Този пост е редактиран от estqwerty; 12-02-25 в 00:22.
Като гледам няма по чести от 3 часа, както е и при мен, само там от 16 до 18 часа има по чест
kintaro - Да модела Емура на фреон R410А е с външно тяло RXGL, каквото е и на Нексура. Според мен контролен дефрост на 4 часа не е никакъв проблем, с оглед и на това че надали превишава 5 минути.
Това определено е проблем, при FTXMA~RXMA все още не е споделено подобно поведение, дано и няма.
За мен на новата перфера външното тяло е по хубаво от нексура и емура.Доста по голямо,и на кг и на габарити компресора е 800 вата, има много отвори(10) за оттичане, фреона е по малко 950 грама но е на r32 а за там винаги са по малко сравнение с r410
Това е много хубаво, защото се наблюдава надграждане, което рядко може да се види в днешно време.
те подлежат на модване тия дайкини но не са ми паднали още в ръцете![]()
7 мин е гледам стандартен "сух" дефрост. Нормалните са си стандартни 10 до 15 мин. Там няма какво много за чудене, всичко си зависи от времето да се докара температурата на външният то, така че е индивидуално, като има и максимално време за дефеост, което настъпи първо.
От кой град си, сигурен ли си че е падало под 0 градуса когато е нямало дефрости.
Аз не съм сигурен с тези контролните, дали може да се модне, макар че се сетих в стари сервизни където са давали дефрост алгоритъма пише контролен 4 часа или повече
Този пост е редактиран от mystikalrs; 13-02-25 в 11:12.