Страница 16 от 20 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 290

Размисли и страсти с hP_Pavilion

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re: Размисли и страсти с hP_Pavilion

Павилионе,казах ти,че имаш нужда от по-специализирана помощ,която не можеш да намериш в този форум.А това,че си сменяш никовете-
    FVXS и HP,само потвърждава твоята шизофрения/раздвоение на личността/.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от jori
    Павилионе,казах ти,че имаш нужда от по-специализирана помощ,която не можеш да намериш в този форум.А това,че си сменяш никовете-
    FVXS и HP,само потвърждава твоята шизофрения/раздвоение на личността/.

много добре че не си боледувал ама сметна ли далаверата

офертата е още валидна само че миниму 10 машини и доставката ще ти я направя безплатна при сума над 12 000 лева

и тогава да видим кой е "болен мозък " както обичаш да обиждаш !!!!

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Понеже всички виждаме и знаем колко си в час с всичко-термометри,монтажи,цени,маслени трапове(веднага си направил корекция на поста си от 20.46 )закони,калибриране,дешифриране,мастурбиране и т.н.,то аз отдавна съм се отказал да ти направя нещо.Само дето ми е кеф да се заяждам с лаик като теб и си умирам от смешките ти,написани толкова цветно и просташки.Добре,че има тема като тази,че всички да имаме на кого да се посмеем.
    И ако може да си оправиш правописа ,че и дете в пети клас ще се хили на бисерите ти.

5. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    Понеже всички виждаме и знаем колко си в час с всичко-термометри,монтажи,цени,маслени трапове(веднага си направил корекция на поста си от 20.46 )закони,калибриране,дешифриране,мастурбиране и т.н.,то аз отдавна съм се отказал да ти направя нещо.Само дето ми е кеф да се заяждам с лаик като теб и си умирам от смешките ти,написани толкова цветно и просташки.Добре,че има тема като тази,че всички да имаме на кого да се посмеем.
    и аз се радвам че мога да се изкажа

пък не знам какво ти пречи че съм поправил нещо

и май бая хора тука дрънкат неща с които да заблудят другите

като почнем от цените и стигнем

до тампоните !!!

ха ха

на нов климатик тампони щото разбираш ли той вибрирал !!!!

ти наясно ли си въобще с мултисплита че ми писа горните смешки ??? ))

или то за сметка на клиента що да не си правим експерименти !

бате праописа не моем го опраим шот съм ШИЗО ... ха ха ха

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

не се пише сменка,а сметка.
    Ебати бързата реакция.

7. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    не се пише сменка,а сметка
    точно така поне има кой да чете !
    я кажи сега една мултисплит система с многокомпонентен фреон примерно с две тела как работи и как си събира фреона преди да превключи от едно тяло към друго ????

и както не един път съм казвал някои модератори играят с някои потребитебли които пък имат задачата да дрънкат разни неща и да манипулират общото мнение !!! но не с много голям успех

пример

valen _1 играе с jory и още някое магаре но още несъм откри л за коя фирма но скоро и това ще разбера !!! )))

и не разбрах за цените http://pics.data.bg/albums/5824/sss/...uokloluoluokl2

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Ей, БУТКА, (не се е_авай,много). Не те познавам, симпатичен си ми .. Но аз няма да те спася, като те бият... даже и във Варна...Но ако трябва, ще ти помогна..

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

По въпроса за мултитата и колко съм в час- В горната част на бул.Черни връх има вляво бензиностанция ЕКО. Още 200 м нагоре отдясно има комплекс от 10 блока-Витоша Тюлип. Във всяко блокче слагам по 13 мултита.Инвеститора е AFI EUROPE ,фирма,част от фамилията Ротшилд .Дали те ще изберат фирма,неотбираща от мултита за обект за 100на милиона? Или може би не са чували за компетентното ти мнение?

www.vitoshatulip.bg/Location.html#/home/
    Гледай и се образовай.И фреона не си го събира бе.......Къде си виждал такава работа?Ако можеш да се напънеш и осмислиш как работи VRVто,ще осъзнаеш колко глупав е въпроса ти.

11. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

vanko68, защо се хващаш на изказвания...? и почваш да пишеш какво си ти...?Остави Бутката на мен и отговаряй на другите..

12. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Очо
    Ей, БУТКА, (не се е_авай,много). Не те познавам, симпатичен си ми .. Но аз няма да те спася, като те бият... даже и във Варна...Но ако трябва, ще ти помогна..
    ами ходи и у Бургас ако искаш !!! все тая знаеш къде съм добре дошъл !!!!

и както съм казвал се изказваш непоготвен

и умната кой кого !!!!

http://pics.data.bg/albums/5915/shus...1439032_00_600

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

ОЧО-Няма друг в момента на зор. Будката е най-,ама не знам вече за къде е.Пък и трябва да си помагаме.Няма да ти е лесно.
    Я,няма нищо за мен.Натъжих се нещо.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Ee, с БуТката си имаме приказката, уважавам го, без да го познавам.. Ама да го духа, в повечето случаи... Не ще да се заяжда с мен, вече, ама пак ще го питам...

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Е сега като ти обясни,че за духането е необходим специално калибриран инструмент,какво ще го правиш,а?
    Май му дойде нанагорно и си легна да асимилира възприетото,че то при него си е зор.Ще го чакаме ли утре (днес по-късно) да се появи пак,че да оживи и разнообрази скучния ни животец?

17. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Нали виждаш какво става! gdenov,deian,enkov,valen1 като ги няма всичко умира.. Е, включват се и Тимбърлейк и Йори и Диндо и други... Ама,...Абе не сме се събрали да плачем, я ПО-ВЕСЕЛО...

18. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Преди малко Дайкинът пак завибрира леко, явно измокрен и зъзнещ. Веднага излязох да видя как се държи външното тяло. И какво да чуя? Бръмчеше така, зякаш тенекия е опряна до компресора му. Разклатих го, докато бръмченето спря. Доста силно се усещаше и вибрацията с ръка. Но самото клатене, както забелязах, се дължеше изключително на въпросните тампони. Самите стойки са доста здраво прилепени към стената, въпреки че са на по един болт.

Пак казвам, ако исках вибриращ климатик, за тези пари щях да си взема два китайски и нямаше да му мисля.

За тръбния път. От 2002 година при баба ми има едно LG. Тръбен път по-малко от метър. Вътрешно и външно са буквално залепени едно срещу друго - единствено стената ги разделя. Този климатик работи и до днес класи над Дайкина ми, никога и намек за звук от външното под каквато и да е форма. Веднага бих заменил Дайкина си за нов такъв, но уви, такива качествени корейски машини едва ли вече се внасят. Фреонът му е от стария и никога не е шумял. А, да, никога не е минавал профилактика и подобни процедури. Не че му правя реклама, ама да можеше и Дайкинът ми да работи така, какво по-хубаво от това...

Според мен въпросната фирма, на която няма да споменавам името, лъже хората, че продава качествени машини, а всъщност това са Хайери в пластмасите на Дайкин. Скоро смятам да пусна клип в нета, така както има един готин клип с шум от Тошиба. На моя клип ще има името на фирмата, от която е това чудо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 20 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Размисли и страсти
    От nmdimitrov във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 05-01-15, 00:09
  2. Размисли за субтитри и звук
    От abv във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 9
    Последно: 08-05-12, 17:54
  3. Наблюдение и размисли относно хладилници
    От compressor във форум Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-07, 16:20
  4. Малко страсти - о/с Р4@5.2 vs. FX55 :)
    От FearMe във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 11
    Последно: 07-08-06, 11:29
  5. Бай Стамат или малко размисли...
    От DarkRose във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 16
    Последно: 02-12-05, 23:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе