Видях тази машинка в един офис и реших да я снимам. Въпроса ми е някой виждал ли е такава и какво представлява? Според мен е машина за овлажняване и пречистване на
въздуха или нещо подобно.
Видях тази машинка в един офис и реших да я снимам. Въпроса ми е някой виждал ли е такава и какво представлява? Според мен е машина за овлажняване и пречистване на
въздуха или нещо подобно.
Цена, 1000 или по-малко?
Има ли ползи от това нещо. Някой има ли наблюдения?
Някой казват,че са много доволни,ма 1000 левова проверка си е малко скъпа.
Но ако купиш подобен уред за 100лв. ще те човърка подсъзнанието, че за толкова малко пари е пунта мара и пак не е добре. Такъв уред трябва да ти го продаде баш търговец. Сладкодумно и убедително да ти вземе 1000лв, и да си тръгне човек от магазина с широка усмивка.
Теси има подобен уред уж с всичките екстри като Дайкина за под 200лв. Ползвах го малко, но после се преместих в новия апартамент, в който има климатици и си седи в кутията сега. Върши работа, убива миризмите, но не мога да кажа, дали ще пречиства толкова добре, колкото въпросния Дайкин. Тесито също е наполовина на размера на Дайкина и предполагам има по-малък дебит.
Здравейте,
търся малко информация за въпростните климатици,надявам се съм на правилното място.
Daikin FTXM42M / RXM42M,
Daikin FTXM50M / RXM50M,
Daikin FTXM60M / RXM60M
Защо и 3-те климатика са с еднакви външни тела,поне по килограми,т.е. само софтуерна ли е раликата им.Кой от тях ще е оптимален за 32кв.м г-образно помещение,Целта на занятието е главно отоплението,тухла има изолация и пвц дограма,но прозорците са малко повече.
За кой град на България става въпрос?
Пловдив,иначе предполагам във всеки град на българия външните тела са еднакви....по килограми.
Не се е бъзикал , най вероятно е искал да разбере климата и по точно влажността .
ДайНеДай ,
Правилно предполагаш. Аз пък предполагам, че във всеки град изолацията е еднакво дебела? Иначе, ако това са алтернативите, то вземи 50-ката. Предполагам също, че повечето прозорци не са повече, отколкото една 50-ка на Дайкин да може да се справи. Ако обаче са повече от това, то вземи 60-ката.
Моля да се фокусираме върху външните тела и въпроса ми свързан с тяхните параметри.
Съвета на фирма,беше както очаквах, да се вземе най големия вариант, т.е. 60-ката.Аз поради бюджета клонях към 42-ката,но явно няма да е тя,защото от ФИРМАТА заявиха че покривал до 33кв на отопление(а и модела бил нов и не е зимувал още) и при минусови температури щял да се задъхва.Според мен и 50-ката ще се справи и както казваше един мой учител "не е нужно да бием колорадския бръмбар с атомни бомби".