Абе пич аз ти казвам,че не си продават технологиите в Европа докато не минат 2г. ти си знаеш твоето.Кога Пуснаха в Япония R32?Спирам да пиша,че ме нервиш,Продавай си Гритата със здраве.
Sent from my Xperia M4 Aqua using Tapatalk
Абе пич аз ти казвам,че не си продават технологиите в Европа докато не минат 2г. ти си знаеш твоето.Кога Пуснаха в Япония R32?Спирам да пиша,че ме нервиш,Продавай си Гритата със здраве.
Неца, тази Нокрия Х45C2 я гледам и дават страна на произход Китай. Не беше ли цялото им производство изнесено именно там?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Освен Gree продавам много други марки. R32 се продава в Европа отдавна (това, че ти не знаеш е твой проблем), а в Нова Зеландия и Австралия едновременно с пускането в Япония. И понеже си ми симпатичен може да те просветля безплатно, защо трудно влизат тук топ моделите от японския пазар. За да дойде една машина тук, тя трябва да се преработи н ниво дизайн на ниво електроника (разбирай захранване) също така трябва да се сертифицира по евро норми. Това ако не знаеш струва ПАРИ (и то не малко). За да се прецени дали си струва, големите шефове в Япония, питат треторазрядните австрииски търговци (разбирай Михаел), колко от новия модел могат да продадът и понеже на треторазрядния търговец му е по-лесно да залива пазара с китайски бе серия пръчки пакетирани в Чехия и Турция, заявява, че от топ моделите няма да може да продава, а теб те забаква с някакви приказки от хиляда и една нощ.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Дайкин(тите) бая материал са спестили. Едноредов топлообменник, някаква мижава платчица, кабелите се мандахерцат из кутията...
Това като го гледам разглобено според мен става само за охлаждане. Мен изобщо не ме кефи. Зимата коп-а му ще е трагичен.
------------
А Грее-тата, които съм гледал от снимките във форума ме кефят. Китаеца ги е правил за отопление - двоен топлообменник, нагреватели в тавата и на компресора, двойно дроселиране на фреона, читав дефрост, някои имат и плазма - какво ти трябва повече? Мани ги тия дай-кинти.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 22-06-16 в 23:45.
Кабела на ТРВ-то ще протрие тръбата и ще се спука!Истина е. Мой колега работи с европейски и вече има сумати случаи при LG на спукана тръба поради търкане в кичето.
Някво по-твърдо до крана.
може и да греша,но преди 2-3 години САШО не беше ли продал и монтирал топ модел чисто нова японка.
Джак,едноредов е на 20-25 а двуредов е на 35.
Сложи на една маса бобчето и репликата му от Грии KF,който се води най-безпроблемен почваш да разглобяваш и гледаш, ако прецениш че пластмасата,зглобката и липсата на текстилни ленти по всяка триеща част на Грито те устройват взимай.
Неца, добър опит, но пак не ти се получава. И преди съм писал къде се правят пластмасите на прехваленият Daikin -> линк.
Освен това, цената на Change е доста по-добра от тази на B серията. А за липсите на ленти и уплътнения явно не си се информирал от първа ръка, първо пробвай да отвориш някоя машина и после говори![]()
Точно че тази сутрин отворихме един,довечера мога да снимам разликите.
Снимай, може да снимаш и липсата на Йонизатор в B-то![]()
Василев, новината от линка, който ми давате е от 2009 година (или не сте го видели?). От тогава доста неща се промениха. Освен това е смешно да твърдите, че Daikin разкарват стара техника, все пак самите те промотираха B серията като нов продукт.
От 2009 година е, но там пише за какво се създава компанията.
И Дайкин
Този пост е редактиран от necata2; 23-06-16 в 14:27.