Направо ме утрепа. Е на такъв "съвет", някои слабохарактерни хорица се надяват. ЦИГАРИТЕ УБИВАТ ! - добре че ги задължават да го пише по кутиите, ама явно на хората им е все тази. Първоначално е голямото плюскане, да се стабилизира човек, така да се каже, иначе малко да си гладен и - хоп фаса в устата без да се усети човек. В един момент човек достига и запазва една постояна маса, от която сезонно се наблюдават малко отклонения, но не сме станали още като американците да тлъстеем неограничено. Движението е решението .Аз специално се отървах от мотори и коли( и по финансови причини, разбира се ), преместих се да живея на 20 мин път пеша от работата ми и всеки ден си правя едно мини аеробно упражнение. Моята малко се инатеше отначало да ходи пеша, но се свиква, така държи и големината на пърдялника си под контрол. А и както споделих, щом мога да потичквам веднъж в седмицата по 40 ина минути спокойно, без да пукясам от задух( благодарение на това, че спрях да поя дробчето с катрани ) или сърцето да откаже смятам количеството храна не е проблем. Като пушех бях 75-80, сега -110 килца. На 1,80 m не е чак толкова многоПървоначално публикувано от КрИс
Ако доктора каже да олекна - постижимо е, дори оперативно, ако е толкова наложително, но белия дроб от един момент нататък се уврежда и запушва необратимо, а откаже ли той - отиваш при бай Петър. Като видя във филтъра на една цигара колко мизерия се наслоява... след това този филтър се изхвърля... Белият дроб на колко време го подменяме ?
Виждал съм 60 годишни пушачи от махлата как кашлят и храчат и не могат да си поемат дъх по 10 мнути и съм се чудел това туберкулоза ли е или дробчето е сдало багажа от ардата Оказва се второто и след годинка - 2 вече си отиват.
Щеше ми се и за алкохола да обелим дума в някоя тема. Няма да се учудя ако се окаже полезен...