Този пост е редактиран от avast3; 22-06-16 в 21:30.
Който иска каквото иска това да си купува,има много Китайски марки които си мислят, че могат да правят климатици.Само където като си ги разглобиш и освен Китаец друг не може да ги събере както са били.
За мен Мицубиши Електрик, Дайкин и Фуджицата са машините за Европа.
Sent from my Xperia M4 Aqua using Tapatalk
Нали уж ниския клас модел в минусовите температури не топлел .... е тоя си духа доста горещо! Прекъсва от време на време, но си остава страхотен според мен за цената за която се плати. За по малките варианти не знам,но на този си пише, че е направен в Малайзия.
Няма нужда да си плюете едни други стоката. Има за всички. Ясно е че в ентри линията на дадена марка има поспестено от това онова. Кофти става когато топ моделите се излагат, а не е като да няма и такива моменти. Факт..
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Говорех за Китайци от рода на Нео,Беко,Трео, Финлукс,Аукс,Грии и други. Иеан74
за Фуджицата мога да ти кажа една малка тайна,от есента започват да продават Японската Нокрия Х на Европейския пазар на 230v.
П.Христов в Япония до колкото са ми казвали вносители, новите и топ моделите им нямат право да се продават докато не минат 2 г. Извън Япония със закон,за това ги няма тук повечето,
а до колко се спазва закона се вижда.
Хаха чакай да не падна. На теб са ти казвали .... Когато съм бил в Япония, никой не ми е казвал такива смехории. Просто не ги вкарват тук. Освен това на прехвалените ти марки 80% от машините за евро пазара или се правят в Китай или са сглобени с китайски части в Турция или Тайланд. Аз лично не бих дал пари за единетикет.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Защо не ги вкарват?И ние познаваме хора които ходят до Япония
Пич, в Япония съм бил по работа, а не на разходка, точно заради това съм бил в заводите на Японски производител и съм си говорил с вишите ръководители, а не със сервилни търговци трети разряд. Тая смешка, че имали закон я разправяй на старата ми шапка. Само ще ти кажа, че модела на Sanyo ШикиСайКан се продаваше едновременно и тук и в ЯпонияДруг е въпроса, че Евро цената беше бая по-висока, та мисля това отговаря на въпроса ти.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Necata2, радвам се да го чуя. Нямам нищо против досегашната Нокрия, слагам я с удоволствие, но клиента се дразни, като чуе ,че е китайска.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk