Точно така edi1 заради това Е.С. ще въведе нови стандарти за определяне на COP от догодина по точно "среден"COP подобно на японският APFПървоначално публикувано от edi1
Точно така edi1 заради това Е.С. ще въведе нови стандарти за определяне на COP от догодина по точно "среден"COP подобно на японският APFПървоначално публикувано от edi1
Ей сега си навлече гнева на Дайкинистите 9 планини ще прекосят в 10-а ще идат, но ще ти оборят тезатаПървоначално публикувано от Kasap
Аз вярвам на ценовата листа която Бител ми изпращат при смяна на цените им. Качвам я за да няма съмнения че лъжа.Първоначално публикувано от digunan
Е......, че това е нормална ценова листа
Каквито и таблички да ми публикувате, не можете да ме убедите в нещо което не е така. Ясно ми е, че вие като търговец просто искате да запазите високите цени там където продавате. Днес Бител - обаждах им се както казах по телефона и потвърдиха цената от 1469 лева. Още повече, че и получих отстъпка от 5 % в/у тази цена. Още повече, че ако ми се проследят мненията се вижда, че съм един обикновен потребител, който си търси да си купи климатик за разлика от вас, който на 100 % е сигурно, че сте търговец. И така - ако поне малко искате да бъдете коректен - обадете им се утре, като обикновен клиент и ги питайте колко е цената на климатика. Ако отново твърдите, че е 2000 лева, ще помоля друг участник от форума да им звънне и да пита и той и ако се окаже, че лъжете да го потвърди тук, за да се разбере как търговци като вас просто надуват цените.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Лека вечер и се извинявам за острия тон, но вашето просто е меко казано наглост.
п.с. поръчах си климатика днес в Бургас на цена 1650 с включен монтаж - видях със собствените си очи климатика в офиса на фирмата утре ще ми го монтират. Не го вземам от Бител единствено поради причината, че не монтират - въпреки това ми обещаха и фирма, която да ми го монтира на цена от 150 лева, но въпреки това предпочетох да е от фирма от региона за да нямам проблеми с гаранцията впоследствие.
И от тях да си поръчал нямало е да си на голяма печалба По-добре местна фирма, че при евентуален проблем (дано не му се случва) ще реагират бързо. Честито и наблюдавай да направят качествено монтажаПървоначално публикувано от digunan
гледайте сега какво прави една буква в името и модела наздраве
digunan да не бъркаш FTX50 с FTXN50 .. че 2та модела не са еднакви .. втория е нов олекотен китайски модел с компресор Ричи и неясни ( но със сигурност по ниски) възможности ,все още не е презимувал ..
И аз имам едни такива съмнения като Alexi, дано не е така.
Не - не бъркам :D Поне 10 пъти исках от тях да уточним, кой точно е модела. Освен това говорих и с техниците ( никога не се доверявам напълно на каките в офисите) Още повече накарах ги да подпишем предварителен договор, където моделът е изрично уточнен. Още повече, че го видях и в офиса, по телата си пише това което трябва да пише А и като го монтират ще бъда там, така че няма да е FTXN със сигурност.Първоначално публикувано от Alexi
digunan, да се похвалиш след монтажа. Надявам се излишно е да напомняме да си отваряш очите при монтажа и без вакуумпомпа да не прекрачват прага ти! Хайде хаирлия да е както се казва
О да - задължително, когато говорих с техниците попитах вакумират ли. Отговора им беше, че ако някой не го прави значи просто не си разбира от работата.Първоначално публикувано от Friend
Във връзка с вакумирането - 2008 година купих друг Дайкин - японски на 100 волта - за съжаление останах адски недоволен от фирмата, от която го поръчах - няма да крия името и - Термо-клима- офис Ямбол. "Техниците" бяха две момчета на по 18 години сигурно ( нищо лошо срещу възрастта им ), но на 100 % останах сигурен, че това беше максимум 2 ри монтаж, който извършват. Не вакумираха. Външното тяло изобщо не беше нивелирано, но го оправиха след, като видимо вече ми личеше, че трудно сдържам нервите си. Веднага се обадих в централния им офис във Варна и ги попитах не вакумират ли. Този, който ми отговори, се представи, като собственика и каза, че не било задължително - отгоре на всичкото се държеше адски нагло. Както и да е - аз все още съм убеден, че климатика не работи на 100 %, както би трябвало точно поради това, че не вакумираха.
Нещо против мен ли имаш?
Не ми пука дори и за 100лв да ти го продават честито и файдата е за тебе вярно е че Бител продаваха на старата цена седмица две след като Атарото дигнаха цената. Малко по късно ще ми кажат от Бител дали има разлика в ценова листа и продажби та ще мога да дам точен отговор.
digunan, да не си градски, и аз съм от Ямбол.
Не - нищо против теб нямам и няма и как да имам по простата причина, че не те познавам, а и не искам. Подразни ме начина, по който навсякъде даваш компетентно мнение, че не можело повече да се намери на старата цена. Аз лично, благодарение на интернет и на любезните хора в този форум намерих поне 6 фирми ( 2 от Пловдив и 4 от Бургас ), които го продават на цена между 1500 до 1700 лева с монтажа. И ще бъда особено благодарен ( незнам дали ще имаш толкова смелост де), ако наистина днес след като/ако се обадиш в Бител и ти кажат цена 1469 лева го обявиш в темата.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Благодаря за вниманието - с това приключвам диалога с теб. Успех.
@ edi1 - не, не съм от Ямбол, а от Карнобат, но тогава след като избрах Термо-клима офиса в Ямбол ми се падаше най-близо.