аз мисля че така си работи този климатик ,той е доста маломощен .. достига ли желаните градуси ?
аз мисля че така си работи този климатик ,той е доста маломощен .. достига ли желаните градуси ?
още е топло. топла е и стаята. ако духа топло на 27 остави го на 27 ако имаш нужда от топло.
22-24 градуса е още в моите стаи, като само затварям вечер прозорците, без изолация и с двоен пакет , къща, климите са изключени от контактите.
чакай към средата на декември ще се разбере има ли проблем.
Добре де, какъв "конкретен съвет" бихте очаквали. Дистанционно някой на компютър или телефон да направи преглед и диагностика на някакъв климатик. Да уточни дали има проблем и ако има, какъв е точно той. Да даде някакви специални указания (да не говорим ако са по-специфични проблемите) тип "стъпка по стъпка". И собственикът ако разбира въобще нещо от материята да си "оправи" сам климатика. Почти невъзможна работа е това, дори и да има желаещи да се пробват. Няколко пъти го пиша, но е факт. Най-много да се каже - пусни му собствена диагностика ако климатикът има такава. Изключи го от тока и извади батериите на дистанционното. Ако е уточнено каква е точно повредата или поне насочено къде е, има повече шанс за конкретен съвет. Но тогава пак се изисква питащият да разбира от материята, за да направи нещо.
Форумите няма да ви диагностицират и ремонтират битовите уреди дистанционно.