Здравейте,имам подозрения в съседа че краде ток.Значи ще ви обясна по подробно ситуацията.Става въпрос за жилищна кооперация посторена преди около 2 години да кажем.Аз си закупих апартамен миналата година през декември а реално живеем в него от април 2009.Електромерите на всички живущи за еднакви-електронни и показват консумацията на дневна,нощна и часа.На всички електромери часа е различен,ако например моя показва 10:15:23ч на друг е с 5-10 мин повече или по малко.Това не знам дали е нормално.Та аз до днес имам навъртяни по показание на елекртомер кръгло 2100 дневна и 1700 нощна(това показва електромера като пред тези цифри има още 2,а те са 00).А съседа който мисля че краде ток живее в кооперацията от януари 2008г до момента.Неговите показания на електромера са 1700 дневна и 417 нощна.Та според мен не е възможно аз да имам повече изгоряно от него за моят период,а той за почти 2 години по малко.А имат и малко дете на около 7 месеца.Лампата в коридора не се изключва и други неща.Снощи бях да видя показанията му на електромера,зписах си ги.Сега оптивам да сверя какво е излапал за около 20 часа.Лапнал е 1 киловат нощна и 2 дневна.Към кого да се обърна и какво да направя.Благодаря