що метла бре АВЕНДЖЪР......обидих някой ли,писах глупости или ти си поредния комплексар с ВИРТУАЛНА ВЛАСТ.......
що метла бре АВЕНДЖЪР......обидих някой ли,писах глупости или ти си поредния комплексар с ВИРТУАЛНА ВЛАСТ.......
Защото постовете ти са неграмотни и в повечето случаи - безсмислени.Държиш на всеки новодошъл да обясниш как климатиците втора употреба са върха на сладоледа,а новите са най-големия боклук,който съществува и възхваляваш до Бога - 1 единствен човек от форума.Между другото защо не започнеш анти кампания срещу новата техника,пишейки гневни имейли до производителите й?Не се ограничавай само с форума,бъди новатор!
Ми селско момче съм-кво да направя.......А да си направил разлика между две неща и да препоръчаш по--доброто е само плюс за питащия,като решението е изцяло негово.Форума ее за взаимопомощ и кадърните хора трябва да се знаят,щот мннията от недоволни клиенти са достатъчно много.Пък и кой си ти бре......критик ли,ГОСПОД БОГ ли
По моя казус с монтажа на Уруру-то, тръбния път ми стъпва на 5.5 метра като освен това са необходими и три 90° чупки ( 2 от тях са до входа на тръбите в помещението, като 3тата е на самия вход)*. Мисля, че е прекалено много и най вероятно ще го слагам извън терасата. Чупките отново ще са 3*, но тръбния път излиза към 3.5м
Забелязвате ли стремглавото покачване на цената на климатиците от тази серия в България? Тези сарайки имат направо антикварна стойност. Аз ще го ползвам 5-6 години и като гледам ще мога да го продам за повече, отколкото го купих нов. Има нещо ненормално тук.
Има нещо такова :D
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
А много хора твърдяха, че климатика не е инвестиция..
Сега извън кръга на шегата, лято е - търсенето е увеличено, нормално е цената да се повиши.
Точно пък Daikin си имат ценова листа за цялата година и цените не могат да варират много от посочените в нея.
Да бе, да....то затова почти всички ще се " избият"да се цакат с цените на кошниците...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Та значи модела е от 2013 година, а цената му всяка следваща година зависи от вносителя така ли?
Не от вносителя, а от Михаел
Sent from my LG-D855 using Tapatalk