Страница 4 от 9 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 128

за форума

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: за форума

Искам да питам хората тук - накъде е тръгнал форум www.setcom.bg ?
    Не мислите ли че всичко тук е вече прекалено и досадно объркано.
    чесъхме си езиците за рейтинга- е на , няма го и всички си отдъхнаха.
    Нови раздели се откриват през ден.
    "административните органи" се активират само при явен конфликт
    хората пишат ли пишат против правилата , но само нанякой се прави забележка
    Постоянно има обиди към други хора - реакция никаква
    а аконякой се опита да навре в кучи гъз нахалника , му се казва "ако може малко делово по темата"

Помните ли времето когато за далеч по-малки издънки се банваха хора?
    някой даже и за обиди по ПМ
    Форума заминава лично според мен изцяло към кофата.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2002

От известно време насам се наблюдава следното разположение на "най-новите" постове: -
    1. климатици
    2. LCD телевизори
    3. разни проблеми по климатиците
    4. разни проблеми по LCD телевизорите
    5. разни други (пример - оувърклок (последните мохиканти , дъра бъра , интересни и/или шеговити страници)
    т.е. няма какво да се прочете ако нямаш климатик или LCD
    P.S. добре , че са дъра бъра и интересните страници , не че аз рабирам много от PC - та и обкръжаващата ги среда , но ми е интересно да науча нещо повече за тях.
    А допреди време можеше angel

4. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от izwerga

P.S. добре , че са дъра бъра и интересните страници , не че аз рабирам много от PC - та и обкръжаващата ги среда , но ми е интересно да науча нещо повече за тях.
    А допреди време можеше angel
    При мен е точно обратното - аз разбирам малко от PC, но не разбирам от климатици и битова техника.

И понеже за битовата техника няма други форуми на български, мисля че политиката на администрацията на setcom е добра.

5. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от izwerga
    Що така бе Изверг - ти хладилник или пералня нямаш ли?

6. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Четейки форума напоследък имам чувството, че да се избере климатик е по-сложно, отколкото да се построи космически кораб

Или с други думи, досаден е фактът, че повечето теми са абсолютно еднотипни, всеки нацвъква въпрос без изобщо да се огледа малко и да види дали същото не е питано. Защо да си гледа упътването на техниката като може да попита тук "Нормално ли е да ми свети лампичката". Защо да потърси в нета какъв уред за какво служи като може да попита тук и другите да му го снесат наготово.

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Ако на собствениците и администраторите им допадат толкова много идеята за "Битова техника" според мен, е най-добре да се обособи като отделен форум, а не раздел в този - тогава всички ще бъдат доволни - хем всичко ще го има, хем няма да ми досаждат хилядите теми от този раздел, които като вляза тук ми запълват няколко страници "непрочетени стати" !

Говоря лично за себе си - колкото повече такива теми виждам тук - толкова повече ми минава желанието да влизам тук....

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Ако на собствениците и администраторите им допадат толкова много идеята за "Битова техника" според мен, е най-добре да се обособи като отделен форум, а не раздел в този - тогава всички ще бъдат доволни - хем всичко ще го има, хем няма да ми досаждат хилядите теми от този раздел, които като вляза тук ми запълват няколко страници "непрочетени стати" !

Говоря лично за себе си - колкото повече такива теми виждам тук - толкова повече ми минава желанието да влизам тук....
    Подкрепям изцяло мнението на Pat, което се покрива и с моите виждания за визията и целесъобразността на форума.

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Идеята е още по-радикална:
    А според мен най-добре е (ако е технически възможно) форума да се раздели формално на два главни подфорума "Сетком - ИТ" и "Сетком - Битова техника и телекомуникации". Регистрацията и базата данни да е една, но всеки от страницата на Сетком.бг да може да влиза в който от двата форума го интересува и да вижда само темите от тази част на форума. Така ще отпадне хамлетовския въпрос, който мъчи някои глави "Да бъде или да не бъде" Сетком ИТ форум.
    Може би е добре да се обсъди и тук.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Аз подкрепям отделянето на битовата техника от ИТ разделите. В ИТ все по-малко се публикува....
    Въпроси от типа "с какво да си измия печката" и как да си сменя крушката" просто действат подтискащо...

В същото време тактично бе отклонена идеята на МрТехно за автомобилен раздел.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от boishin
    Аз подкрепям отделянето на битовата техника от ИТ разделите. В ИТ все по-малко се публикува....
    Въпроси от типа "с какво да си измия печката" и как да си сменя крушката" просто действат подтискащо...
    Каква връзка има между броя постове в IT темите и Битовата техника?

Цитат Първоначално публикувано от boishin
    Има и други форуми за автомобили, а за битова техника setcom е най-популярният независим(не е към някой магазин или производител) форум.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

[quote=boishin

[/quote]

Но за автомобилния раздел съм резервиран . Защо ?: Ами има десетки марки автомобили. Почти всяка марка си има форум - кой добър , кой зле , но си има. Тука човек не може да е пенкилер за всички марки автомобили - все пак си има някаква ориентация , интереси.

Като много добри форуми мога да посоча :
    http://www.clubalfaromeo.com/forum/index.php - самолетен форум и
    http://vwclub-bg.org/

Тука има хора които пишат и в двата форума.

14.  

15. Тук е от
    May 2007

Неразбирам защо е това негативно мнение, да се разделя форума - точно от този форум аз взех инфо за това какъв TV да си закупя, последва и видеокартата за него, после дойде и климатика, камерата, жената инсталира Vista, а сега е наред и миалната машина, и мисля че действа подтискащо, това да прочетеш как да направиш нещо полезно за себе си и семейството си! Друг е въпроса дали АДМИНИ и МОДЕРАТОРИ са на същото мнение !!! Форума си е СУПЕР в това състояние, и по това личи броя на членовете му!

16. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Явно говорим за различни неща.

Цитат Първоначално публикувано от klamer
    Има и други форуми за автомобили, а за битова техника setcom е най-популярният независим(не е към някой магазин или производител) форум.
    Този форум от самото си начало до прди известно врме беше IT форум. Вече не е.

[quote=kris11 ]
    [quote=boishin
    Но за автомобилния раздел съм резервиран . Защо ?: Ами има десетки марки автомобили. Почти всяка марка си има форум - кой добър , кой зле , но си има. Тука човек не може да е пенкилер за всички марки автомобили - все пак си има някаква ориентация , интереси.
    Тука има хора които пишат и в двата форума.
    [/quote]

За автомобилите - естествено членувам във форума, съотвестващ на настоящия ми автомобил.

То и за другите раздели си има цели форуми, но разделите си ги има, нали?

17. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Какъв е проблема?
    Че няма форум за автомобили?

18. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

точно от този форум аз взех инфо за това какъв TV да си закупя, последва и видеокартата за него, после дойде и климатика, камерата, жената инсталира Vista, а сега е наред и миалната машина, и мисля че действа подтискащо, това да прочетеш как да направиш нещо полезно за себе си и семейството си!
    А за жената що не пита а.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 9 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бисерите на форума :-)
    От gnf във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 21-01-14, 14:58
  2. Чат към форума
    От turist във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 02-03-10, 04:03
  3. Дарения за форума...
    От kod във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-08, 11:06
  4. Дарения за форума...
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-08, 11:06
  5. Как да търся във форума?
    От ivankrivodol във форум За Форума
    Отговори: 11
    Последно: 19-09-06, 03:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе