И все пак все още не може да се твърди, че е експеримент...
И все пак все още не може да се твърди, че е експеримент...
разбира се, че не може да се твърди
проблемът е, че ако не е дипломна работа, тогава говорим за феномена "attention whore", т.е. лигава кифла, която толкова иска да бъде в центъра на вниманието, че е готова на всичко
за да не бъда голословен, или обвинен в коравостъречие, заповядайте https://www.urbandictionary.com/defi...ention%20whore
И аз започвам да си мисля, че някой ще пише дипломна работа на тема: "За влиянието на духовата музика върху душевността на духовенството". Вижте как са подбрани форумите - единия чисто мъжки и голям. Другия - чисто женски и пак голям. Търси се реакцията на големите групи мъже и жени!
сега ако ме разберат кой съм, веднага ще довтасат от тв-тата да ме сиктирдосат как може да съм такъв мизогинист!
Не мога да повярвам, че сте толкова долни. Да отворите темата, за да си пишете в нея против мен. Големи мъже сте.
- - - - - - - - - -
Всички хора сте ужасни. Поредното доказателство, че този живот наистина е отвратителен, защото хората в него са едни гадни помияри, които гледат само как да те наранят, за да се почувстват по-добре. Изроди.
- - - - - - - - - -
Още не мога да повярвам, че сте способни на това. Нямате нищо човешко в себе си.
Какво те интересува? Феър ми или какъвто си там, внимавай да не си потърся правата някъде другаде.
Това нормално ли е? Някой да ми отключи темата, за да ми се подиграва и унижава?
- - - - - - - - - -
С усмивка ли трябва да приема това, че някой се смее на мой гръб?
Ако на вас ви е много забавно, на мен не ми е. Супер модераторчето ще си плати за това.
Темата не е твоя собственост и ще бъде от полза на хора с подобни на твоите проблеми.
/По един или друг начин/
Да, аз съм кон с капаци и не виждам за какво служи темата, за подигравки, обиди и унижение.
Още повече, че сама поисках да се заключи. Доста нагло изказване от твоя страна и доста долна постъпка на целия форум.
- - - - - - - - - -
Гнусен модератор, на теб говоря
- - - - - - - - - -
Отиди да се лекуваш ти, след като ти си тоя дето унижава хората (и по-точно жените) за свое удоволствие.
Допада ми промяната в поведението ти - от пасивна агресия, към активна.
Поне си осмисли живота, с намирането на "естествен враг."
Значи подигравките продължават с пълна сила. Да внимава супер модераторченцето, дето се държи като пълен изрод.
е то няма угодия
ти му даваш най-добрия съвет да се обърне към специалисти, а не към случайни непознати "изроди", то пак недоволно