Че покрай неговата, и твоята...Първоначално публикувано от Ghost
![]()
Че покрай неговата, и твоята...Първоначално публикувано от Ghost
![]()
тази тема отдавна трябваше да бъде заключена и потънала в архива. отговора на повдигнатият въпрос е получен още на първа страница , всичко останало е спам (с извинение към пишющите)
резонни са единствено коментарите за смисъла от рейтинга , но те би трябвало да влязат в друга тема.
абе толкова са ми космати краката, че хич не ставам за гей... забрави/те
по-принцип говоря глупости и ако сам написал нещо със сигурност не е било лично
тая тема май верно много се разми, че и на флейм го ударихме
айде някой да удари катинара![]()
Де на шега, де на сериозно, трябваше да си изясня нещата, за да не стават грешки.Първоначално публикувано от Slero
ОK, dark, peace! Щом била случайна работата (а са ти и космати краката), няма проблем. ;-)))
Иначе темата отначало ме дразнеше, а сега ми е забавна - гледам на нея като на "капан за рейтингари". Обадят ли се тук - щрак! - капана хлопва и се почва с *боц-боц*. ;-)))
Леле на Ghost му излезе ти късмета. Човек не знае от кой храст ще изккочи заека. :coolsmiley:
Аз малко не я разбирам тази история с рейтинга, но както и да е. Пишеш нещо с което може да помогнеш на хората и ти намаляват рейтинга или пък пишеш глупости и ти го повишават.![]()
Не трябв ада се забравя, че се четат и старите теми... човек може днес да е написал 10 смислени мнения, но да се е излигавил някога преди и да го порежат, пък той се чуди защо рейтинга му се движи несъобразно с писаното. Беше казано и преди, но да повторя - обикновено хората са по-склонни да наказват, отколкото да награждават, затова едно добро мнение рядко води до плюсче, но някоя тъпотия обикновено повлича няколко минуса.
Прави като мене. Пишеш само глупости и рейтинга до небето..Първоначално публикувано от carcass
...къде са Яската и ЖоркатаЕМ lmao
пробвал съм отдавна.. - квото и да пишеш, и както и да пишеш - нямаш ли клакьори, нямаш рейтинг...Първоначално публикувано от CrossBlade
добре, че си имам 3-4 акаунта та си го вдигам сам...
ама много врагове тук.. - не мога да смогна - едвам отлепвам над нулата...
Уффф...Мега-досадна стана тая тема. Ако се затвори, сигурен съм, че след някой друг месец ще се намери някой новак, който да зададе въпроса "що е рейтинг и как се то консумира". Чудя се дали не може да се вкара в списъка на темите, които не излизат като теми с нови мнения. И може би да има кратко обяснение за рейтингите при формата за регистрация с линк насам.
Просто споделям разни идеи, дето ми идват...
Отново за рейтинга в този форум.....
Явно гласуването е най-вече на емоционална основа. Как да обясня случая с онази симпатична девойка, която си е сложила хубава снимка и има обещаващо послание към мъжката половина. Та нейните постинги са двойно по-малко на брой отколкото са точките на рейтинга и. И не само това! Постингите и са най-често от по 1 изречение! Съгласен съм, че мълчанието е злато, ама тук май златото е нещо си друго...
Та значи ето една рецепта за шеметен рейтинг, ако все още той значи нещо си за вас (за мен - вече не) Слагате си снимка на някоя не много известна Playmate от близкото минало, пишете отдолу "Обожавам те!" и това е. Не се съмнявам, че на всеки 10 знака от постингите ще има поне по 1 точка. Опитайте.
Прав си, Румене...ама много си прав...ето, аз те гледам, че си без никаква снимка, а се вълнуваш много от рейтинги, и веднага решавам да те развълнувам още по-силно като ти цъкна един [-]...хем досега никога не съм натискал по тия бутончета.
Пусти емоции до какво довеждат![]()
Благодаря за цвъкванетоПървоначално публикувано от Edin_Lud
![]()
Както казах - това не ме вълнува, просто констатирам положението. Нима е табу да се говори за рейтинга? Нима не е част от форума? Но наистина - темата няма какво да се обсъжда.