По-добре вземи този - Конвектор ADAX GLAMOX TPA 15 ET. Изключително тих, без абсолютно никакви пукания, цъкане на релето и т.н. Изпробвано!
По-добре вземи този - Конвектор ADAX GLAMOX TPA 15 ET. Изключително тих, без абсолютно никакви пукания, цъкане на релето и т.н. Изпробвано!
използвам 2000w вариянт на този модел с механичен терморегулатор , когато стигне заданието и започне да включва вибрира жестоко направо ме буди нощем
Изпратено от моят X5pro с помощта на Tapatalk
Имам Елдом 2500,когото не използвам,понеже съм на парно.Страхотен е,огромен,което е голям плюс,с електронно табло за управление,прецизен датчик.Може да се програмира кога да включва и изключва,има функция против замръзване,безопасен е което е най важно.Евтин е на фона на Адаксите и Аирлеците,които като изпълнение са едно към едно с него,но двойно по скъпи.От личен опит го казвам,защото имах същия Аирлек,само че с механичен термостат,не знаех кога работи и кога не,не топлеше повече,не беше по икономичен.Продадох го в Олкс.Имам и Санг,пак 2000 w.Но е два пъти и половина по къс от Елдома и де факто много по неефективен при същата консумация.Moйте препоръки - търсете голяма площ и задължително с електронно табло.Аз гласувам за Елдом.Не зная как са лъчистите на Теси.
За конвекторите - НЕ ЧАКАЙТЕ БЪРЗО ЗАТОПЛЯНЕ И ХОДЕНЕ ПО ГАЩИ !
За тях правилата са :
1.Да се настроят и да не се изключват
2.Темперирано помещение.
Ако мислите да ходите цял ден навън,и вечер като се върнете да се почуствате топло след половин час в студен хол от 17 квадрата,като пуснете 3 киловатов конвектор,няма да стане.
За тая цел си купете духалка или калорифер.Конвекторите не стават за тоя вариант
ponyasd,все пак има разлика между Atlantic и Airelec, така да ги объркаш.
Значи да грабвам Atlantic Altis ( че май по нета ще го поръчвам)
може линк за въпросните тампони, че не успявам да открия
Изпратено от моят X5pro с помощта на Tapatalk
Атлантик не съм имал.Имал съм Айрлек и Елдом.Сравнявал съм двата като хардуер и разлика не съм видял освем двойно по високата цена.И тоя ,Атлантик дето струва 235 лева много важно е колко вата е,щото Елдома 2500 w e 179 лева.Ако може някой да ми обясни разликите ще съм му благодарен.
Атлантик ги продаваха в Карфурите по френски лиценз произведени в Африка Египет Алжир.Явно се купуват основно защото са вносни а атлантик звучи по-яко!
Какъв Египет те е обзел. Аз имам 2 и на единия пише ,че е произведен в Украйна, а на другия във Франция.
Аз мисля, че идват точно от френските колонии но и Украински да са все същото аз като купувах също ги гледах с нищо не са по-добри от Българските. Единствено Адакс са по-добри от Елдомските но са доста по-скъпи и по дълги но Елдома са здрави при мен детето често го събаря и човърка-не е мръднал трета година.
Този пост е редактиран от antyox; 25-01-17 в 21:03.