Господин Михаел Хаас, човека определящ цените от високия замък в Австрия Или както се казва търговския директор за източна Европа на Daikin.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Господин Михаел Хаас, човека определящ цените от високия замък в Австрия Или както се казва търговския директор за източна Европа на Daikin.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Абе сега погледнах може въпросния модел в заглавието да се намери все още под 4200 тук таме, което е близко до миналогодишната цена, но е странно цената да върви нагоре с течението на времето според мен.
https://drive.google.com/file/d/0B64...w?usp=drivesdk
Следваща стъпка монтаж. Хитачито изглежда като недохранено момченце пред Дайкина.
Дали да не сложиш конзолите от 3-ка ламарина....
Чакам наличност на Родигас, а тях ги дават до 140. В каталога пък жабарите твърдят, че конзолите им издържат х3 обявеното - почти половин тон.
Тези, които са за големи товари, не са от неръждавейка. Използва се топлоогънат стоманен профил, дебело поцинкован.
Излишно се притеснявате за стойките. Важно е крепежа да издържи. За двойката не е проблем 60-70 кг.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Малко снимки от монтажа.
20160802_093807.jpg
20160802_100847.jpg
20160802_105243.jpg
20160802_154920.jpg
Много тиха машина, охлажда прекрасно. Консумацията е 90 вата, закачил съм и ватметър за повече информация след няколко дена.
пп Външното тяло е изключително тихо.
И сега каква е ползата от това уруру-сарара, през зимата изсушава въздуха, а лятото какво правеше?
Ти пробва ли го как работи?
Кое е обратното на зимата? Въобще това уруру-сарара може ли да се спира или работи постоянно?
On demand е, още не съм имал време да си поиграя. Плазмата се усеща различно от йонизатора на Хитачито.