Първоначално публикувано от
Rakeem Аз доколкото успях да разбера, мотивите ти са, че не се възприемаш за красива и на това отдаваш несгодите си, но как си обясняваш отношенията на близките ти, които надали ги интересува как изглеждаш, като визията ти би била последният фактор, на който ще базират отношението си към теб. Също така как си обясняваш факта, че някакво момче е било привлечено от теб за някакъв период от време, надали ако си толкова непривлекателна някой би се занимавал с теб. Търси причината другаде. Аз познавам хора, които не блестят с визия, но пък водят съвсем нормален живот. Това че някой те е изоставил не значи нищо в днешно време. Аз съм прекратявал взаимоотношение с момичета, за които някои хора могат само да си мечтаят, прекратявал съм взаимоотношение с момиче, за което аз самият преди това съм си мечтал, така че визията не е панацея, доста пъти съм срещал красиви момичета, които са ме отблъсквали с манталитета си и не толкова красиви, които са ме привличали с поведението си. Визията е най-малкият ти проблем, работи върху характера си, учи, образовай се, намери си хубава работа и визията ако ти е толкова куца, че ти спъва живота ще я оправиш, пластичната хирургия е достъпна за всички.