Че покрай неговата, и твоята...Първоначално публикувано от Ghost
Че покрай неговата, и твоята...Първоначално публикувано от Ghost
тази тема отдавна трябваше да бъде заключена и потънала в архива. отговора на повдигнатият въпрос е получен още на първа страница , всичко останало е спам (с извинение към пишющите )
резонни са единствено коментарите за смисъла от рейтинга , но те би трябвало да влязат в друга тема.
абе толкова са ми космати краката, че хич не ставам за гей... забрави/те
по-принцип говоря глупости и ако сам написал нещо със сигурност не е било лично
тая тема май верно много се разми, че и на флейм го ударихме
айде някой да удари катинара
Де на шега, де на сериозно, трябваше да си изясня нещата, за да не стават грешки.Първоначално публикувано от Slero
ОK, dark, peace! Щом била случайна работата (а са ти и космати краката), няма проблем. ;-)))
Иначе темата отначало ме дразнеше, а сега ми е забавна - гледам на нея като на "капан за рейтингари". Обадят ли се тук - щрак! - капана хлопва и се почва с *боц-боц*. ;-)))
Леле на Ghost му излезе ти късмета. Човек не знае от кой храст ще изккочи заека. :coolsmiley:
Аз малко не я разбирам тази история с рейтинга, но както и да е. Пишеш нещо с което може да помогнеш на хората и ти намаляват рейтинга или пък пишеш глупости и ти го повишават.
Не трябв ада се забравя, че се четат и старите теми... човек може днес да е написал 10 смислени мнения, но да се е излигавил някога преди и да го порежат, пък той се чуди защо рейтинга му се движи несъобразно с писаното. Беше казано и преди, но да повторя - обикновено хората са по-склонни да наказват, отколкото да награждават, затова едно добро мнение рядко води до плюсче, но някоя тъпотия обикновено повлича няколко минуса.
Прави като мене. Пишеш само глупости и рейтинга до небето..Първоначално публикувано от carcass
...къде са Яската и ЖоркатаЕМ lmao
пробвал съм отдавна.. - квото и да пишеш, и както и да пишеш - нямаш ли клакьори, нямаш рейтинг...Първоначално публикувано от CrossBlade
добре, че си имам 3-4 акаунта та си го вдигам сам...
ама много врагове тук.. - не мога да смогна - едвам отлепвам над нулата...
Уффф...Мега-досадна стана тая тема. Ако се затвори, сигурен съм, че след някой друг месец ще се намери някой новак, който да зададе въпроса "що е рейтинг и как се то консумира". Чудя се дали не може да се вкара в списъка на темите, които не излизат като теми с нови мнения. И може би да има кратко обяснение за рейтингите при формата за регистрация с линк насам.
Просто споделям разни идеи, дето ми идват...
Отново за рейтинга в този форум.....
Явно гласуването е най-вече на емоционална основа. Как да обясня случая с онази симпатична девойка, която си е сложила хубава снимка и има обещаващо послание към мъжката половина. Та нейните постинги са двойно по-малко на брой отколкото са точките на рейтинга и. И не само това! Постингите и са най-често от по 1 изречение! Съгласен съм, че мълчанието е злато, ама тук май златото е нещо си друго...
Та значи ето една рецепта за шеметен рейтинг, ако все още той значи нещо си за вас (за мен - вече не) Слагате си снимка на някоя не много известна Playmate от близкото минало, пишете отдолу "Обожавам те!" и това е. Не се съмнявам, че на всеки 10 знака от постингите ще има поне по 1 точка. Опитайте.
Прав си, Румене...ама много си прав...ето, аз те гледам, че си без никаква снимка, а се вълнуваш много от рейтинги, и веднага решавам да те развълнувам още по-силно като ти цъкна един [-]...хем досега никога не съм натискал по тия бутончета.
Пусти емоции до какво довеждат
Благодаря за цвъкванетоПървоначално публикувано от Edin_Lud
Както казах - това не ме вълнува, просто констатирам положението. Нима е табу да се говори за рейтинга? Нима не е част от форума? Но наистина - темата няма какво да се обсъжда.