Страница 12 от 18 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 267
Like Tree15Одобрявам

Електронната цигара - спасение за финансите и белите дробове на страстния пушач?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2011

Re:Електронната цигара - спасение за финансите и белите дробове на страстния пушач?

DSE901 STARTER KIT USER GUIDE ....това пише на листовката придружаваща пакета..що се отнася за цената не ме притеснява защото с цигарите ми излиза около 200 евро на месец..колкото и да е парадоксално вече трети ден пуша това чудо и смъкнах на 1 пакет дневно..правя запитване за да се ориентирам за нещо добро..какво имам впредвид..просто да издържа..с батериите..не ме притеснява външен вид или колко тежи или аромат..това е последното..повече ми тежи че броях по 200 на месец..Благодаря ти за отговора..

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Електронната цигара - спасение за финансите и белите дробове на страстния пушач?

Цитат Първоначално публикувано от sidnikam
    правя запитване за да се ориентирам за нещо добро..какво имам впредвид..просто да издържа..с батериите..не ме притеснява външен вид или колко тежи или аромат..това е последното..повече ми тежи че броях по 200 на месец..Благодаря ти за отговора..
    Ego или Ego-T

4. Тук е от
    Jun 2011

http://www.nobacco.gr това е последното, което намерих за деня..цената е доста солена за разлика от това което си написал..Опитах се да обясня на гъркинята, че голяма роля играе батерията, а тя само дето не ми издра очите ,че е гръцки оригинален продукт минал всички инстанции за иследвания и одобрено от властите.Ще се искефя максимално да и падне бързо батерията.

5. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Оставам с впечатление, че те мързи да четеш... Темата е само 12 страници, преглежда се за минути.
    На няколко места са споменати актуалните магазини, от които може да се пазарува на добри цени.

http://www.healthcabin.net/
    http://www.heaven-gifts.com/

6. Тук е от
    Jun 2011

Не мисля,че си прав Крис..Темата е много важна за мен..Просто прочетох някакъв диалог между участниците и не отдадох значение.Сега ще видя това което си ми писал за тези сайтове.От 2 дена влизам в един куп сайтове и просто не искам да се испързалям както направих преди 3 дена и да броя 55 евро за боклук.Това е и причината за потърся помощ от хора който са минали този път.Ако знаех че в България има такива теми едва бих взела тоя фалшификат.Живея на остров Родос и сме много назад с много неща ако изобщо ме разбираш.

7. Тук е от
    Jun 2011

В крайна сметка реших да си закупя пакета от България това за начало, а по късно да си доставям частите от Китай защото около мен има още двама е-пушачи така, че ми излиза сметката..Другото което ме интерисува е никотиновата течност..При мен я продават 10 мл. 15 евро.Но, ако предложа на колегите да я закупуваме от Китай съм сигурна, че ще откажат..Остава ми да търся от ЕО..това е.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Крис, виждам че препоръчваш Ego.
    1. Би ли дал малко повече инфо за това кои са му плюсовете и минусите. Може би част от поситивите са добрите нови батерии с голям капацитет ?
    2. Виждам, че в healthcabin има няколко различни комплекта, с различни типове A/B и някакви нови пълнители ?
    3. Би ли споделил накратко кое е по-практичното ?
    4. Освен комплекта, е желателно да се закупят няколко атомайзера ? (да разбирам ли че Ego се продава само с LR които ще карат по-малко )
    5. Течност, препоръчай или сподели малко опит, че като гледам има 50 и няколко вида

Благодаря предварително за отделеното време.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

Незнам дали се дължи на случайност, НО. Миналата година си взех една електронна цигара(от най-масовите 15 лв с 10 филтъра).
    Пуших я около 6 месеца и февруари ми откриха тумор на гласните връзки. Оперирах се(досега без проблеми).
    Професора, който ме оперира ми каза, че има възможност да е от цигарата. Не съм убеден, исках просто да споделя какво ми казаха.
    Някой друг да е имал подобни проблеми?

11. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от DarkRose
    Крис, виждам че препоръчваш Ego.
    1. Би ли дал малко повече инфо за това кои са му плюсовете и минусите. Може би част от поситивите са добрите нови батерии с голям капацитет ?
    2. Виждам, че в healthcabin има няколко различни комплекта, с различни типове A/B и някакви нови пълнители ?
    3. Би ли споделил накратко кое е по-практичното ?
    4. Освен комплекта, е желателно да се закупят няколко атомайзера ? (да разбирам ли че Ego се продава само с LR които ще карат по-малко )
    5. Течност, препоръчай или сподели малко опит, че като гледам има 50 и няколко вида

Благодаря предварително за отделеното време.
    1. Батерията - неизмеримо по-удобна и с по-голям капацитет от другите. Големият пълнител; - на тип B побира 2мл и не се налага да пълниш като откачен през час. Успешни атомайзери - не текат, хубав удар.
    2. Тип Б събира най-много. За новите Ego-T - чувал съм, че капят, хората като че ли не са толкова доволни от тях, не съм ги пробвал лично.
    3. Практично - Ego, type B... - старо, изпитано, работещо.
    4. Не, има си нормални атомайзери, не само LR. По-добре с тях - LR гърмят много лесно. В Healthcabin има купиша нови картомайзери, аз бих взел да пробвам и от тях.
    5. Аз обичам Virginia, MLB, Cuba Cigar например. Ти... трябва да експериметираш. Това каква бира или уиски харесвам аз не отговаря на въпроса какво харесваш ти.

Цитат Първоначално публикувано от nero
    Незнам дали се дължи на случайност, НО. Миналата година си взех една електронна цигара(от най-масовите 15 лв с 10 филтъра).
    Пуших я около 6 месеца и февруари ми откриха тумор на гласните връзки. Оперирах се(досега без проблеми).
    Професора, който ме оперира ми каза, че има възможност да е от цигарата. Не съм убеден, исках просто да споделя какво ми казаха.
    Някой друг да е имал подобни проблеми?
    Абсолютно недоказано и непрофесионално изказване от лекар. За съжаление, такова е нивото на професорите при нас - има ли нещо неисзвестно - естествено, трябва да се каже, че е възможно то да е причинителят.

12. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте! КрИс, моля посъветвай ме... Искам цигари за мен и съпругата ми. Харесах си това: http://www.healthcabin.net/index.php...ducts_id=7772. Какво ще кажеш? Какво друго трябва да поръчам към комплекта, за да имам две цигари с резервни части? Хайде да пробваме обща поръчка за All orders over 250 USD can get free shipping. Благодаря!

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

peter3445... за съжаление дълго време не съм видял поста ти.
    Какво да си купиш допълително... комплектът е много богат. Две яки батерии и 5 атомайзера са напълно достатъчни - просто си купи повечко течности.
    Ако искаш да имате 2 цигари с този комплект - още една, две батерии и 3-4 атомайзера няма да са излишни за да сте сигурни, че няма да останете без цигара в даден момент.

По отношение на общите поръчки - вече стана по-трудно. По-често се задържат пратки на митницата ако са големи. Проблемът не е в дребните такси, които трябва да се заплатят, а в трагичното обслужване в държавата ни - ще си скъсаш нервите докато си вземеш пратката...
    Затова е по-разумно с по-дребни пратки, макар и да плащаш за транспорта им - при тях е по-малка вероятността да се заядат и да те занимават с митници.

14.  

15. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

От днес съм горд собственик на eGo-T. 1100ma батерия , огромен контейнер и най-важното пуши та се къса.Поръчах си я в комплект с течност Dunhill High. Страхотен аромат и достатъчно силен за да не ме кара да посягам към аналоговите. В комплекта са на практика 2 цигари с няколко контейнера и зарядно.
    Купих си ги от somybox
    Main features
    Single cigarettes Size: 128x14MM
    Each cartridge can keep :500-600 mouthful
    Battery Capacity: 1100mAh
    Working voltage: 3.3-4.2 V
    Battery is fully charged will keep: about 700 mouthful
    Battery life: 300 charge cycles
    Charge time: 2.5-3 hours
    Pass the CE,ROHS,SGS,PSE,UL Certification

Отностно капането ...за момента не забелязвам подобни признаци.

16. Тук е от
    Dec 2011

Пуша от 1985г. и лекинко си мисля ,че всичко това, което се предлага ел.цигара,лепенки и т.н. е пълна измислица.Единствено за мен е големият страх от смърта,когато преди година и нещо бях в онкологията за операция видях хора ,които нямат никакъв шанс,хора които поемат храната си през носа, не беше приятно- вервайте ми.Аз нямам воля, но на по-младите от мен бих казал колкото по рано по-добре.Когато разбрах, че моята дъщеря пуши и казах, че е много тъпо човек да пропуши на цена 4,70лв.,благодаря на Господ, че ме послуша.
    ПОВЕЧЕ ВОЛЯ!!!

17. Тук е от
    Dec 2005

Хм, за съжаление на някой не им стига волята , а при други само навика е достатъчен, за да не могат да откажат цигарите. Скоро приятел си взел това http://www.gigadrinks.com/product/33...il-650mah.html и ми даде да пробвам. Честно казано, такова количество пара не съм виждал до сега, а преди време имах удоволствието да пробвам Ego-T, която се води кажи-речи най-високия клас на електронните цигари. Общо взето до сега не бях чувал за този тип цигари с двойни картомайзери, но сериозно се замислям дали да не пробвам. Неговата беше с италианската течност, която ми дойде малко сладникава, та май ще пробвам с течностите на Dekang, за които казват, че били по-серт.

18. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Дам, италианските течности определено сладнят и са много парфюмирани. И аз предпочитам Деканг.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 18 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 21
    Последно: 26-10-13, 21:00
  2. AdSense ни прие при белите хора.
    От periel във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 12-08-08, 22:47
  3. Яке показва белите дробове на пушачите
    От IvO™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 29-05-07, 12:21
  4. IE - няма спасение от реклами...
    От The_UFO във форум Windows
    Отговори: 23
    Последно: 19-01-04, 00:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе