Моля, диалозите - на лични съобщения.
Ако говорим за туризъм и трябва да отговоря според темата, която подхванахте / а не в контекста на личните диалози / , бих могла да зачекна въпроса за черноморието ни, стига Фантата или който и да е друг "чужденец" да седне да ми хвали Лазурния и всякакви чуждоземни брегове. Тогава няма да ми бъде проблем да водя интелектуален спор, целящ обогатяване знанията на останалите съфорумци, в това число и на ответната страна. Това важи и за всяка друга тема, която попада в някой от разделите.
Предявиха се претенции защо Сетком от чисто техничарски е станал горе-долу общ форум и защо се пишело толкова в останалите теми. Ами след като тези РАЗДЕЛИ са създадени и ги има, това не означава ли, че е редно и да се пише в тях? Или най-малкото, че има кой какво да пише по темите в тях ? Също така логиката сочи и към простия въпрос защо, след като не сте искали да има друга насока освен "АЙ ТИ", сте открили общите раздели. Личното ми мнение е, че във всеки форум, колкото и "елитарен" да е, е редно да има поне една секция от общ характер, която да служи на форумистите да се опознават и разчупват хладния, сух лаконичен тон, с който се дават съвети по техническите въпроси. Ако липсваше подобна тематика, всички щяхме да сме иззели функциите на. Друг, обаче, е въпроса ако навсякъде из всички раздели сме го ударили на free style.
Нищо му няма на форумаЯ по един бан на всички ,че да ви както казваше @Ru-boy "овре" главата.
Tommorow, ako ne vlezesh v chas s pravilata na foruma i ne prestanesh da pravish tova, koeto pravi konqs akaunta ti e vyzmojno da stane eto tova
ili tova
, ot teb zavisi.
Priemi go, kato drugarska zabelejka.![]()
Ей тъкмо си рекох че ще има малко повече търпение и толерантност към мненията написани с латиница, и веднага се направи забележка, бъдете по толерантни хора, едно време като нямаше кирилица изобщо всички пишеха на латиница и пак се разбираха (което е и главната точка), а като пуснаха Dir.bg за първи път народа на дайл-ъп се радваше като луд че ще може да прочете нещо на български ...
ot togawa dosta woda izte4e! togish sa prajhme na bugari,tragnale kam Eruopeto, a sega ugkim sme BG u EU. kak da si pokagem po drug na4in magariqta - e te taka naj im barkame otdire....Първоначално публикувано от dash
![]()
Ако не е имало кирилица, ок, ама при положение, че има.....На теб как ти е по-добре, да четеш мнение на кирилица или на латиница? Ако имаш проблем с кирилицата, тъкмо ще си усъвършенстваш писането и няма да ти прави впечатление дали пишеш на кирилица или латиницаПървоначално публикувано от dash
![]()
Писането на шльокавица и чатъртица са си проблем на форума и е нормално да се обсъждат.Първоначално публикувано от fanta orange
За мен четенето на латиница не е никакъв проблем. И не знам защо се изпада до истерия за това, има далеч по-големи проблеми във форумите. Както и да е.
Кой е изпаднал в истерия? Пак ли пропуснах нещо?Първоначално публикувано от bluefish
![]()
в messеnger-ите пиша на шльокавица. докато клиентите имат проблеми с офлайн съобщенията на кирилица и др.подобни, не смятам аз да се съобразявам с техните ограничения
в пощите се съобразявам коя би имала и коя не поддръжка на кирилица и действам съобразно.
тук пиша на български, при това се стремя да е грамотно, най-малкото защото не мога да очаквам да ме уважават, ако не мога поне мисълта си да изложа прегледно и интелигентно.
@Sunny - нямам проблеми и на маймуница и на кирилица, както би трябвало да бъде за всички, хубаво е да има някакви правила за писане на кирилица за да не се превръщат нещата в боза, но също така е хубаво и да има малко по голяма толерантност към пишещите защото забелязах че писането на кирилица се превръща в нещо като култ и се игнорират мнения написани на латиница защото било трудно да се четат, това е като локализирането на уиндоус и офис на български, вземи потребител който е свикнал да работи на локализирани продукти и го сложи на един нелокализиран компютър за да видиш как ще се чувства ... част от политиката на М$ да произвежда Усери с главно У![]()
Не е баш така. Windows на английски и локализиран Windows на шльокавица (ако някой може да си представи подобна простотия) са две различаващи се неща. Второто е крачка напред в повсеместната замяна на кирилицата с латиница.
Аз лично не чета мнения на чатърица, освен ако по неведоми пътища не се е подразбрало отнякъде, че човека е мн.спешно нуждаещ се и на компютъра си по обективни причини няма кирилица.