Вижте резултатите от анкетата: Каква музика ще ви хареса да имаме на купона, на каква ще танцувате?

Гласували
52. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Денс музика от 80-те - ретро

8 15.38%
  • Нова денс музика

3 5.77%
  • Реге

4 7.69%
  • Ритъм енд блус

7 13.46%
  • Латино

5 9.62%
  • Техно-транс

1 1.92%
  • Рок

5 9.62%
  • Хард рок

2 3.85%
  • Метъл

3 5.77%
  • Народна - хора, ръченици

7 13.46%
  • Да има приз за най-добър танцьор или двойка

7 13.46%
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 144

Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Среща през Ноември - вила, барбекю, денс!

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Zayo bayo, аз не съм превърженик на шкембе-чорбата, предполагам някои от дамите - също....
    Няма да стане само със шкембе чорба, трябва да има и друго за нежелаещите. После - не съм наясно как стои въпроса с тенджери, черпаци, лъжици, супени чинии във вилата.
    Шкембе чорбата предполага и доста чесън и усещам как част от дамите ще се изнесат на по-продължителна разходка из Трявна, докато се измирише

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

честно , направо ме кефи оптимизма Ви.
    Хора ние селски сбор ли ще правим или сбирка да се видим, да пийнем нещо и да се порадваме на приятната обстановка и природа?

Тук летят едни скари ,шкембета салата и итн.
    Я по една пържолка набързо , обикновенна салата от краставици и зеле, някой друг плод .Безалкохолни бол. (все още помня св.Кирик по кое време 10 човека започнаха да се хранят !  и кой от тях обиколи и разгледа забележителностите )
    Аз все още се замислям за Механа ( тогава трябваше да послушаме @Vandal ) , а и наистина добрите ги знам къде са.
    слеd механaта, в ръка с коняче ще се наслаждавам на купона

Сами знаете че за 20 човека и повече механите правят отстъпки . Ще потърся тел. на "Калинчевата къща"

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    честно , направо ме кефи оптимизма Ви.
    Хора ние селски сбор ли ще правим или сбирка да се видим, да пийнем нещо и да се порадваме на приятната обстановка и природа?

Тук летят едни скари ,шкембета салата и итн.
    Я по една пържолка набързо , обикновенна салата от краставици и зеле, някой друг плод .Безалкохолни бол. (все още помня св.Кирик по кое време 10 човека започнаха да се хранят ! и кой от тях обиколи и разгледа забележителностите )
    Аз все още се замислям за Механа ( тогава трябваше да послушаме @Vandal ) , а и наистина добрите ги знам къде са.
    слеd механaта, в ръка с коняче ще се наслаждавам на купона

Сами знаете че за 20 човека и повече механите правят отстъпки . Ще потърся тел. на "Калинчевата къща"
    Хей, аз за какво ще нося музикална техника като за концерта на Rolling Stones на стадион Wembley? За какви механи говориш??

Между другото - казвайте си музикалните предпочитания предварително, за да подготвя и вашата музика. За сега ще преобладава денс музиката от 80-те, ритъм енд блус, реге. А Човекът X ще осигури rock&roll. Други предпочитания? Народна музика, хора, ръченици, джаз, хауз, техно-транс, Бетовен, Чайковски?
    DJ-ят ще бъде както трябва - с микрофон като на поп-фолк звезда, със слушалки и ще подгрява танцуващите

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Те това:

е салата за около 20-25 човека. Не за наяждане, а за мезе на ракията.
    Прави се от един мераклия, за около 1 час.
    Състои се от 10-12 салати, 3-4 краставици и 3 връзки репи. /пролетно-лятна салата/
    Пържола се пече за около 15-20 мин, в зависимост от големината на скарата, качеството на въглищата и майсторлъка на готвача.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Барбекюто можело да поеме по 5-7 пържоли на едно мятане. Ако сложим 20 минути на пържола - значи за малко повече от час скарата ще е готова.
    Картофите ще отнемат повече време, ако ги правим соте. Най вече подготовката им. Но ако се организираме и си носим картофобелачки и 5 човека белят едновременно, а 2-ма режат - ще стане за нула време. После много време ще се спести от това, че първо ще сварим картофите в тенджера в подсолена вода, а после за кратко се пекат в тава с олио във фурната. Докато в тавата се пекат първите сварени, в тенджерата ще се варят следващите и така ще ги направим за не повече от час и половина, ако са 3 тави. На котлоните на печката могат да се правят през това време гъбите, зеленчуците.
    Паралелно се прави и салатата. Шопската се прави бързо, не е като зелената салата и репичките, показана по-горе. Трима да се занимават с нея - за 10-15 минути е готова, много преди другите неща.
    Общо време за готвене на едно сядане на масата, при добра организация - час и половина.
    Да не говорим, че в такива случаи дамите се стараят да се покажат коя от коя по-сръчна, умела и бърза....
    P.S. Всъщност малко ще ни забави и печенето на пипер на скарата. Ще ни трябва за салатата, както и за гарнитура.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

ако има къде да запаля малък огън и някоя стара тава - ще ти направя картофите за двойно по-малко време !( На Кирика аз, Жена ми и жената на @Vandal за 40 мин. бяхме готови ! )

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Има няколко въпроса:

1. Получих на е-мейл банковата сметка на вилата. Уговорката е всеки да си плати по банков път или първата нощувка, или и двете. Но тъй като при заемане на всички стаи получаваме 10% отстъпка - смятам че е по-добре да си платим първата нощувка, а ако дотогава и последната стая се заеме - на място ще се плати втората нощувка с приспадане на тези 10%.

