хода на проверката, която прокуратурата ще образува след внесената жалба срещу действията на съдебната охрана. Общуването с медиите е една от основните задачи на правоохранителните органи, за да се види резултатът от тяхната работа, коментира главният прокурор.

http://dnes.dir.bg/2007/03/19/news1482522.html

Направо да изземват ченетата на журналистите за експертиза, и без това много приказват...

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Хубава работа - българска му работа! Не знам що още се гордея с това? ......... и все пак НАШЕ ЛОШО НЯМА!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 25 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 7
    Последно: 15-03-07, 04:20
  2. Отговори: 271
    Последно: 05-06-06, 19:06
  3. КАТ започва нова акция "Колан"
    От DarkRose във форум Коментирай новина
    Отговори: 7
    Последно: 13-12-05, 22:43
  4. Направа на торент.
    От fiorino във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 12-05-05, 10:43
  5. Задача 210/нова/ (ПЕПА в акция)
    От Wise във форум Логически задачи
    Отговори: 16
    Последно: 21-03-05, 17:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе