И на мен ми е интересно като вариант!Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
И на мен ми е интересно като вариант!Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Е различни са като диаметър най-малко.
Има преходници - аз лично имам обратния преходник - от 901 батерия към 801 атомайзер. По $2 са в китайските сайтове.
PS - Скоро може да имам нова информация за по-голяма доставка на 1 литър течност - очаквам отговор директно от Dekang Biotechnology.
Както обещах - нова информация за доставки на по-големи количества.
Второто предложение е за доставка на стандартни разфасовки от по 30мл, минималната бройка е 50, но хубавото е, че няма никакви ограничения във вкуса и силата - в смисъл - могат да се поръчат 50 различни шишета.
При този вариант с плащане на ДДС едно шише излиза по $7 - 10.20лв
За мен е по-разумен от първия поради възможността за разнообразие на първо място и абсолютната сигурност на доставката - това е оферта, от сайт, от който вече съм пазарувал неколкократно.
Така че - дайте да съберем пари и заявки и да направим една поръчка от минимум 50бр, какво ще кажете?
Отделно може да се поръчат и атомайзери, батерии и цели комплекти е-цигари. Цените за 20 броя от един артикул /може да е в различни цветове/ e с около 20% по-ниска от цената на същия артикул в Heaven Gifts или HealthCabin.
Това от мен засега.
Ако се съберем народ аз съм съгласен да инвестирам в една електронна цигара. Крис, доверявам се тотално на теб отностно избора. Днес си купих последният картон цигари и просто това безумие с цените ще ме накара да стана електронен пушач![]()
При тази оферта ще трябва да се съберем доста хора тука става въпрос за над 500 лв. При положение че на дребно едно шишенце от 30ml. e около 13 лв.
Здравейте,
отскоро съм в семейството на електронните цигари.
Чета с интерес дискусията тук.
Сдобих се с пакета, който Крис препоръчва в предните постове.
Е, не е така. Трудно можеш да докараш 13лв.Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
$9 + още $2 примерно за транспорт а шише е около 16лв. И ако се плати ДДС - 19лв, почти двойно.
Цените, които съм смятал са с включен ДДС, който както вече разисквахме не е ясно ще го вземат или не. Ако не го вземат, цената на шишенце по офертата за 50бр е под 9лв...
Иначе наистина трябва много народ за такава поръчка - поне 10 човека по 5 шишенца. А за части - пак толкова, 10-ина човека по 2 от съответните части, било то атомайзери, батерии или цели коммплекти.
ПС - Получих и оферта директно от Boge:
MARK & NO. Terms QTY. (PCS) UNIT PRICE (USD) AMOUNT(USD)
l litre E-liquid RY4 24mg 1 US$66.00 US$66.00
shipping by HKEMS fee US$92.00
TOTAL $158.00
е мисля, че е подходяща за нас, както и първата оферта. Не е особено евтино, защото транспорта е много скъп, а и губим разнообразието...
ПС - Темата стана голяма.
Реших да направя отделна тема за евентуална обща Сетком заявка:
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,44698.0.html
Предлагам дискусии върху евентаулна обща поръчка от Китай да пренесем там, а тук да продължим да обсъждаме качеств и недостатъци на съответните модели.
Здравейте, предложението на Крис е на цени без конкуренция, така че аз съм за идеята. Стига да има да се съберем достатъчно и да изпълним минималните изисквания. Като за начало мога да поръчам 10-15 шишенца.
Е то оставаше и да не е
Разликата е, че това е общо начинание на форума, с което се занимавам защото ми е интересно, а не за да печеля каквото и да е. И като няма надценка на търговци цената става много разумна.
PS - fisher4321 - тамън помолих в горния пост да пишем по темата с обща доставка в другата тема и ти писа тук![]()
Здравейте,
имам питане до по-старите пушачи на електронни цигари:
колко време средно издържа един атомизатор? един път дневно зареждам пълнителя с течност.
как се разбира, че атомизатора не функционира нормално?
Благодаря.
Ако няма наситен пушек значи нещо не е наред. Аз лично не мога да ти кажа колко издържа но съм имал такъв проблем. Атомизатора ми за 801 модел не работеше както трябва и обяснението според мен е било че съм го одавил с течност.Оправи се като го измих под течашта топла вода и го издухвах с уста от към батерията. Оставих го едно денонощие да исъхне хубаво. Не съм сигурен дали това може да се прави. Ако направите това ще е на собствен риск.От скоро съм ел.пушач
Няма проблем да се почиства, понякога върши работа, понякога не.
Може да се каже, че спира да работи при съпротивление на 6-7 ома. Тоест, при такава стойност продължава да дими, но вече не е същото.
В началото съпротивлението е около 3.2 ома. Като се ползва, реотанът изтънява и съпротивлението се вдига.
Като време... може да работи 2 седмици, а може да работи както трябва и 3-4 месеца, трудно е да се определи някакъв срок....
а как ви се струва този модел?
цената е добра, а и е с безплатна доставка до българия
http://www.chinabuye.com/118-8mm-ele...zed-cartridges
Вземи си нещо проверено.
Примерно DSE-801. Сменил съм 4-5 подобни боклука докато се спра на 801.