Май ще си остана аз с тоя дрънкащия климатик, за който хвърлих една шапка пари /още го изплащам/. По-добре да бях взел една Осака, поне нямаше да имам претенции по нея. Даже за тези пари - три Осаки и щях, и пари за почивка да имам...
Май ще си остана аз с тоя дрънкащия климатик, за който хвърлих една шапка пари /още го изплащам/. По-добре да бях взел една Осака, поне нямаше да имам претенции по нея. Даже за тези пари - три Осаки и щях, и пари за почивка да имам...
И аз имах подобен проблем, оказа се моторче на турбината-замениха го гаранционно и сега е добре
Много вероятно да имаш лагерче на мотора на втр.тяло останало на сухо и свири,но за целта трябва да се махне мотора и да се сменят лагерите.Ако друг път не си разглобявал такова нещо повикай някой читав майстор.Имаше такива случаи много с Панасоник.Ремонта не мн.сложен ама разглабянето е голямо.
Капсулован е статора,а лагерите не са ли в едни метални черупки на двата края на оста?
Съжелявам, не знам но защо да не опита гаранцията
Най-добре,обаче не се знае кой е вносителя и какъв му е сервиза.Да не набедят човека,че параноик и,че се чуват странни шумове?
То и на мен не ми вярваха, но дойде ТОЙ и разпозна дефекта
rony, това за моторчето и аз си ги мислех, и нещо такова се надявах да чуя. Можеш ли горе-долу да го опишеш този звук?
Относно гаранцията: Купих го и ми го постави vanko68. Звънях му - номера му не е вече този. После разбрах, че вече не се занимава с това. Гаранционната карта ми е от Атаро. Писах им мейл /на бургаския клон/, не ми отговориха. Една година още ми остава гаранция. Април ще им звъня по настоятелно явно.
A кой е ТОЙ?
Абсолютно аналогичен случай и при мене.Шумът е подобен на варенето на вода в чайник- та самият Ванко видя 25-та и Атаро призна гаранчията от името на бившата му фирма
Това е направо "пробив в системата".
Само не разбрах директно на Атаро ли да звъня? А вътрешното ти го взеха или на място стана смяната?
Ванко от името на коя фирма ти го продаде
Сега не ми е на чалъм, но утре ще видя.
и на мен ми го сложи ванко...да чакам значо скоро да почне да свири ли
ъъъ...климатика ми сложи де.
Чукай на дърво, че е много изнервящо...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330188674[/time]_________________________________________________
Фирмата е "Интертермо" ЕООД - гр. Ловеч, това добре ли е?