Като чета какво сте написали, изглежда, че стария ви климатик е работил не като инвертор а като конвенционален. На бабата конвенционалната Мидея работи по този начин. Ако си бяхте взели Хитачи, щяхте да имате функция , която спира турбината на вътрешното тяло за 210 секунди и я пуска за 30 секунди, когато климатика е в офф, по този начин това веене почти не се усеща. Не съм чувал Дайкин да има такава функция.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 15Одобрявам
15Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от Norek1
 Първоначално публикувано от Norek1 

28-30C ти цака и жената от всякъде....
 28-30C ти цака и жената от всякъде....
 и климата не е влажен колкото на морето, а ми е направило впечатление , че когато има мъгла повече замръзва, но никога не ми е било проблем.За температура дали е достига не съм мерил, просто гледам да ми е комфортно на мен, сега е мерих, като спомена 27гр. но на мен ми е ок така.И така направих замерването днес с един мултицет на Mastech, който има и температурна сонда, колко е вярно незнам, но делението е 1гр., тоест нека да приемем, че допустимата грешка е също +-1гр..Значи условията са сходни и 3те климатика ги огрява слънце днес времето е хубаво.Така ето какво заключи измерването:
 и климата не е влажен колкото на морето, а ми е направило впечатление , че когато има мъгла повече замръзва, но никога не ми е било проблем.За температура дали е достига не съм мерил, просто гледам да ми е комфортно на мен, сега е мерих, като спомена 27гр. но на мен ми е ок така.И така направих замерването днес с един мултицет на Mastech, който има и температурна сонда, колко е вярно незнам, но делението е 1гр., тоест нека да приемем, че допустимата грешка е също +-1гр..Значи условията са сходни и 3те климатика ги огрява слънце днес времето е хубаво.Така ето какво заключи измерването: