Атлантик правят конвектори във Франция и Украйна. В Египет правят бойлери. Ако си взимаш Атлантик във Франция произвеждат F117(без Дизайн) , а в Украйна мисля тези които са Дизайн.
Атлантик правят конвектори във Франция и Украйна. В Египет правят бойлери. Ако си взимаш Атлантик във Франция произвеждат F117(без Дизайн) , а в Украйна мисля тези които са Дизайн.
Елдом са с по-ниска цена на моделите с електронни термостати от атлантика с механични и са по-дълги което дава по-добро топлоотдаване което води до по- ниски разходи за ток. А ако нещо се развали частите от франция или украйна ще дойдат по-късно това бяха моите аргументи като избирах.
Много се смея като гледам атлантика е с 5, 7, 9 степени на работа като старите готварски печки а Елдома се настройва цифрово на температура и показва градусите в стаята в реално време но атлантик са с по хубаво име.
Този пост е редактиран от antyox; 26-01-17 в 23:19.
Mахнах Айрлека ,голяма дървения ,няма индикация кога работи ,някакъв тъп механичен термостат,самия уред е къс и т.н.
Да си кажа чесно,възхитен съм от Елдома,тествал съм го на помещение хамбар от 20 квадрата ,че и повече и топли,най важното от всичко за мен е електронното табло.Прецизна и функционална работа.Най ме кефи ,че вечер като си легна ,мога да го изключа,и да му задам час за отложен старт например за сутринта.Така един час преди ставане той вече е затоплил стаята и като стана ми е топло.Изключваш го когато излизаш,и го настройваш за вечерта ,когато се прибираш ако искаш пак час преди да си дойдеш от работа.
Този пост е редактиран от ponyasd; 27-01-17 в 08:49.
Ползвам Елдом вече трета зима и не съм го чул да му „пукат” ламарините. Затопля бързо и електронното управление и контрол е удобство за потребителя. Аз го препоръчвам.
Изпратено от моят HUAWEI SCL-L01 с помощта на Tapatalk
Не съм чул да пукат ламарини.Понякога издава някакъв приглушен звук,много тих,но това е спорадично,и въобще не прави впечатление при положение ,че преднамерено не се услушваш като индианец в тръстика за разни шумове.
Кой квото и да ми говори,за мен Елдома (само електронния) ,е номер едно като съотношение цена качество към момента.
Парите са си негови, каквото реши това да взима! Мерцедес или Опел Кадет, избора е негов!
Да кажем кой е "Мерцедеса" а именно Адакс.AIRELEC и Атлантик са с допотопна електроника набор 1980 според парите които има човек избора е Елдом или АДАКС нисък разход прецизен електронен контрол на консумацията!
Не работя изобщо в сферата на производството на каквото и да е. Технологичният лидер е АДАКС! Всички останали го копират до колкото могат. Преди 3 години ми се наложи да купувам и цената на Адакс ми се видя раздута за нагревател с термостат. Рискувах с уред на Елдом защото ако се развали мога да отида в фирмения им магазин и да си кажа каквото мисля на хора от завода а не на анонимен продавач.Не съжалявам за покупката.
Моделите на Атлантик и Аирелек са също копия на Адакс но с по евтини компоненти на всичко отгоре на по-висока цена къси са и това топлоотдава лошо и вдига консумацията на ток заедно с евтините термостати не знам от колко години са на пазара и не се сещам 1 причина да ги купя освен френското знаме на етикета!
Здравейте. Да споделя и моя опит.Бях пред дилема какъв конвектор да купя.Случайно ми изпадна Теси с wifi управление,на супер промоция,намален от 279лв. на 159лв.Работи перфектно,без шумове. Като се прибирам един час по рано си го пускам от телефона.Много съм доволен.
Ааа...... , като от рекламата ли?![]()
Силата на конвекторите е в непрекъснатата работа аз го оставям на 16-17 градуса защото като изстине вечер изяжда икономията от деня. Теси приличат на Френско -Украинските по-скоро квадратни отколкото дълги с електроника отгоре на панела.От моя опит смятам, че е по добре да е в предната част което осигурява добра видимост за температура и работа на машината денонощно от всяка точка на стаята. Търсете машина близка до оригинала а той е :Конвектор ADAX GLAMOX TPA 04 DT
Ето я видимостта. От всяка точка на света.![]()
Видях в аппстора, че може да се задава седмичен грагик за бойлера. При конвектора може ли го?
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk