Днес сменихме въпросните две платки на вътрешното тяло! И смятам, че нещата си дойдоха на мястото![emoji846]
Ето и няколко снимки:
Изпратено от моят Redmi Note 7 Pro с помощта на Tapatalk
Днес сменихме въпросните две платки на вътрешното тяло! И смятам, че нещата си дойдоха на мястото![emoji846]
Ето и няколко снимки:
choki_ip, след смяната на платките климатика правил ли е проблем?
[QUOTE=choki_ip;1022526]Не, работи си нормално!
Моя има същия проблем и сега чакам да дойдат да ми сменят платка.
Гледам, че при Вас са сменили две платки.
Ще видя дали и при мен ще сменят две или само една. Дано се оправи, че ми омръзна да се изключва когато си иска, пък и да се занимавам с така наречените "майстори".
Май при следваща покупка ще се ориентирам към Мицубиши...
[QUOTE=tishovalchev;1022842]Със сигурност ще се оправи и ще можете да се радвате на климатика за напред! Аз съм изключително доволен от работата на машината, след като всичко се оправи! Просто сме имали лошия късмет да получим дефектна бройка, но е поправимо! Със всички марки климатици е възможно да има такъв проблем, понякога е въпрос на късмет. А за напред, ако ще слагате друга машина, бих ви препоръчал да сложите подов модел, разбира се, ако мястото позволява. Несравним комфорт създават тези машини!
След смяна на платка на вътрешното тяло вече се оправи и не изключва. ...за което съм много радостенВесели празници на всички!
И при мен се оправи проблема след смяна.