Да, и аз съм на това мнение.Първоначално публикувано от FearMe
Да, и аз съм на това мнение.Първоначално публикувано от FearMe
Много голям некадърник е бил тоя адвокат. (винаги може да кажеш че тези пари си ги чакал да ти ги преведат)
Не е само до адвокат, а и до правосъдна система, действаща на принципа от прогимназията - смотаните ще ги бием, на силните ще се подмазваме.
Щото иначе няма логика да наказват с 2.5 г условно пияндурник, утрепал 1 човек, 1 почти утрепал и 1 претрепан, и същевременно (пак по нашия край), да осъдят на 3 години условно + значителна сума пари човек, заради нелицензиран софтуер ....
Та така, може да източиш милиони и да не те барнат, ама за 200 лв от банкомат - изкарват те престъпник.
Затова не се радвайте на такива банкови 'грешки', щото за чужди грешки, после вие ще плащате и то в наТУРА
Хммм
Та откривам си аз банкова сметка в оная жълтата банка
зимам си картата и си чакам заплатката ден два пет седмица.........
Запитване до счетоводството ..... заплатата ми преведена обаче на друга сметка обързана с картата (на талончето е написан номер на друга сметка и то на служител в банката !!!)
След седмица размотаване ми възстановиха сумата , но не очаквах толкоз непрофесионално отношение към клиент.
Та внимавайте с банковите сметки в жълтата банка !
Аз имам електронно банкиране като физическо лице в ПИБ. Освен , че системата им не работеше почти през цялото време , имаше и доста сериозни бъгове като огреспоменатите. Аз например , трябваше да прведа едно капаро за почивка на моренцето и в момента в който трябваше да потвърдя (последното потвърждение) плащането гледам , че на името на бенефициента и на сметката му стоят някакви непознати за мен име и сметка + някакъв мейл , който аз не съм въвеждал. Обадих се в банката и те ми обясниха , че съм въвеждал едновременно с друг техен клиент и "системата" била разменила получателите и сметките .
Така че се наложи да изчакам "стабилна" версия на програмата им (около четири дена) , за да си направя плащането.
Иначе слуховете тръгнаха много навреме (за фалит на банката) , бяха подплатени ( слуха , че собственика си финансирал собствени фирми и по този начин ще източи банката , слуха за спиране на кредитирането от САЩ , откъдето те получават доста средства и т.н) и кулминацията им беше точно навреме , когато си сменяха софтуера на електронното банкиране. Те на това му викам аз PR специалист на слухове .
Първоначално публикувано от SmurfaТова звучи доста "по детски". Подобни възгледи могат да ти докарат големи неприятности в бъдеще. Няма да е лошо да прочетеш малко нормативни уредби. Можеш да почнеш от ... например закон за задълженията и договорите.Първоначално публикувано от Smurfa
Как да кажа, споменах тази случка защото я учихме по право и беше спомената като интересен случай на използване на човешките права и имаше още нещо с банквото дело... ако искаш повече информация държавата е Малта и споменатия случай е на около 10 години...както и да е... иначе благодаря за съвета...