Страница 13 от 38 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 569
Like Tree402Одобрявам

Видяхте ли новия FTXB-C

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Отговор: Видяхте ли новия FTXB-C

Цитат Първоначално публикувано от emil vasilev Виж публикацията
    Вземи тогава онова gree electric. Ти се притесняваше ,че няма кой да ти го инсталира в Силистра.На страницата си са посочили някакъв дистрибутор в Силистра. Върви и провери. И ако ще го слагаш ,после сподели впечатления.
    Сега като се загледах в сайта им видях фирма в която не съм проверявал и утре ще го направя.

Alexi това какво трябваше да означава?

2.  

3. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

хубава силистренска е станала темата.
    поне наистина ще се разбере дали са читави машинките.
    когато падне снега и студа може да се организираме на кана хубаво румънско винце и да обобщим резултатите.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

50-та не ги правят в Чехия,на кашоните пишеше Малайзия или Тайланд по спомен.Слагали сме няколко и като качество,изработка и вложени материали отстъпват много на малките модели 20,25,35,Вътре са като Китайския Дайкин от който имаме с разцепени пластмаси като на Мидеа.
    Сега тествам една 25-ца и скоро може да напиша малко впечатления които ме изненадаха приятно.

5. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Малайзийски са. Не знам как може да се различават материалите, при положение, че идват от едно и също място, но не мога да твърдя нищо - не съм се занимавал да изучавам тези жалки подобия на климатик в детайли.
    Aleksandars и P.Hristov харесват това.

6. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Тук има едно малко видео представяне , на плюсовете и минусите от колега.
    Daikin FTXB
    Този пост е редактиран от bobovo; 27-11-15 в 20:51.
    estqwerty, necata2, pulsedriverbg и 1 други харесват това.

7. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Големи разбирачи!

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Дайкинчето си бачка безгрижно , тихо без да създава проблеми , без да го спирам отоплявам и коридора и съседната спалня отчасти , месечна гълто не повече от 35-40 лева без да се гаси. Само веднъж ми дефростна наскоро и то за 3 минути общо.

10. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Браво това да се чува и занапред. Дръж ни в течение как се държи и при по сериозни отрицателни температури.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Цитат Първоначално публикувано от dragomir7708 Виж публикацията
    Дайкинчето си бачка безгрижно , тихо без да създава проблеми , без да го спирам отоплявам и коридора и съседната спалня отчасти , месечна гълто не повече от 35-40 лева без да се гаси. Само веднъж ми дефростна наскоро и то за 3 минути общо.
    Става дума за помещението от 9м2 с 25ца ли? Аз скоро ще дам впечатление от 50ката.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Цитат Първоначално публикувано от pulsedriverbg Виж публикацията
    Аз скоро ще дам впечатление от 50ката.
    Значи,все пак си се спрял на нея. Много интересни ще са впечатленията при много студено време.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Цитат Първоначално публикувано от emil vasilev Виж публикацията
    Значи,все пак си се спрял на нея. Много интересни ще са впечатленията при много студено време.
    Аз не бих се спрял на нея, но бюджета на ползвателите това позволи. Другия вариант бе Мидейката. За Грее в Силистра никой не го предлага .... имали само 9ки и 12ки .... много странно.
    Мисля да му лепна един ват метър и да видим от 15ти декември нататък какво ще изхарчи, че ми е адски интересно. И колко ще топли де

14.  

15. Senior Member Аватара на ivan74
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pulsedriverbg Виж публикацията
    Мисля да му лепна един ват метър и да видим от 15ти декември нататък какво ще изхарчи, че ми е адски интересно. И колко ще топли де
    Имаме ли вече първоначални резултати и впечатления от 50-ката?

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Беше пуснат само за 24 часа и стопли без проблем при външна температура около 0/6 градуса , но консумацията все още не се следи тъй като чакам да ми услужат с ватметър. Студиото все още не работи поради довършителни работи по него /майстори ...../, но целта е в петък или най късно събота да отвори врата. По подробна информация ще дам след като го поогледам известно време, но веднага ще дам отзиви. Малко съм маняк на тема тишина .... така че ще съм доста критичен в тази насока

EDIT:

При външна 2гр и зададена 25гр - консумацията я държи на около 1кВ. При зададена 23гр. консумацията пада на около 650В. За 2та часа в които го следих снощи не направи дефрост. Към 19и30 е оставен на 19гр. и по късно ще разбера колко е изхарчил до към 10ч днес. За първи път се пуска отоплението в помещението, така че все още не е отоплено/а и може би никога няма да е, но да видим/. От дограмата доста лъха хладина и врата трябва да се регулира, че не затваря добре/уж е нова постройка и за първи път се използва помещението/. Иначе си затопля помещението до нормални нива. Шума на вътрешното тяло не е никак пренебрежим, но в работната обстановка не е много натрапчив. За в къщи дори и за 18ка не бих го издържал А вентилатора стои на минимални обороти като само сменя консумацията при промяна на зададената температура.

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от pulsedriverbg; 18-12-15 в 23:49.
    estqwerty одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2015

Здравейте,от 1 месец съм горд собственик на FTXB-35.От 2 седмици го ползвам без да го изключвам,понеже от тогава застуди във Варна,и очаквам да видя сметката за тока.Климатика се държи добре в 18m2 с вътрешна изолация,дограма и на 1-ви етаж.Когато на дистанционното е на 21гр. в стаята е 22-стори ми се странно но и втория термометър го доказва.Прави ми впечатление,че когато беше по топло навън през деня,правеше по-често дефрости от колкото сега през нощта,когато навън е по-студено.Дали има някаква логика или аз съм се заблудил нещо?

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

по скоро е работел он/офф
    mirandi одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 38 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Новия флагман на LG - H09/12MW
    От cooler във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 225
    Последно: 08-01-17, 00:26
  2. Отговори: 24
    Последно: 19-08-16, 01:26
  3. Видяхте ли новите Bi-Metal тръби?
    От Mega във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 12
    Последно: 21-05-11, 06:42
  4. Видяхте ли това безумие? :))))
    От RadoD във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 15-12-04, 18:11
  5. Видяхте ли новия eng-bg преводач
    От Kico във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 17-10-03, 02:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе