FTXS 25 ще свърши работа също. Холчето е компактно.
FTXS 25 ще свърши работа също. Холчето е компактно.
Поспори малко,да не ти се сърдят после,щот за 2 бона бая хубава машинка можеш да вземеш.
Знам ама дядото е овен и не ми се спори
Това 25 по старите обозначения, на 9-ка ли отговаряше? Не знам дали има значение, но като строяхме апартамента и заложих тръбите на климатика с кабел за захранване предварително. Тогава ме питаха и казахме, че ще слагаме 12-ка и тогава ми сложиха тръбите. Да няма разлика ако са ми сложили тръби за 12-ка, а аз да сложа 9-ка.
Този пост е редактиран от stensy; 27-11-16 в 22:52.
Тръбите вероятно ще станат ама 2к за тоя климатик си е пари на вятъра.
Няма проблем с тръбите,малко вероято е да са положили тръби 6и12мм.в стая 13м2.Стандартно моделите до 35-ца са със 6и10мм,ако пък са ги объркали (6-12)се заваряват тръби и работата заспива.
П.п. Цената не е 2000лв. а доста по-ниска.
Този пост е редактиран от necata2; 27-11-16 в 23:20.
HITACHI RAK 25 PSB/ RAC 25 WSB и MITSUBISHI Heavy SRK/SRC - 20 ZM-S са по-добри за помещението от дайкина. Единият е по-скъпичък, другият е по-евтин. В зависимост от това, дали са сноби или ценят парите, нека избират
Той Алекси щото е такъв разбирач, затова има толкова зачерктнати машини в подписа си. Дайкина не е лош за парите си. Да го взимат и да са живи и здрави!
Това са климатици ползвани по 8-10г и тогава зачеркнати ,само едно изключение има
Додо тук направо ме изгуби,Тва Хеви изобщо не е по-хубаво освен с цената,а Хитака е над 2500лв.
Ами висок клас е Хитака .. ако видиш как работи почти всичко останало ще ти се стори пръчка откъм комфорт