Gree GWH24KG-K3DNA6G Change или японец....употребяван.
Gree GWH24KG-K3DNA6G Change или японец....употребяван.
Аз ако имах такъв бюджет нямаше да питам за нещо до 1600 лв. Все пак благодаря за препоръката.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 18-02-17 в 11:21.
Евтиното се плаща два пъти така че помисли преди да ги хвърлиш за нещо такова.
Sent from my K012
По-добре не бързай и събери още 600лв. и си вземи както ти казаха Fujitsu 18LFC.Всяка година не се купува климатик така че послушай съветите ни.А ако си решил да се давиш давай.
Вчера закупих Toshiba 406 pdr от варна клима.Още не са го монтирали но ме убедиха че е много добър за моя първи етаж
Темата е "Daikin - мнения за моделите на тази марка". Tоshiba RAS-406PDR няма нищо общо с това.... Пожелавам Ви качествено обслужена машина, качествен монтаж и безаварийно използване.
Aleksandars като каза ....или японец употребяван се позачетох за тях и ми хареса тоя варянт.Благодаря ви за мненията, ако не бях споделил тук сигурно щях да взема новия дайкин и да си блъскам главата.
- - - - - - - - - -
Прав си извинявай
Излезе ценовата листа на Daikin за България за периода 10.04.2017г. - 31.03.2018г.
Урурото е мръднало леко май...
Тя цената му на Уруруто върви нагоре всяка година. Старите модели антикварна стойност ли имат?
Нагоре или надолу върви? В интернет гледам 25-цата вече я продават за 3400, 35-цата за 3900. Ако цената на тока се вдигне още, ще ги пуснат и по-евтино.
Малко ми е странно, за подовия чак есента ще има данни за ефективноста. Иначе продължават да предлагат и стария подов с 401 на същата цена като новия. Не биваше ли да е по-евтин...
Стария ще го спрат като пуснат новия на R32,каквото има по складовете на R410a това ще е.Иначе цените са винаги на горе при всички.
Още един нов модел на R-32, който ще бъде в обръщение догодина----> FTXC-A---RXC-A.