Айде и друггите да пишат малко. Тук с Румен като готвачи студена и топла кухня си говорим
Айде и друггите да пишат малко. Тук с Румен като готвачи студена и топла кухня си говорим
Хайде, вече сме с 1 по малко. Black Adder ще е ангажиран по това време. До вчера се очертаваше бой за последната стая, а сега списъка нещо много почна да зеленее!
Май след поименното посочване на цената на нощувките - се забеляза отлива. Ако смятате, че нощувките са скъпи - да търсим други вили? Има такива със спални за 6-8 човека, по 10 лв на човек. Ако това е проблема - ще намерим друга, докато е време. Конкретно тази вила - "Галенци" е категория 3 звезди, поне на сайта изглежда добре. Не съм бил там и не мога да гарантирам че е супер, но в сравнение с други вили е доста добра. И е една от вилите с най-голям капацитет, при стаи единични и двойни. С повече легла са вече хотелите.
1. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
2. Единична стая - Mr. TECHNO 2 х 29 лв
3. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
1. Двойна стая - свободна - 2 x 35 лв
2. Двойна стая - "Човекът Y" - 2 х 35 лв
3. Двойна стая - Zayo bayo - 2 х 35 лв
4. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв
5. Двойна стая - Carina - 2 х 35 лв
6. Двойна стая - Stekyman - 2 х 35 лв
7. Двойна стая - Cvetanov - 2 х 35 лв
8. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв
1. Апартамент - "Човекът X" - 2 х 55 лв
2. Апартамент - roumen68 - - 2 х 55 лв
Предлагам да спрем анкетата по менюто, да игнорираме позиците с гласове 0 - 2 и така да се ориентираме какво ще имаме на купона.
P.S.: Купонът е с дати 2, 3 и 4 Ноември. Това са петък вечерта, събота и в неделя си тръгваме.
Ъъъъ аз се оказах много несериозен. През цялото време си мислих че става дума за 10 и 11-ти. Проблема е че на 3-ти съм на концерт, т.е. отпадам. Следващият път ще се реванширам.
Датата за купона е произволно избрана. Посочих датите 2-4 Ноември с идея за достатъчно време всеки да си предвиди тези дати. Досега Black Adder и Fori се отказаха именно заради датите - не са им удобни. Ако при някой друг стои подобен проблем - можем да изместим събитието с 1 седмица нататък. Все пак не е нито рожден ден, нито юбилей някакъв, че да сме вързани с дата. Но отлагането с 1 седмица може да обърка тези,които вече са си планирали и наместили времето за купона.
Чакам предложения? На 2 - 4 Ноември, както досега, или да изместим датата?
Ако иземстим датата аз съм 100% сигурен и ще поднеса извинения за недоразумението под формата на домашна троянска сливова.
@Sunny, Black Adder, Fori - ако изместим датата на 9 - 11 ноември - това устройва ли ви за да дойдете?
@Zayo bayo, Stekyman, Cvetanov, Mr. TECHNO, Carina и другите - съгласни ли сте с новата дата, устройва ли ви?
Съжалявам, но няма да мога да дойда нито на 2-3, нито на 9-10. Очертава ми се ангажимент през уикендите на целия ноември
Както вече казах, аз намям никакви пробеми с присъствието, ако отложим мероприятието с една седмица.
Потвържение от една много приятна двойка - младо семейство с малко дете от Бургас. Тя е специалист по климатиците Mitsubishi, а той като работещ в Лукойл - ще ни светне на купона как да си правим евтин бензин в домашни условия
За тях няма значение дали датата е 2 - 4 или 9 - 11 ноември - на линия са!
Изпратих капарото и за мен датата е 2-4. Ако ли не ще трябва да си взема обратно парите.Не става така :говори се едно а накрая се изместват нещата.Който не може-не може.
Напълно си прав! Значи въпросът е решен - правим го другият уикенд, 2 - 4-ти.Първоначално публикувано от zayo bayo
В такъв случай ще се видим следващият път.
Предлагам следните неща за купона:
- Всеки който иска да дойде - да преведе по сметката на вилата или едната или и двете си нощувки. Да ми изпрати на лично съобщение 2-те си имена, или това, което е писано като направил превода в банката.
- В петък, 2-ри ноември няколко човека от различни градове пазаруват по предварително съгласуван списък необходимите за купона продукти.
- Пристигане и настаняване във вила Галенци в Трявна привечер. За първата вечер всички напитки, както и ядки са от Човекът Х - почерпка. Отново той ще напазарува вечерята (1*) което ще му го платим.
- Събота сутринта - закуска (2*). Аз лично мога да донеса тостер за препечени филийки и ел. кана за чай, ще уточня с вилата какво имат там. След закуската е свободна програмата, разглеждане на Трявна, а който иска - да си доспива. Около 13 часа почваме подготовката на късен обяд (3*) и обядваме около 15 часа. Според настроенията - или си оставаме на масата, включващо и вечеря (4*) по късно, или отново който иска - самостоятелна програма и разходка из Трявна. Вечерта - танци кой до когато издържи, ще излъчим победител на дансинга, мисли се за подходящ приз
- Неделя сутринта - прощална, но обилна закуска/обяд (5*) и до към 13 - 14 часа освобождаваме вилата.
(1*) готово печено месо и гарнитура, приблизително 300/300 гр. на човек, по броят на хората. Приготвяме шопска салата, както и други готови купени салати. Колбаси, кашкавал и ядки за мезе.
(2*) Закуска от препечени филийки, маргарин, сирене, кашкавал, маслини, колбаси, домати, краставици, варени яйца. Кафето - нес или еспресо, ще го уточняваме. 0,5 литра натурален сок на човек.
(3*) Обяд от няколко вида салати - шопска, снежанка, печен пипер, няколко вида месо на скара - кюфтета, наденички, пържоли свински/пилешки в съотношение 3/2, шишчета. Месото - общо около 300 гр. на човек. Гарнитура - картофи соте, гъби в масло.
(4*) Вечерята е както обяда (3*) Остатъка от обяда, ако има остатък +приготвят се останалите купени продукти. Отново грамажа е около 300 гр месо на човек от различни видове общо. Салати, гарнитури, колбаси и кашкавал за мезета, ядки.
(5*) Закуска/обяд като закуска (2*) + останалите от предният ден неща.
Безалкохолни напитки - за цялото време - около 3,5 литра на човек, без соковете за закуска и без напитките осигурени от Човека X за първата вечер, в съотношения:
- кока кола - 3 части
- фанта - 1 част
- тоник - 2 части
- сода - 2 части
- минерална вода - 3 части
- отделно натурален сок - 1 л на човек
Бира, вино, алкохол - нека всеки да си носи каквото му харесва.
Ако нещо остане от приготвените или купените неща - разпределяме си ги поравно и всеки си ги носи у дома.
Очаквана сметка на човек за общите продукти и напитки за целият купон - между 25 и 35 лв.
Други предложения за нещата? Всеки е свободен да изкаже мнението си.
1. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
2. Единична стая - Mr. TECHNO 2 х 29 лв
3. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
1. Двойна стая - свободна - 2 x 35 лв
2. Двойна стая - "Човекът Y" - 2 х 35 лв
3. Двойна стая - Zayo bayo - 2 х 35 лв
4. Двойна стая - Румен и Надя - 2 х 35 лв
5. Двойна стая - Carina - 2 х 35 лв
6. Двойна стая - Stekyman - 2 х 35 лв
7. Двойна стая - Димитър и Силвия - 2 х 35 лв
8. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв
1. Апартамент - "Човекът X" - 2 х 55 лв
2. Апартамент - roumen68 - - 2 х 55 лв
Все още надяващи се да се включат: Lupus, FearMe, Stenly и компания.
Mr. TECHNO остава без транспорт заради отказа на Cvetanov, но все още търси варианти да намери транспорт от Варна.