Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 210

Въпрос за рейтинга.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Re: Въпрос за рейтинга.

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Не се караме, а изясняваме половата принадлежност на dark.
    Че покрай неговата, и твоята...

2.  

3. Тук е от
    May 2006

тази тема отдавна трябваше да бъде заключена и потънала в архива. отговора на повдигнатият въпрос е получен още на първа страница , всичко останало е спам (с извинение към пишющите )

резонни са единствено коментарите за смисъла от рейтинга , но те би трябвало да влязат в друга тема.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

абе толкова са ми космати краката, че хич не ставам за гей... забрави/те
    по-принцип говоря глупости и ако сам написал нещо със сигурност не е било лично
    тая тема май верно много се разми, че и на флейм го ударихме
    айде някой да удари катинара

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    Ама вие насериозно ли...

Аз си мислех, че се шегувате, честно !
    Де на шега, де на сериозно, трябваше да си изясня нещата, за да не стават грешки.

ОK, dark, peace! Щом била случайна работата (а са ти и космати краката), няма проблем. ;-)))

Иначе темата отначало ме дразнеше, а сега ми е забавна - гледам на нея като на "капан за рейтингари". Обадят ли се тук - щрак! - капана хлопва и се почва с *боц-боц*. ;-)))

6. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Леле на Ghost му излезе ти късмета. Човек не знае от кой храст ще изккочи заека. :coolsmiley:

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2004

Аз малко не я разбирам тази история с рейтинга, но както и да е. Пишеш нещо с което може да помогнеш на хората и ти намаляват рейтинга или пък пишеш глупости и ти го повишават.

10. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Не трябв ада се забравя, че се четат и старите теми... човек може днес да е написал 10 смислени мнения, но да се е излигавил някога преди и да го порежат, пък той се чуди защо рейтинга му се движи несъобразно с писаното. Беше казано и преди, но да повторя - обикновено хората са по-склонни да наказват, отколкото да награждават, затова едно добро мнение рядко води до плюсче, но някоя тъпотия обикновено повлича няколко минуса.

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от carcass
    Аз малко не я разбирам тази история с рейтинга, но както и да е. Пишеш нещо с което може да помогнеш на хората и ти намаляват рейтинга или пък пишеш глупости и ти го повишават.
    Прави като мене. Пишеш само глупости и рейтинга до небето..
    ...къде са Яската и ЖоркатаЕМ lmao

12. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    Прави като мене. Пишеш само глупости и рейтинга до небето..
    пробвал съм отдавна.. - квото и да пишеш, и както и да пишеш - нямаш ли клакьори, нямаш рейтинг...

добре, че си имам 3-4 акаунта та си го вдигам сам...

ама много врагове тук.. - не мога да смогна - едвам отлепвам над нулата...

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Уффф...Мега-досадна стана тая тема. Ако се затвори, сигурен съм, че след някой друг месец ще се намери някой новак, който да зададе въпроса "що е рейтинг и как се то консумира". Чудя се дали не може да се вкара в списъка на темите, които не излизат като теми с нови мнения. И може би да има кратко обяснение за рейтингите при формата за регистрация с линк насам.
    Просто споделям разни идеи, дето ми идват...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Отново за рейтинга в този форум.....
    Явно гласуването е най-вече на емоционална основа. Как да обясня случая с онази симпатична девойка, която си е сложила хубава снимка и има обещаващо послание към мъжката половина. Та нейните постинги са двойно по-малко на брой отколкото са точките на рейтинга и. И не само това! Постингите и са най-често от по 1 изречение! Съгласен съм, че мълчанието е злато, ама тук май златото е нещо си друго...

Та значи ето една рецепта за шеметен рейтинг, ако все още той значи нещо си за вас (за мен - вече не) Слагате си снимка на някоя не много известна Playmate от близкото минало, пишете отдолу "Обожавам те!" и това е. Не се съмнявам, че на всеки 10 знака от постингите ще има поне по 1 точка. Опитайте.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Прав си, Румене...ама много си прав...ето, аз те гледам, че си без никаква снимка, а се вълнуваш много от рейтинги, и веднага решавам да те развълнувам още по-силно като ти цъкна един [-]...хем досега никога не съм натискал по тия бутончета.

Пусти емоции до какво довеждат

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

че къде пише, че това не е "емоционален" рейтинг...

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    Прав си, Румене...ама много си прав...ето, аз те гледам, че си без никаква снимка, а се вълнуваш много от рейтинги, и веднага решавам да те развълнувам още по-силно като ти цъкна един [-]...хем досега никога не съм натискал по тия бутончета.
    Пусти емоции до какво довеждат
    Благодаря за цвъкването
    Както казах - това не ме вълнува, просто констатирам положението. Нима е табу да се говори за рейтинга? Нима не е част от форума? Но наистина - темата няма какво да се обсъжда.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. За или против .... рейтинга
    От Io във форум Анкети
    Отговори: 35
    Последно: 02-10-06, 18:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе