Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 128

за форума

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

Re: за форума

Относно писането на кирилица или на чатърица + шльокавица - съм твърдо за постовете написани на последните два "шрифта" да се трият "отмах". Все пак никой не е длъжен да чете (понякога 5-10 реда) на някъв странен език , дето няма даже никъв , така да се рече , стандарт. Един пише "Ч" с "4" друг с "CH" и т.н.
    За нямането на клирилица има поне 3-4 теми във форума от които би трябвало да отима.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2002

И още нещо , на нов отговор. Не ми се иска , но в най-скоро време ще почна да пиша само в един форум (както отговорих в анкетата) но за съжаление няма да е Сетком май. Ако реша да си купувам климатик , печка , ЛСД ТВ , ел. самобръсначка , бойлер , газово котле или нещо друго - правя като другите - регистрация - 2-3 въпроса и после чао. Пък тези дето даваха отговорите на тема РС - отидоха на други места.
    То тук от КЛИМАТИЦИ - стана страшно. Пиша нещо - отивам да пия една бира за 5 мин , връщам се , поста ми го няма в последните мнения.
    РЕ: климатици , РЕ: климатици , РЕ климатици - ай сиктир вече

4. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    ...
    Лично аз не влагам лични чувства какъв ще е форума. За ИТ за голямо мое щастие все още си съществува Hardwarebg.com . ...
    Да, съществува, ама ... совите май вече не са тва което са...
    И там от много писачи, "разводнявачи".... темите и въпросите потъват надолу както в "клими"-темите тук.
    И там вече трудно можеш да получиш отговор от разбирачи на труден въпрос

5. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

То тук от КЛИМАТИЦИ - стана страшно. Пиша нещо - отивам да пия една бира за 5 мин , връщам се , поста ми го няма в последните мнения.
    Няма как да е при последните мнения,в повечето големи форуми е така.Затова са разделите,отиваш в раздела където си писал и си търсиш темата.Теми който ме интересуват много съм се абонирал за тех и получавам имейл когато някой отговори,това е много полезна функция защото не се налага да следиш постоянно.Иначе климатиците едва ли пречат на това че никой не пише в софтуерните и хардуерни раздели.

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

1. Само да припомня, там някъде (в зависимост от скина, който сте си избрали) до Аватара ви горе в ляво, има "Нови отговори на моите публикации." и е достатъчно да
    кликнеш един път на споменатото надписче и ще видите темите в които сте писали и има нови мнения.
    2. Друга добра възможност е да се ползват:
    "С две думи - последните постове само от.. общ софтуер и общ хардуер да речем:
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...21,41;type=rss
    Последните постове само от Windows, програмиране, игри, Hack&Crack:
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...24,55;type=rss ", kакто бе споменал КрИс няколко поста по-горе.

7. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Нищо му няма на форума...просто...пазарна икономика.
    Поради подобни причини си отидоха и рок кръчмите...които бяха изместени от чалготеките...
    Вместо да чакате някакви промени, направете си такива сами....преди всеки 5 мин свободни прекарвах тук...по често четейки, по малко пишейки...сега го правя на 3-4 дни...често през седмица...влизам просто да се убедя, че в SetClim всичко е нормално и последните 10 поста са "климатика ми пъшка: дали ще ражда?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Ако ще прехвърчат искри...
    то нека да са от фойерверки...
    а не от словесни престрелки

Намесата на модератора винаги създава два лагера - за и против, но без нея не може. Така да се каже - странични ефекти като при антибиотика, но по-важното е че лекува.

Весела Коледа на всички!

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Мдаа, явно да си прям преди Коледа е лошо, да си любезен по време на Коледа е лошо, да търсиш отговор въпроси е лошо?
    Аз не си пазя писанията, но понеже съм ТЪП и упорит, ще задам въпроса си за 3-ти път, но сега ще го и запиша.
    Може на някой дружинки да им е кофти, но нека помолят хора с по-висок ранг да ми забранят писането, щото явно задавам въпроси в разрез на Правилата във ФОРУМА, явно и други и ги задават, защото и мнението на LUKAN го няма, на boishin- тоже, може би защото застъпват моята теза??? Остава обаче приятно завършващото мнение на лансирани словоблудци, като например:
    Цитат Първоначално публикувано от izwerga
    РЕ: климатици , РЕ: климатици , РЕ климатици - [size=10pt]ай сиктир вече[/size]
    Та за 3-ти път да попитам - КОМУ е нужна тази театрална реч, това драматично изразяване 'аз напускам форума'?
    И най-вече да задам въпроса - е ли другаря Stenly единствения меродавен модератор, който чете правилата, както дявола евангелието?
    Всички 'разбирачи' от Варна ли са готови да защитават другарите си по чашка, какъвто се явява май другаря izwerga, че заради него 5 мнения, напълно в реда на правилата, биват затрити? /който ми цитира една дума от последния ми изтрит постинг, нарушаващ правилата, ще го поя с бира, вино и ракия, докато може да пълзи, а аз няма да пиша по темите във форума до Великден /
    Хайде, изработете ми един предпразничен БАН, та да мирясате. Няма да умре SetCom без мен за няколко дни. Но няма и да изляза със сърцераздирателен пост, колко съм бил огорчен и как ми пречели пералните и климатиците на ерекцията.
    Но като ми мине срока, пак ще задам същият въпрос към Мариус Куркиновците - Защо, след като не Ви се нрави форума, влизате в него? И защо след като не искате да пишете и да сте полезни, се правите на прима-балерини и го заявявате публично?
    Нима очаквате да Ви кажем - 'Не, останете, без Вас не можем'?
    И ще завърша с 6 думи кратки - като не ви харесва, форуми бол.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Яяяааа, че то май модераторския дядо Коледа е минал с един ден закъснение тука и за подарък на модераторите е решил да забърше някой друг пост.
    Щото точно след мнението на roumen68 бях написал пост и то навръх Коледа . И номерът му беше #86, както е сега последния на Black Adder. И не мисля, че нарушаваше с нещо правилата, поне според мене де, а мисля, че не подкрепяше когото и да било..., имаше още на ru-boy, а и на някой друг..., май наистина бяха 5...
    Май, че трябва и аз да си ги записвам за историята..., щото на Коледа наистина стават чудеса.....
    Ама още сме живи.... и шаваме..., па и пишем.

12. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Black Adder, какво ти пука дали някой е изтрил твой пост или не....това е присъщо на комплексарите. А ти досега не ми приличаше на такъв! Защо правят това модераторите ли? ами 1. Защото могат и 2-ро - защото така им харесва.... . Ясно е , че "равенство и братство" няма!

13. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Black Adder, какво ти пука дали някой е изтрил твой пост или не....това е присъщо на комплексарите. А ти досега не ми приличаше на такъв! Защо правят това модераторите ли? ами 1. Защото могат и 2-ро - защото така им харесва.... . Ясно е , че "равенство и братство" няма!
    Напълно подкрепям написаното от "Pat",като допълвам-че може да си радостен че още не са те заточили някаде,затова че изказваш мнения различни от техните.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

ПРоблемът идва не от затрития пост , а от причината за това !
    както казах крайно време е някой да вкара ред тук!

@Black Ader - макар с теб да имаме разногласия - интелигентен човек си и сам знаеш че острия ти език може да обиди много повече от теглене на майна !
    Според мен това бе причината да ти бъде модериран поста.
    А това че Варненската агитка се защитаваме означава само едно - че сме единни.
    И какво Ви пречи толкова единството на нашата "Агитка" -( не помня @Izverga да е част от нея! )

16. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Хайде весела коледа на всички
    Проблема наистина не идва от затритите постове нито от причините за това.
    Проблема идва от това, че администрацията на форума изобщо не се вслушва в малките искания на потребителите, или ако го прави, го прави със скороста на бито прасе. Много хора считат за проблем климатичния, лсд и прочие спам и с право.
    Един "мод" на форума ( като визирания от мен мод в следващата тема в този подфорум ) ще позволи на всеки потребител да специфицира кои подфоруми да му излизат и постовете по кои теми да се визуализират при логване. Така всички ще бъдат доволни. Та правилния въпрос е дали е необходимо всички да са доволни или е по-интересно да се прави сеир от постовете на този или онзи словесно избухнал член на форума.

п.п. пример за мудно и клизматично административно решение: рейтинга преди време, който регулярно беше инструмент в ръцете на комплексарите и "агитките по чашка". Оказа се, че с неговата липса форумни живот стана по-добър, комплексите - по малко видими, възможностите за кавги, пререкания и спам по-малко или почти изчезнаха. Обаче преди да се реши това то не бяха родилни мъки, не бяха сълзливи обяснения, не бяха тръшкания и какво ли не. Така, че малко повече вслушване в "народния глас" е по градивно, по зряло и по прагматино от едноличното ( двулично, трилично ) решение....

17. Member
    Тук е от
    May 2002

Честита коледа на всички.
    Аз не си спомням да съм обидил някой в поста си , заради който са затрити постовете. Е , да , това "ай сиктир" наистина признавам , че е доста пресилено angel , но все пак изказах мнение по темата.
    Интересно защо обаче , само един се почувства засегнат и даже щял да черпи ако му цитираме къде нарушавал правилата на форума.
    Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    @Black Ader - макар с теб да имаме разногласия - интелигентен човек си и сам знаеш че острия ти език може да обиди много повече от теглене на майна !
    Лошо няма , наистина е интелигентен , но острия език доста често се използва. И ако форума е създаден само за много знещи , които доста по-рядко имат проблеми , ще останат малцина тези дето ще пишат , а писането не е само даване на акъл , т.е в поста си с "ще пиша" нямах предвид "ще ви давам акъл" , както явно съм разбран.
    Отговарянето на даден човек от форума , с конкретен проблем постнат от него , според мен не се състои в отговори от сорта "ами какво ще каже - еди коя си програма" или "много си зле , не щетеш ли еди какво си". Много по-добре би било да не отговаряш , ако виждаш , че положението е неспасяемо за знанията с които разполага постващия отколкото да му покажеш , колко си велик ти , и колко е зле той.
    Според мен изместването на "центъра на тежеста" на форума идва и от по-горе написаното , просто хората влязоха в нещо от което ще имат полза , или по - точно в сферата на най-търсените неща на пазара , които не изискват особено много софтуер .
    И така. В никакъв случай не съм искал да обидя някой , но явно това са рисковете на форуми , ICQ - та и всякакви неща от този сорт в които нямаш визуален достъп до четящите.
    P.S.
    Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    И какво Ви пречи толкова единството на нашата "Агитка" -( не помня @Izverga да е част от нея! )
    Варненската агитка даже не съм я виждал

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Исках да те защия , не да те обидя !
    Исках да подчертая че ругатня не е единствения начин да обидиш някой.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бисерите на форума :-)
    От gnf във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 21-01-14, 14:58
  2. Чат към форума
    От turist във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 02-03-10, 04:03
  3. Дарения за форума...
    От kod във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-08, 11:06
  4. Дарения за форума...
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-08, 11:06
  5. Как да търся във форума?
    От ivankrivodol във форум За Форума
    Отговори: 11
    Последно: 19-09-06, 03:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе