Кучетата да не лаят, а да пишат по темата...
Сигурен съм, че автора ще е оцени всякакви конструктивни съвети.
Сега последно климатик ли?Нов или К2У?
Най-добре напиши в “избор на климатик” .
-25 е седмица или 2.Търся мнения , изначало мислих за клима,отоплявам се 20 години само с това.Нов свестен надхвърля бюджета,така че ВУ би свършил работа.Конвектор явно ще надвиши 100 лв разход по ваши думи.Печката на дърва ще остане за резерв.Та някаква конкретика за климатик ?
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Благодаря,разглеждам.Преди 10 години взех от тях 2 Корони за 800 лв,още работят.Много са скочили цените.
Значи като помислихме излезе още нещо-външното тяло при дефрост ще прави лед точно на пътеката,стаята е с 2 външни стени,като едната е остъклена тераса.Пътеката се ползва ежедневно,тясна е и не може да се сложи нещо да събира водата.В тая връзка майка предпочете конвектор като необслужваем уред.Някой да има поглед над акумулиращите на Тедан ?
От външното тяло може да изнесеш конденза където си искаш с една тръба , даже у съседа![]()
Не конденза лятото,говоря за дефроста зимата.
Тъй де то почти по един и същи път почти...
Ами не,при дефрост пуска вода отвсякъде и тя не може да се събира и изтича от едно място.Под всеки климатик зимата имам голям заледен участък.
Не съм ползвал,дори не съм виждал.Как не се заледява отвора за оттичане ,както и тръбата?