14 Nocria на Фуджитсу примерно ,много мощна машина и с добър КОП
14 Nocria на Фуджитсу примерно ,много мощна машина и с добър КОП
В тази тема намерих и двете желани марки,би ли някой ме посъветвал за отопление на стая 17квм 2,50вис какъв инвертор среден клас е за предпочитане 25 или 35 ?
при много ниски температури -15 -20гр искам наистина да отоплява спрял съм се на два модела Дайкин FTXS35G или FTXS25G. 25цата да ли ще смогне има много противоречиви мнения. 25цата да ли ще направи 22 23гр при външна -15гр
Темата наистина е хубава! И си заслужава да бъде обсъдена.Според мен Mitsubishi и Daikin са марки с доказано качество на пазара.Спор няма! Аз съм с три Daikina у нас.С тези климатици се родих! Серията FTX . Нормално е винаги да се притесняваме за климатиците си.Все пак не оставяме малко пари за тях.Разчитаме да ни топлят зимно време.Преди да си ги купя направих едно проучване на пазара и стигнах до марката Дайкин.Надявам се да съм направил добър избор! Не мога да направя кой знае какво заключение защото ги имам от лятото.А всички знаем че зимата се разбира дали климатика ни е хубав!
С високия клас трудно да сбъркаш,освен ако не си от онези 1-2 на 1000...ако са изобщо толкова много.Рядко,много рядко се чува дефектирал качествен климатик.Аз поне не съм чувал,да кажат тези,които продават такава техника.Да ги ползваш безаварийно и да ги тестваш.Първоначално публикувано от gamalux
мицубиши
дайкина е греда
аз изгорех миналата година
Колега, темата е от преди 4г.Първоначално публикувано от juch