трудна-трудна, ама какво ще направят? ще спрат да внасят американски филми за европейските кина?
ако преценят, че могат да се лишат от изобщо не-малките приходи от европейските екрани.....
трудна-трудна, ама какво ще направят? ще спрат да внасят американски филми за европейските кина?
ако преценят, че могат да се лишат от изобщо не-малките приходи от европейските екрани.....
Ъ-ъ-ъ... Ще цитирам Стив Джобс (на вяра, но нямам причина да се съмнявам) - от четирите мейджър компании - най-голямата Universal e 100% собственост на френската Vivendi, EMI си е английска компания, Sony BMG е 50% собственост на немската Bertelsmann. Останаха само Warner да се американеят.
току що по телевизията мина рекламата на соковете Cappy. дали са си платили на Deep Blue Something за правото да използват песента им "Breakfast at Tiffany's" С КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ, вие как мислите?
Може да са, може и да не са... Най добре е да питаш Tiffany.Първоначално публикувано от FearMe
Едва ли...Ама ще я питам (Тiffany) на закуска и ще ви обадя...Първоначално публикувано от Lupus
Това е проблем на рекламната къща, изработила клипа, не на рекламодателя, но въпросът си остава...
Мисля, че TCCC - The Coca-Cola Company не биха рискували по никакъв начин да изпиратсват песен за реклама. Става дума не само за много пари (от които тези за правата на песента далеч не са най-страшни), но и за имидж.Първоначално публикувано от FearMe
Виж ако беше нещо по- от нашите географски ширини... нямаше и да се замислям даже.
Бдителни фотографи заснеха Ghost и семейството му на протеста...
Ivo, и ти си бил там, не се скатавай, хората са те снимали!
Eddie, това не съм аз - това е MitkoS !!!
Моля, фотографа да се извини!
Това е монтаж! Братчедите не бяха на митинга!
"Тракерът набира Ъплолдери. За кандидацтване ми пишете ЛС"Първоначално публикувано от Io
страааашен тракер ще е с такива фаундАри
С правописни грешки по главната страницаПървоначално публикувано от Io
Who gives a fuck? Важното е хората да споделят информацията си...пък Чапкънов ако ще да се изтипоса като Давид на Микеланджело и да рони сълзи, че са го окрали.Първоначално публикувано от dragozow