Казах накъде ще се отплесне и тази тема. @KonanVarvarina,, не можеш го спря...Първоначално публикувано от Lupus
Казах накъде ще се отплесне и тази тема. @KonanVarvarina,, не можеш го спря...Първоначално публикувано от Lupus
Мога и имам основанието да го направя, но не виждам смисъл. И в живота и в литературата винаги има по едим Мунчо.Първоначално публикувано от zz_stefanov
Това за одеялото кърти мивкиПървоначално публикувано от AntonBM
Но като се замисли човек, какво ли разбира горкият Мунчо...
Да се включа и аз с "факти" макар и малко измислени, но все пак написани и то от/за Дипломат.
Интересна тема се заформи, ама как да ги изтипосаме тия дето са го написали/измислили това ?!?
Това къде е изтипосано?
Защото, ако е на кашона, AntonBM веднага ще ги осъди! Като преди това първо ще си купи печката и два варела....
Първоначално публикувано от AntonBM
Много станаха правописните грешки. И в сайта на Дипломат и върху кашона...
Значи, започва сезона на замерванията... как ли ще се правят?!
Много станаха Мунчовците май...
Kaar, аз мога да осигуря варелите стига да ми обещаят процент...
Пък аз - греяната ракия + захарта..... все едно ще сме на прасе!
Ама голямо "отдаване" пада...Първоначално публикувано от momchi007
Както казва един колега: "Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат"
Виждам че господата с "азбучните истини" не осъзнават какъв подарък им прави съдбата в момента.Каквото и да си говорим от тук нататък вариантите са два:
1.Хващат птиченцето което в момента им е кацнало на рамото и се превръщат в институция не само тук във форума.
2.Вслучай че оставят птиченцето да излети,вместо да обиждат,трият постове и банват участици в аналогичните теми трябва да се замъкнат и скрият в мишите си дупки и никога да не се показват от там.
Ако беше прочел връзкатa на предния пост щеше да разбереш може би, ако можеш да си преведеш правилно, а не както "ДИПЛОМАТ" го превеждат, че нагревателя се нагрява до "работна температура" от 1800 градусаПървоначално публикувано от KonanVarvarina
Днес отново минах през МЕТРО, за втори път се убедих, че топлинния ефект е много голям. Бих си купил карбоновата печка, въпреки че нямам нужда от други електрически отоплителни уреди вкъщи. Единствено липсата на информация за начина й на работа ме спира засега.
Ето снимка от кашона с адреса на вносителя - за по-любознателните ако искат да се свържат с него и да го поставят на тясно с въпроси.