То че е базов се вижда,и парите ще са му толкова,ама поне пускат всяка година нов модел,другите които пускат всяка година модел са Мицубиши Електрик .Другите производители спят по 3-4г.
То че е базов се вижда,и парите ще са му толкова,ама поне пускат всяка година нов модел,другите които пускат всяка година модел са Мицубиши Електрик .Другите производители спят по 3-4г.
То като смениш една буква, не го прави нов модел....Пък и като вадят, нещо гледам ги няма...Или само да викаме, че има нови модели, ама кога ще се появят?!
Здравейте,избрал съм си ЕМУРА с бюджет 2000 предимно за охлаждане през лятото 20 квадрата г.д юг изток : ) София . Разглеждам в pazaruvaj.bg, но съм объркан защото има не малко модели
Децата и те биха гледали в пазарувай.бг, ориентирай се към фирма занимаваща се с монтаж и тъговия на климатична техника. Търси 25ца за тази площ. Все пак ако ще го ползваш само за охлаждане, погледни и по ниския клас машини.
FTXJ25MW / RXJ25M - 2 322 лв.
FTXJ25MS / RXJ25M - 2 355 лв.
FTXG25LW / RXG25L - 2 273 лв..
FTXG25LS / RXG25L - 2 303 лв.
FTXG25LW / RXLG25M - 3 882 лв.
FTXG25LS / RXLG25M - 3 912 лв.
Това са емурите с цените от ценовата листа на Daikin.
Първите два са с хладилния агент R-32.
Третия и четвъртия са с хладилния агент R-410a
Петия и шестия са до -25гр.
Разликата между първия и втория ,третия и четвъртия,петия и шестия е в цвета на вътрешното тяло.
Ами дова горе долу ме ориентира,но как да реша кой агент да избера аз други цени гледам нещо ддс да не е объркано http://uploadpie.com/oLfku
Имай на в предвид, че при Емурата тръбното трасе тръгва назад, няма заготовка за ляв/десен монтаж.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Има ли възможност за връзка с холендър, който да не се намира в стенния отвор, за по-лесно сваляне на вътрешното тяло, без да се налага обратно изтегляне на тръбния път отвън?
Да ,при дупка пробита в левият край, щуцерите са зад вътрешното тяло и всичко е обслужваемо.
Тия които съм посочил са актуални модели,тези които завършват на RXG25K са стари модели.Един господ знае откъде са изкопани.Ако не те интересува цвят се вижда че белите са по-евтини.Вземи от тези с R-32 .Те са съвсем малко по-скъпи от тези с R-410a. пък за конкретните цени ,естествено ,че ще има малки разлики между отделните фирми.
Иване, ако сте прав, това означава,че няма къде да го поставя
- - - - - - - - - -
Най-много ми помогна Емил Василев : )
Прав съм, ако има външна стена винаги има възможност, стига да не е цялата в прозорци.
Емурата е страхотно красив климатик.
Когато пишеш мнение,се обосновавай!
В противен случай не пиши!
Този пост е редактиран от avenger; 06-08-16 в 08:18.