И на мен ми е интересно като вариант!Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
И на мен ми е интересно като вариант!Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Е различни са като диаметър най-малко.
Има преходници - аз лично имам обратния преходник - от 901 батерия към 801 атомайзер. По $2 са в китайските сайтове.
PS - Скоро може да имам нова информация за по-голяма доставка на 1 литър течност - очаквам отговор директно от Dekang Biotechnology.
Както обещах - нова информация за доставки на по-големи количества.
Второто предложение е за доставка на стандартни разфасовки от по 30мл, минималната бройка е 50, но хубавото е, че няма никакви ограничения във вкуса и силата - в смисъл - могат да се поръчат 50 различни шишета.
При този вариант с плащане на ДДС едно шише излиза по $7 - 10.20лв
За мен е по-разумен от първия поради възможността за разнообразие на първо място и абсолютната сигурност на доставката - това е оферта, от сайт, от който вече съм пазарувал неколкократно.
Така че - дайте да съберем пари и заявки и да направим една поръчка от минимум 50бр, какво ще кажете?
Отделно може да се поръчат и атомайзери, батерии и цели комплекти е-цигари. Цените за 20 броя от един артикул /може да е в различни цветове/ e с около 20% по-ниска от цената на същия артикул в Heaven Gifts или HealthCabin.
Това от мен засега.
Ако се съберем народ аз съм съгласен да инвестирам в една електронна цигара. Крис, доверявам се тотално на теб отностно избора. Днес си купих последният картон цигари и просто това безумие с цените ще ме накара да стана електронен пушач
При тази оферта ще трябва да се съберем доста хора тука става въпрос за над 500 лв. При положение че на дребно едно шишенце от 30ml. e около 13 лв.
Здравейте,
отскоро съм в семейството на електронните цигари.
Чета с интерес дискусията тук.
Сдобих се с пакета, който Крис препоръчва в предните постове.
Е, не е така. Трудно можеш да докараш 13лв.Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
$9 + още $2 примерно за транспорт а шише е около 16лв. И ако се плати ДДС - 19лв, почти двойно.
Цените, които съм смятал са с включен ДДС, който както вече разисквахме не е ясно ще го вземат или не. Ако не го вземат, цената на шишенце по офертата за 50бр е под 9лв...
Иначе наистина трябва много народ за такава поръчка - поне 10 човека по 5 шишенца. А за части - пак толкова, 10-ина човека по 2 от съответните части, било то атомайзери, батерии или цели коммплекти.
ПС - Получих и оферта директно от Boge:
MARK & NO. Terms QTY. (PCS) UNIT PRICE (USD) AMOUNT(USD)
l litre E-liquid RY4 24mg 1 US$66.00 US$66.00
shipping by HKEMS fee US$92.00
TOTAL $158.00
е мисля, че е подходяща за нас, както и първата оферта. Не е особено евтино, защото транспорта е много скъп, а и губим разнообразието...
ПС - Темата стана голяма.
Реших да направя отделна тема за евентуална обща Сетком заявка:
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,44698.0.html
Предлагам дискусии върху евентаулна обща поръчка от Китай да пренесем там, а тук да продължим да обсъждаме качеств и недостатъци на съответните модели.
Здравейте, предложението на Крис е на цени без конкуренция, така че аз съм за идеята. Стига да има да се съберем достатъчно и да изпълним минималните изисквания. Като за начало мога да поръчам 10-15 шишенца.
Е то оставаше и да не е
Разликата е, че това е общо начинание на форума, с което се занимавам защото ми е интересно, а не за да печеля каквото и да е. И като няма надценка на търговци цената става много разумна.
PS - fisher4321 - тамън помолих в горния пост да пишем по темата с обща доставка в другата тема и ти писа тук
Здравейте,
имам питане до по-старите пушачи на електронни цигари:
колко време средно издържа един атомизатор? един път дневно зареждам пълнителя с течност.
как се разбира, че атомизатора не функционира нормално?
Благодаря.
Ако няма наситен пушек значи нещо не е наред. Аз лично не мога да ти кажа колко издържа но съм имал такъв проблем. Атомизатора ми за 801 модел не работеше както трябва и обяснението според мен е било че съм го одавил с течност.Оправи се като го измих под течашта топла вода и го издухвах с уста от към батерията. Оставих го едно денонощие да исъхне хубаво. Не съм сигурен дали това може да се прави. Ако направите това ще е на собствен риск.От скоро съм ел.пушач
Няма проблем да се почиства, понякога върши работа, понякога не.
Може да се каже, че спира да работи при съпротивление на 6-7 ома. Тоест, при такава стойност продължава да дими, но вече не е същото.
В началото съпротивлението е около 3.2 ома. Като се ползва, реотанът изтънява и съпротивлението се вдига.
Като време... може да работи 2 седмици, а може да работи както трябва и 3-4 месеца, трудно е да се определи някакъв срок....
а как ви се струва този модел?
цената е добра, а и е с безплатна доставка до българия
http://www.chinabuye.com/118-8mm-ele...zed-cartridges
Вземи си нещо проверено.
Примерно DSE-801. Сменил съм 4-5 подобни боклука докато се спра на 801.