"Bankovata smetka e:
    VAKANS EOOD VARNA
    DZI Bank klon Varna ofis Riviera
    BIC (SWIFT) REXIBGSF
    IBAN BG 26 REXI 9320 1000 2200 54 LV.

Pozdravi
    Katia Genova"

За контакти с Катя Генова - 0889 248 773 или на е-мейл: info@galenci.com

2. Нека всеки да ми изпрати на лично съобщение двете си имена, или имената които ще бъдат вписани като подател в банката. Ще изпратя този списък на Катя и така ще се знае кой е платил, каква стая за кого се пази.
    В това съобщение ми изпратете и номерата на мобилните си телефони, за да можем да подържаме връзка ако се наложи.

3. Като цени на стаите, нещата са следните:

1. Единична стая - Black Adder - 2 x 26 лв
    2. Единична стая - Mr. TECHNO 2 х 29 лв
    3. Единична стая - Sunny - 2 x 26 лв
    1. Двойна стая - Sunny - 2 x 35 лв
    2. Двойна стая - "Човекът Y" - 2 х 35 лв
    3. Двойна стая - Zayo bayo - 2 х 35 лв
    4. Двойна стая - Fori - 2 х 35 лв
    5. Двойна стая - Carina - 2 х 35 лв
    6. Двойна стая - Stekyman - 2 х 35 лв
    7. Двойна стая - Cvetanov - 2 х 35 лв
    8. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв. Ако се заеме - 10% отстъпка за всички.
    1. Апартамент - "Човекът X" - 2 х 55 лв
    2. Апартамент - roumen68 - - 2 х 55 лв

4. За първата вечер:

A. "Човекът X" има радостен повод да почерпи. Така че първата вечер от него са маркови отлежали напитки и безалкохолно за всички!

B. Предлагам да се купи някакво готово печено месо с гарнитура, за да не готвим първата вечер. Ще бъдем изморени от пътя. Ще приготвим салата, ща сложим колбаси и ядки за мезе, ще стоплим готовото ястие. Може да се вземе примерно от Kaufland или Billa, Човекът X има възможност да купи нещата. Съгласни ли сте за 300 гр. месо и 350 гр. гарнитура на човек? Така ще остане малко допълнително за желаещите, а вечерта се очертава дълга

5. Пластмасови еднократни чаши, чинии и прибори, или да ползваме тези от вилата и да ги мием?

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Предлагам пластамсови чиниии и чаши.
    Като цяло менюто е ок . 300 / 300 е по-добре

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Я доуточни... това 35 дет си ми го писал за стаята ли е или на глава?

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от fori
    Я доуточни... това 35 дет си ми го писал за стаята ли е или на глава?
    E, ако беше по 35 на глава - щеше в банята да има джакузи и денонощен room service
    На цялата стая на нощувка, Fori.

С това "2 х 35" отбелязвам две нощувки по 35 лв всяка от тях (петък и събота вечер). Както писах - може да се плати само едната по банков път, а втората - на място.

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Съжалявам много, но ние няма да можем да дойдем на страхотната сбирка Сестра ми се обади, че си идва от щатите, което се случва много радко и просто няма как аз да съм някъде другаде
    На вас пожелавам приятно и весело изкарване

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

то както се е тръгнало май няма да се сберем а ?
    Съни взимай за сестра си в последната двойна стая - да си почине момичето от "хАмеринакци".

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Съжалявам Sunny, щом се налага...
    Хей, компанията - продължаваме ли напред?

1. Единична стая - Black Adder - 2 x 26 лв
    2. Единична стая - Mr. TECHNO 2 х 29 лв
    3. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
    1. Двойна стая - свободна - 2 x 35 лв
    2. Двойна стая - "Човекът Y" - 2 х 35 лв
    3. Двойна стая - Zayo bayo - 2 х 35 лв
    4. Двойна стая - Fori - 2 х 35 лв
    5. Двойна стая - Carina - 2 х 35 лв
    6. Двойна стая - Stekyman - 2 х 35 лв
    7. Двойна стая - Cvetanov - 2 х 35 лв
    8. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв
    1. Апартамент - "Човекът X" - 2 х 55 лв
    2. Апартамент - roumen68 - - 2 х 55 лв

P.S. Очаквам включването на двойка от Бургас

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

ми ние освен двойката от Бургаз , чакаме включването на резервите дето искат да дойдат , но не са потвърдили !

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    ми ние освен двойката от Бургаз , чакаме включването на резервите дето искат да дойдат , но не са потвърдили !
    Така е, но вече 2-ра седмица не са обелили думичка по въпроса. Разбира се - всеки е добре дошъл. Освен полупотвърдената стая на "Човекът Y" - има още 1 единичка и 2 двойки свободни. А времето на купона наближава...

Р.S. Като гледам гласуваните за трапезата ястия - струва ми се че е добра идея да не се разсипват на порции нещата, а да бъдат в плата на отделна маса - нещо като шведска маса. Всеки си сипва в чинията и по късно ако иска - пак си слага. Избира си между свински и пилешки пържоли, кюфтета, печено на фурна. Така ако нещо остане - съхраняваме го за следващото сядане на масата. Остава да има достатъчно плата във вилата, както и достатъчно маси.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. 3DMark 11 излиза на 30 ноември
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 21-11-10, 08:36
  2. На почивка в Трявна
    От Mr.TECHNO във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 21
    Последно: 08-12-09, 22:31
  3. ПРЕМЕСТЕНО: Срещата-пикник в Св. Кирик!
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 0
    Последно: 28-02-08, 13:24
  4. Срещата-пикник в Св. Кирик - 1-ва част!
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 237
    Последно: 16-04-07, 00:30
  5. Снимките от срещата в O! Шипка
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 15-02-04, 20:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе