Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 128

за форума

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Re: за форума

Вероятно Setcom не е бил първия форум, който съм посещавал. И вероятно няма да е последния.
    Не мисля, че искаш да ме лишиш от възможността да пиша по въпроси, които ме вълнуват.
    Или се лъжа?
    ....
    Посочи ми моля. Да не правя вече така.

Баща ми ме е учил да градя мостове, не да ги руша. Ти вероятно си на друго мнение.
    Весела Нова Година.

За да те улесня:
    ЛС до КрИс

2.  

3. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

...
    Дошло е време за сбирка, и там да се изгладят нещата.

Весела Нова Година на всички ви.

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Вероятно Setcom не е бил първия форум, който съм посещавал. И вероятно няма да е последния.
    Не мисля, че искаш да ме лишиш от възможността да пиша по въпроси, които ме вълнуват.
    ..

За да те улесня:
    ЛС до КрИс

Не мога да ти посоча, защото или съм ги редактирал или съм ги изтрил. А май не трябваше. Няма значение.

5. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Ако се изпълнят някои стари препоръки (като авто-мото раздел например), то SetCom може да се превърне в "мъжка" версия на http://forum.bg-mamma.com/

В което едва ли някой вижда нещо лошо. Приемете го като новогодишно пожелание.

И НАЗДРАВЕ!!!

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Vandal
    ...
    Дошло е време за сбирка, и там да се изгладят нещата.

Весела Нова Година на всички ви.
    Първо - за много години!

@Vandal, хубава идея, но след като 2 пъти неуспешно се опитах да организирам събирания - вече съм песимист по този въпрос. Форума като че ли си позагуби дружеската атмосфера, която съществуваше преди 2 години например.

7. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Да, така е Румене.
    Да се надяваме че на пролет, ще се организират повече хора.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Още въздишам по онея ми ти пържолки от Свети Кирик...

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Къде изчезна черния скин? Всъщност от вчера ми излиза само синия (мисля че по подразбиране който се появява) и не виждам от къде да го сменя?
    Аз ли съм позабравил как става или наистина има някакви промени?

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

В момента е пуснат само стандартния скин. Съжалявам за неудобствата.

12. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re:за форума

Ок, 10х няма проблем

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Преди 2г. когато някои хора писахме, че форума не е вече ИТ, доста от по-новите потребители ми отговориха, че ИТ темата се била изчерпала. Какво толкова имало да се пише за хардуер, овърклок и софтуер. Нещата били написани вече. Е, сега защо не пишат и същото за климатиците. Според мен и те се изчерпаха и дори почнаха да се повтарят. Майсторите и търговците останаха да си ги мерят и спорят.
    Крис, аз бих си търсил рекламодатели от фирмите за битова електроника за главния сайт. Все пак имаш брой посещения само в тези раздели и може да намериш клиенти сред търговците на битова техника. Наистина е много контрастиращ главния сайт уж ИТ и форум за климатици, ТВ, перални, хладилници и простори (простири) .

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    Преди 2г. когато някои хора писахме, че форума не е вече ИТ, доста от по-новите потребители ми отговориха, че ИТ темата се била изчерпала. Какво толкова имало да се пише за хардуер, овърклок и софтуер. Нещата били написани вече. Е, сега защо не пишат и същото за климатиците. Според мен и те се изчерпаха и дори почнаха да се повтарят. Майсторите и търговците останаха да си ги мерят и спорят.
    ......
    Ами нормален процес! Света се развива и темите на деня също се променят. Когато преди 6-7 години народа се втурна да си купува компютри и да се свързва с Интернет, това беше злободневна тема, глада за информация и съвети също. Когато преди 3-4 години се развърза кредитирането и народа взе масово да си пазарува битова техника, тя стана "притча во езицех". Утре сигурно ще е друго.... Вероятно сервизът на тази техника. И ще завалят въпроси: Развали ми се пералнята, кажете как да я оправя или защо телевизора взе да гърчи образа?

16. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Абе не е точно така Вълчо, но да не задълбаваме темата ...
    Има 5 правила за да монтираш един климатик.
    И още 5 да се поддържа.
    Но понеже марки, марчици, ментета, майстори, майсторчета, ментета и тук се превръща в една говорилня кой колко може, от колко време монтира климатици, какъв инструмент използва и подобни ...
    Превърна се в място за надприказване, а идеята беше някой да пита и да му се даде смислен отговор. Кратко и ясно. Не да си мерят пишките една дузина голобради техници.
    Нямал съм нито време, нито желание да чета тоновете приказки изписани за климатиците. А и едва ли ще има полза защото смислените неща, които ще свършат работа на обикновения потребител са малко в тези теми. И никой няма да седне да чете една седмица, за да открие нещо, което се казва с две думи.

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Абе не е точно така Вълчо, но да не задълбаваме темата ...
    Има 5 правила за да монтираш един климатик.
    И още 5 да се поддържа.
    Но понеже марки, марчици, ментета, майстори, майсторчета, ментета и тук се превръща в една говорилня кой колко може, от колко време монтира климатици, какъв инструмент използва и подобни ...
    Превърна се в място за надприказване, а идеята беше някой да пита и да му се даде смислен отговор. Кратко и ясно. Не да си мерят пишките една дузина голобради техници.
    Нямал съм нито време, нито желание да чета тоновете приказки изписани за климатиците. А и едва ли ще има полза защото смислените неща, които ще свършат работа на обикновения потребител са малко в тези теми. И никой няма да седне да чете една седмица, за да открие нещо, което се казва с две думи.
    Ами и това е нормално. Много хора, много приказки. Ама я се върни 5 години назад, за да видиш и около компютрите що празни приказки се изписаха, що спорове се водиха - "Intel <-> AMD", да не говорим за теми от рода на "Защо ми пеунка компютера и ми трака флопито". Просто нещата не могат да стоят на едно място - те или се развиват и видоизменят с времето, или умират.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Честно казано няма по-динамична и развиваща се сфера от Хардуера и Софтуера. Тук постоянно излиза нещо ново и интересно. http://hardwarebg.com/forum/ въобще не ми прилича да е западнал и изчерпал се. Въпросът е има ли аудитория за съответната информация. Смело твърдя, че в Сетком имаше такава аудитория преди години. Просто в един момент преди 2-3г. придойдоха доста "лаици", които станаха много повече от "специалистите" и темите станаха масово в общи за закачки, логически задачи, уговаряне на срещи, ваканции и почерпки . Неспециализиран форум за раздумка на приятели. "Специалистите" съответно се изнесоха към "правилния" форум. После се празнината от "специалисти" се запълни от такива за климатици, ТV и други битови уреди. Понеже тук има възможност за много повече по брой "специалисти" и хората от преди 2-3г. с общите приказки не можаха да ги претопят и изтласкат. Даже се случи обратното и "новите специалисти" избутаха вече "старите лаици". Общи приказки замря, заедно със срещите и раздумките. Това е моя анализ за хрониките на Сетком. В еволюцията му няма нищо лошо, щом собственика е доволен. Даже лично аз по възприемам насочен форум, дори и "климатичен" отколкото близко до чат форумче за раздумки. Единственото, което се набива на очи и е направило впечатление не само на мен е огромния контраст между ИТ главен сайт и битов форум. Даже иконката на главния сайт още е микрочип.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бисерите на форума :-)
    От gnf във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 21-01-14, 13:58
  2. Чат към форума
    От turist във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 02-03-10, 03:03
  3. Дарения за форума...
    От kod във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-08, 10:06
  4. Дарения за форума...
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-08, 10:06
  5. Как да търся във форума?
    От ivankrivodol във форум За Форума
    Отговори: 11
    Последно: 19-09-06, 02:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе