Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 128

за форума

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Re: за форума

От два дни често се случва сраници от форума да се отварят много бавно.
    А пък след публикация е задължително явление да се чака 15-20 секунди.

// Засякох времето след този пост - точно 16 секунди
    // След редакцията - 14 секунди

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

При мен от поне 15 дена има проблем, все едно хоста е преместен в ....Пакистан. Иначе имам перфектен интернет.

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

При мен няма такова нещо, даже мога да кажа, че сетком е една от страниците които се зареждат най-бързо.

5. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    При мен няма такова нещо, даже мога да кажа, че сетком е една от страниците които се зареждат най-бързо.
    Да -когато се зарежда е бързо. Мисля, че има връзка с разкопаните улици в големите градове и летящия Любо.
    Но може за добро да е.
    Че вече доста стана все зад нас да стоят и нищо да не правят

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    Да -когато се зарежда е бързо. Мисля, че има връзка с разкопаните улици в големите градове и летящия Любо.
    Но може за добро да е.
    Че вече доста стана все зад нас да стоят и нищо да не правят
    Напълно възможно, аз не съм към бтк.

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз доста време не можех да зареждам главната страница на setcom. От вчера за чудо и приказ се зарежда бавно обаче е тотално празна и се мъдри само едно :

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

System resource exceeded.

/Aqua/news.asp, line 56

ААА да и аз съм при бати Любо

8.  

9. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Проблемът е в сървъра, на който се намира главната страница. Той обаче е с MS Windows и нищо не мога да направя. Колегите, които го поддържат, се борят нещо с него, но засега неуспешно.

10. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Имам остро желание да надникна в кошчето на форума с изтритите теми

Може ли да се надзърта в кошчето с изтритите теми ?

По-преди май можеше, пък сега не може.
    Пък може и да бъркам, че е можело.

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

То като гледам "кошчето" е празно.

12. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Не знам къде да го напиша, реших тук:
    Това SETCOM.BG от home сайта:

що не се коригира на SET_CLIMA_COM.BG?

Всъщност изказвам съжаление за тоталното изместване на IT тематиката на Сетком далеееч, далеч встрани!

13. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Що така бре emos ?
    Никой на никого не пречи да пише за IT-технологии.
    Изместването и желаното "обратно наместване" няма как да стане със сила от страна на администраторите и модераторите. Т.е. то може да стане, например със затваряне на разделите (за климатиците), но както и да го погледнеш, това ще бъде безумие в днешно време.

ПП. Да не говорим, че дарителските настроения в раздела за климатиците са за завиждане - http://forum.setcom.bg/index.php/topic,38242.0.html

ПП2. Може също така да се каже, че "изместването" отваря "информационна ниша" за други форуми да запълнят дупката "специализиран форум с IT-насоченост" - те сега е момента да спретнеш един такъв форум и да му скриеш шапката на КрИс - той пише само в темите за дарения напоследък, вместо да си гледа форума и да пише за IT-тематика.
    Това последното всъщност е [и] опит за шега - искам да кажа, че след като има теми за дарения, вероятно не е чак толкова лесно колкото изглежда да се поддържа форум

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Поне гледа нещо...
    Принципно... - този линк, който си дал, не че нещо, но не касае форума по никакъв начин. Това си е лична инициатива на Lupus.
    По предложението на emos... и без промяна на името има куп посетители, които смятат, че форумът по рождение си е за битова техника, така че промяната не е необходима
    А и дали е съвсем вярно - наистина, за климатици се пише много в момента, но не виждам и липса на теми и мнения в софтуерните/хардуерните раздели.
    Ако говорим за голяма промяна спрямо едно време - да в Дъра Бъра и за Форума вече се пише значително по-малко, всичко като обстановка е някакси... по-спокойно.

16. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

emos ако трябваше да си пишем предимно за IT то стойностните играчи/писачи са около 10 е, тогава какъв форум ще е?
    Това, че желаем повече стойностни IT писачи, не значи, че всички трябва да се интересуват от тази тема.
    Форума е за широк кръг участници, широко скроени и за всякакви теми.

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Айде пак "широки мнения" отгоре-отгоре.

Форума има и читатели Ru-boy.
    И като че ли те са по-важните. От комерсиална, а и от каквато и да е гледна точка. Регистрираните читатели, брой посещения за определен период. А ако са уникални, още по добре.
    Така че, ако аз съм ръководещия на един форум, би ме интересувало това. Не колко писачи имам, а колко уникални посещения.
    Читателите правят форума известен, а писачите привличат читатели. И не броя на писачите, а качеството на написаното от тях е важното.
    И един човек, на практика може да събере половината свят. Така че дали писачите ще са 10 или един, това няма връзка с качеството на форума.
    Не броя на писачите, а качествените, the usable мненията са важни.

Лично на мен климатиците, миялните машини, а и каквото и да е друго не ми пречат. Когато ме интересува нещо, чета. Когато не, не обръщам внимание на темите там.
    Коментара ми е към подобни на твоето мнения, а не към съдържанието на Setcom. Не се сърди, нищо лично към теб.

18. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Айде пак "широки мнения" отгоре-отгоре.

Форума има и читатели Ru-boy.
    И като че ли те са по-важните. От комерсиална, а и от каквато и да е гледна точка. Регистрираните читатели, брой посещения за определен период. А ако са уникални, още по добре.
    Така че, ако аз съм ръководещия на един форум, би ме интересувало това. Не колко писачи имам, а колко уникални посещения.
    Читателите правят форума известен, а писачите привличат читатели. И не броя на писачите, а качеството на написаното от тях е важното.
    И един човек, на практика може да събере половината свят. Така че дали писачите ще са 10 или един, това няма връзка с качеството на форума.
    Не броя на писачите, а качествените, the usable мненията са важни.

Лично на мен климатиците, миялните машини, а и каквото и да е друго не ми пречат. Когато ме интересува нещо, чета. Когато не, не обръщам внимание на темите там.
    Коментара ми е към подобни на твоето мнения, а не към съдържанието на Setcom. Не се сърди, нищо лично към теб.

Malone много ме дразниш с изказвания като горното.

Аз когато съм писал в този форум ти не си знаел, че го има, за да ми обясняваш, че имало и читатели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бисерите на форума :-)
    От gnf във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 21-01-14, 14:58
  2. Чат към форума
    От turist във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 02-03-10, 04:03
  3. Дарения за форума...
    От kod във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-08, 11:06
  4. Дарения за форума...
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-08, 11:06
  5. Как да търся във форума?
    От ivankrivodol във форум За Форума
    Отговори: 11
    Последно: 19-09-06, 03:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе