Ако това е в жилищен блок колко ли псувни ще има към твой адрес незнам.
Ако това е в жилищен блок колко ли псувни ще има към твой адрес незнам.
Реално външното тяло ще взима топлината на съседите ако е в блок доста некоректно според мен.
Първоначално публикувано от saint056a
Те няма да разберат "какво ги е патило".
Няма няма...като почнат да се разхождат бели мечки в стълбището ще разберат
Изобщо подобни работи са възможни единствено в крайните източни райони във европа, без да питаш съседи да си преустройваш общи помещения с идеята: е... съм им майката
Нямате представа какво е помещението и всякакви коментари,могат да Ви изложат на риск от излагация
Защо всички правят всякакви крайни оценки за каквото и да е било
А иначе по-горния коментар е, че се е случвало и в жилищни сгради да се правят.Първоначално публикувано от saint056a
Не се чуди грабвай две мидей от новите виж характеристиките,монофазни са дават добре на отопление.Ако са две ще си помагат и ще ти правят икономия.......
http://clima-design.bg/129,midea-mfj-24arn1.html
Здравей!Не мисля,че тези копове са реални,доста е коментирано по този въпрос какво се случва при по ниски температури Човърка ме обаче ако сложа още два такива,каква ще ми е месечната сметка/киловати/ за ток на трите/при нормална рабта/ и дали няма да ми е по- ниска консумацията с трите?В момента е около 250-300лв. на месец без почивка,ония ден през деня -5градуса вън и 10градуса вътре с духалка 12 Днес 0 и пак 10 вътре страхотен дъжд
Зависи от външните температури, но ако са такива като сега между 1 и 3 градуса очаквай сметки около 370-460 лева.Просто няма да им "гръмне" компресора и тем,пературата вътре ще 15-20 градуса.Първоначално публикувано от lubaka2
Значи ще карам така,с по-високата сметка за ток+убийствената инвестиция за още две машини в тази криза,ще се въздържа!
Ти май беше с висок таван 3 или 3.20 метра.енергоспестяващ ефект ще има както вече ти писаха от "смъкването" на тавана, тогава може и с още един да сгреееш до 20 градуса и да спестиш от сметките до около 120-180 лева.Първоначално публикувано от lubaka2
И това с тавана струва пари-така ще се кара!FTXG започна страшно да свири вътрешното тяло/след като му изпразних два спрея върху питата/.Явно е единият лагер,въпросът ми ако блокира дали електрониката ще спаси моторчето?
Да.
Реших да махна предния и страничния панел!Поразителен резултат!Тавичката вече въобще не замръзва дори при -12 градуса тази сутрин!
Първоначално публикувано от lubaka2
Е как ще замръзне като си държиш външното тяло ВЪТРЕ на ТОПЛО????
Ни сняг, ни дъжд, нито мъгла....