Знаех си че съм на прав път ...Първоначално публикувано от Ghost
Знаех си че съм на прав път ...Първоначално публикувано от Ghost
само неудомявам кой ми сложи това -1 и за какво е,,,в свястните сайтове-форуми има обяснение за този рейтинг,а тук аз не виждам нищо черно на бяло
Прочети всички предни постове,може би ще се досетиш.Първоначално публикувано от kasis
Също и правилата на форума. http://forum.setcom.bg/index.php/topic,22317.0.html
Недей се кара,може някой да е препивал с касисово вино*
Ами вместо да недоумяваш, задай си простичките въпроси: "Защо съм тук?" ,"Какво търся и какво получавам?" , "Какво давам?"Първоначално публикувано от kasis
И ако отговора им е в рейтинга ти, значи просто той не е от "свястните сайтове-форуми" за теб и си сгрешил адреса.
Както вероятно вече забелязваш, най-сигурния начин да ти падне рейтинга е да попиташ тук как можеш да си го вдигнеш. Просто забрави за него като начало и се концентрирай върху съдържанието на мненията си.
абе ти що имаш по-голям рейтинг от мене... аааа "боц"Първоначално публикувано от Ghost
това с рейтинга е много тъпа идея...това е някаква си измислица на хора,които са се чудили с какво да се заяждат с другите...ами и -100000000000 да ми го направите,на мен изобщо не ми пука,,мога да си гледам пак форума......ей тъй,за загуба на време..............а ако искате да знаете кой форум за мен е №1..то под аватара ми пише името му.
ай приятна вечер
:Super: сте
Първоначално публикувано от dark
Абе, момчето ми, ти да не си с обратна ориентация и да си падаш по мен? Прави ми впечатление, че където напиша пост, се появяваш и ти и пишеш разни неща, които в повечето случаи са насочени лично към мен. Имам чувството, че следиш всички мои постове, без значение дали темата те интересува или не. Намирам го за меко казано странно и ако съм познал, че си обратен, искам да те обезкуража на момента: не си падам по мъже, откажи се.
хахахах ))))
последното нещо, което съм е обратен
и не пиша директно неща към Вас, не се притеснявайте. просто Вие сте сред пишещите, които постват по-често и на това се далжи че се засичаме по някакви теми.
извинявам се ако съм Ви подложил на някакъв дискомфорт и моля да бъда извинен. Ще бъда по-внимателен занапред, когато се изказвам, по теми в които и Вие сте взели отношение.
С уважение,
и т.н.
Ако беше сравнил твоя и моя профил, щеше да забележиш, че ти пишеш доста по-често от мен. Всеки, който си направи труда да отвори последните теми, в които и двамата сме писали, ще забележи, че голяма част от твоите постовете определено са насочени.
Дано това, което казваш е вярно и наистина да става дума за случайност.
Абе не разваляйте хубавия бой с караница :knuppel2:
Сбийте се като мъже
Не се караме, а изясняваме половата принадлежност на dark.
Ама вие насериозно ли...
Аз си мислех, че се шегувате, честно !