Здравейте, след доста четене и умуване се спрях на Daikin FTXZ50N/RXZ50N. Надяам се, че ще успее да топли стая 47 квадрата с изолация (117 кубика).
Поздрави
Здравейте, след доста четене и умуване се спрях на Daikin FTXZ50N/RXZ50N. Надяам се, че ще успее да топли стая 47 квадрата с изолация (117 кубика).
Поздрави
На тези Даикин-и, духа ли студено надолу? Голяма фуга има между клапата и пластмасата и ми се струва, че може да слиза студено надолу, без значение накъде е насочена клапата.
FTXB35C2V1B е модела.
Благодаря!
Някой има ли сервизното на FTXS.Ще съм му много благодарен.
Това ако върши работа- http://r410a.ru/upload/daikin/SM_Si04-803_FTKS-E.pdf
Благодаря ivan74 .Според мен промяна в алгоритъма за дефрост между FTXS и FTXM няма.Така че дефрост на 20 мин. е някакъв бъг.
От това, което прочетох от сервизното, минималния интервал между дефростите е 28мин. Обаче не видях детайлно какви са условията за влизане в режим разскрежаване. Моля, ако може да ги предостави някой.
Някой спомена из темите, че имало дефект в платката на външното. Нали са в гаранция? Би трябвало фирмата да си го оправи.
Този пост е редактиран от avenger; 05-04-18 в 21:48.
За тази ценова листа пише,че е до 31.03.2019г.
Daikin Stylish – Елегантен дизайн и Smart технологии
Спечелете чисто нов климатик Daikin Stylish в играта на Daikin до 31 май 2018 г. Ревю на новата серия климатици на Дайкин.
Прочетете повече за Daikin Stylish в SetCombG.com >>
Колеги, моля за джокер .....Верните отговори в играта нали са два?
1 и 2 Нали???Кои от следните характеристики притежава Daikin Stylish?
Безшумна работа
Сензор "Мрежово око"
Интелигентен уред за мъфини