Да, и аз съм на това мнение.Първоначално публикувано от FearMe
Да, и аз съм на това мнение.Първоначално публикувано от FearMe
Много голям некадърник е бил тоя адвокат. (винаги може да кажеш че тези пари си ги чакал да ти ги преведат)
Не е само до адвокат, а и до правосъдна система, действаща на принципа от прогимназията - смотаните ще ги бием, на силните ще се подмазваме.
Щото иначе няма логика да наказват с 2.5 г условно пияндурник, утрепал 1 човек, 1 почти утрепал и 1 претрепан, и същевременно (пак по нашия край), да осъдят на 3 години условно + значителна сума пари човек, заради нелицензиран софтуер ....
Та така, може да източиш милиони и да не те барнат, ама за 200 лв от банкомат - изкарват те престъпник.
Затова не се радвайте на такива банкови 'грешки', щото за чужди грешки, после вие ще плащате и то в наТУРА![]()
Хммм
Та откривам си аз банкова сметка в оная жълтата банка
зимам си картата и си чакам заплатката ден два пет седмица.........
Запитване до счетоводството ..... заплатата ми преведена обаче на друга сметка обързана с картата (на талончето е написан номер на друга сметка и то на служител в банката !!!)
След седмица размотаване ми възстановиха сумата , но не очаквах толкоз непрофесионално отношение към клиент.
Та внимавайте с банковите сметки в жълтата банка !
Аз имам електронно банкиране като физическо лице в ПИБ. Освен , че системата им не работеше почти през цялото време , имаше и доста сериозни бъгове като огреспоменатите. Аз например , трябваше да прведа едно капаро за почивка на моренцетои в момента в който трябваше да потвърдя (последното потвърждение) плащането гледам , че на името на бенефициента и на сметката му стоят някакви непознати за мен име и сметка + някакъв мейл , който аз не съм въвеждал. Обадих се в банката и те ми обясниха , че съм въвеждал едновременно с друг техен клиент и "системата" била разменила получателите и сметките
.
Така че се наложи да изчакам "стабилна" версия на програмата им (около четири дена) , за да си направя плащането.
Иначе слуховете тръгнаха много навреме (за фалит на банката) , бяха подплатени ( слуха , че собственика си финансирал собствени фирми и по този начин ще източи банката , слуха за спиране на кредитирането от САЩ , откъдето те получават доста средства и т.н) и кулминацията им беше точно навреме , когато си сменяха софтуера на електронното банкиране. Те на това му викам аз PR специалист на слухове.
Първоначално публикувано от Smurfa
Това звучи доста "по детски". Подобни възгледи могат да ти докарат големи неприятности в бъдеще. Няма да е лошо да прочетеш малко нормативни уредби. Можеш да почнеш от ... например закон за задълженията и договорите.Първоначално публикувано от Smurfa
Как да кажа, споменах тази случка защото я учихме по право и беше спомената като интересен случай на използване на човешките права и имаше още нещо с банквото дело... ако искаш повече информация държавата е Малта и споменатия случай е на около 10 години...както и да е... иначе благодаря за съвета...