Заключи ми темата, веднага!
Не се прави на много интересен, защото си един изрод и нищо повече.
Заключи ми темата, веднага!
Не се прави на много интересен, защото си един изрод и нищо повече.
Интересно, мамите дали няма да се окажат по-големи нравствени изродки и да изядеш там бананите.
също както са я заключили в бг-мамите ли?
те явно са по-големите изроди, защото тук можеш да пишеш, а там вече не!
не искаш ние да ти помагаме, не искаш специалисти психолози да ти помагат, при мамите пак не се получиха нещата
обиждаш тук, обиждаш на лични, явно не си чак толкова слаб характер, за каквато искаш да се изкараш
ама дерзай, има автомобилни форуми, рибарски форуми... аудитория колкото щеш!
Все ми е едно какво ще изям. Единствено нещо, което искам е темата ми да се затвори и да не се отключва повече. Мисля, че е нормално.
- - - - - - - - - -
Аз поисках да ми я заключват. Както и тук. Но там хората си вършат работата за разлика от вас.
знаеш ли, аз съм един много особен чешит!
с всеки се държа така, както той/тя се държи с мен
(изключение правят случаите, когато нивото е толкова ниско, че ми е обидно да слизам до него...)
Значи налучкахме все пак верния път! Девойката пренасочи агресията си вместо към себе си към нас!
"А нам все равно, а нам все равно
Пусть боимся мы волка и сову
Дело есть у нас - в самый жуткий час
Мы волшебную косим трын-траву…"
Ну заец, погоди!
А пропо - как прекара студентския празник?
Ама ти още жива ли си? Ех, едно време какви самоубийци имаше...съсипахте я тая държава...
Не разбирам къде е униженито?
Та ти писа за самоубийство - можеше да се каже, че някои от нас бяха стресирани! Ти самата твърдеше, че не виждаш смисъл от това онова а сега си така разгневена и както се види добре се отбраняваш без много много да му мислиш при подбора на думи...
Според мен без да се ядосваш опитвай се да продължиш - обясни как се промени състоянитето ти т.н. - така и така темата е жива...както и ти (надявам се да продължи това)
Аз доколкото успях да разбера, мотивите ти са, че не се възприемаш за красива и на това отдаваш несгодите си, но как си обясняваш отношенията на близките ти, които надали ги интересува как изглеждаш, като визията ти би била последният фактор, на който ще базират отношението си към теб. Също така как си обясняваш факта, че някакво момче е било привлечено от теб за някакъв период от време, надали ако си толкова непривлекателна някой би се занимавал с теб. Търси причината другаде. Аз познавам хора, които не блестят с визия, но пък водят съвсем нормален живот. Това че някой те е изоставил не значи нищо в днешно време. Аз съм прекратявал взаимоотношение с момичета, за които някои хора могат само да си мечтаят, прекратявал съм взаимоотношение с момиче, за което аз самият преди това съм си мечтал, така че визията не е панацея, доста пъти съм срещал красиви момичета, които са ме отблъсквали с манталитета си и не толкова красиви, които са ме привличали с поведението си. Визията е най-малкият ти проблем, работи върху характера си, учи, образовай се, намери си хубава работа и визията ако ти е толкова куца, че ти спъва живота ще я оправиш, пластичната хирургия е достъпна за всички.
Нищо не се е променило. Поуспокоих се малко, почнах да обръщам повече внимание на хората, на които наистина им пука за мен. Те ми дават някаква воля.
Започнах да мисля повече за предстоящата сесия, поне трудните уроци ме разсейват донякъде. Но още мисля за онзи тъпак.