Здравейте, живея в блок- сандвич- ред българи , ред турци/цигани. До сега нямах проблеми, но изглежда е дошъл и моят ред. Накратко- прекалено голяма сметка за ток- сравнено с месеците през миналите години- двойно. Забелязан кабел от моят захранващ кабел към друг захранващ кабел- мост- премахнат, но няма гаранция че след половин час няма отново да го има. Пробвах търсене през гугъл, ама не изкара нищо- нищо което да свърши работа. Аз съм в германия, в апартамента живее само синковеца и от време на време приятелката му. Бях чел че с постоянен ток може да се оправят нещата, но как става не знам. Четох също за магнетрон от микровеле и сателитна чиния, но как става пак не знам- по точно слагал се магнетрона на мястото на окото и се насочвала чинията, ама като не съм грамотен с токовете по добре да не пипам.
Може ли някой да помогне- става дума за варна. Ако съм си в бг ще му хвърля един бой, счупена му е едната ръка, ще му счупя и другата и нещата ще се оправят, ама не съм си в България. Та ако някой знае- технически грамотен, ще почерпя/платя, само да се оправят нещата