Чакам зимата.Купих си един маслен радиатор Делонги Dragon3 -голем звяр е ,но дано не му се налага да помагаПървоначално публикувано от lupo101
Чакам зимата.Купих си един маслен радиатор Делонги Dragon3 -голем звяр е ,но дано не му се налага да помагаПървоначално публикувано от lupo101
Има ли вече от тези "новите" FTXL/RXL-G? Също някой ако има сервизно на RXL-G външно тяло да подаде насам.
Това го знам, но там нищо не пише. Единствено данни за външното тяло има на шведския сайт на Дайкин, но не и Service manual.
http://www.daikin.se/products/for_yo...tems/rxl-g.jsp
В момента наистина го има само по скандинавските.Сервизно никаде
Как да разбера FTXS25G кога размразява? До сега не съм го забелязвал нито да спира,нито да бръмчи, да мига - нищо!?И външното тяло никакви звуци не издава
Ако си работи нормално,за какво ти е да знаеш дали се размразява? И какво по-хубаво от това да не го забелязваш ,че работи!
Нормално ли е при първоначално пускане на климатика, (Даикин FTXS25G) външното тяло изобщо да не се чува.Нали точно тогава трябва да работи на високи обороти,за да достигне зададената температура?Сложих си ръката дори за да се уверя че перката се върти.
Нормално е.Външното тяло е много тихо.
то хубаво тихо,ама поне бая си духа като бачка...от моя днес беше река,колко вода изтече само,от хубавата софийска мъгла
Хм, чудя се защо от Дайкин за модела FTXS20G са избрали единичен топлообменник, след като при FTXS25G и нагоре е двоен. Толкова ли не можаха да сложат двоен и на 20-цата, щеше са се получи много добра машинка, а така става, че 20-цата е с по-нисък COP от 25-цата. Ако FTXS20G имаше двоен топлообменник, вероятно щеше да гони COP 5.
И пак ще питам - FTXL-G/RXL-G вече има ли го в БГ (след като беше анонсиран на http://www.v-clima.com/faq.php )? И има ли някой сервизно за RXL-G външно тяло?
На 20-цата не са сложили двоен топлообменник по финансови причини,а новата серия не съм чул да са я пуснали в Б-я.
Аз честно казано бих си го купил ако беше с двуредов. 20-цата сега е 1450 лв, 25-цата е 1550 лв. В този случай 20-цата май е неоправдано скъпа, аз бих си взел 25-цата за 100 лв отгоре - двуредовия топлообменник си струва 100-те лв. Ако 20-цата беше с двуредов май цената му нямаше да е по-различна от сегашната... Грешен ход според мен от страна на Дайкин.
iskam da razbera neshto za firmata "MMS inc" OOD uj vnositel na klimatici DAIKIN
Искам да разбера нещо за фирмата "ММС инс" ООД,уж вносител на климатици Дайкин.
И нещо за модел ftxs 35 gt .
mod.edit avenger писането на кирилица е задължително!!!
ПРАВИЛАТА!!! Ще те връщаме в 1-ви клас - там се учи да се чете и пише на български език.